Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki listopadowe 2016

Gość Monalika

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamisia89

Monalijka
Mnie narzeczony wyzywa ze nie jem ale nie moge patrzec na jedzenie, pic moge normalnie:-) ciezki nasz zywot, nie dawno jeszcze jadlam za 3 taki apetyt mialam a teraz zeeeroooooo,
Ja kolo ostrowa wlkp :-)

Witam☺ja juz po usg, Maleństwo uroslo, ale nie za bardzo było widać serduszko. Za jakis czas znow usg i zobaczymy☺ale jestem dobrej myśli, to dopiero 6 tydzień i 1 dzień, a od poczęcia jakies 25-26 dni. Gratujuję wszystkim Mamusiom i nieustannie trzymam kciuki, żeby nasze Maleństwa zdrowo rosły☺☺☺☺☺pozdrawiam

hej mamcie;)
Sylwia gratuluję bliźniaków!;)
Atena ja też czekam na wizytę, mam we wtorek to już będzie 7 tydzień więc może coś zobaczę i też jestem z Małopolski ;) Co do piersi o których pisalyscie mnie też bolą raz mocniej raz lzej ale mam bardzo wrażliwe sutki. Jestem ciągle głodna jak zjem to mam straszne wzdęcia i jak przejdą w końcu to znowu wkracza głód:/ dzisiaj pierwszy raz w pracy miałam zawroty głowy...aha i przed chwilą szybko się schylilam do kota żeby ją złapać zanim wejdzie do pokoju i mnie mocno zaklulo w jajniku prawym i rozszedl się ten ból po calym podbrzuszu bardzo się wystraszylam mam nadzieję że wszystko jest ok to było chwilowe i już nie boli. Dobranoc;*

Cześć Kochane :) jak się dziś czujecie? chyba świąteczne sprzątanie Was pochłania bo cisza od rana na forum.
ja nic dziś nie robię, tylko obiad, odkurzyłam mieszkanie i wstawiłam pranko :) okna mąż umył w tygodniu, a teraz nosi się z zamiarem kupna zmywarki, żeby było mi lżej :) ciągle mam mdłości i już sama nie wiem co z tym żołądkiem, niby głodna jestem, ale jak coś zjem to podchodzi mi do gardła, już bym chyba wolała wymiotować, może by chociaż na troche ulżyło.

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywf71xlzpdv0fe.png

Agulka88 ja nie mam co sprzątać bo w domu remont..:) a Święta u rodziców spędzamy :)
Mdłości dopadają mnie w nocy kiedy chodzę do łazienki i od rana..przełamuje się żeby jeść ale nie jest łatwo. Popołudniu i wieczorem jest trochę lepiej. Leżę i odpoczywam bon jak tylko trochę popracuje to tętno przy mojej tarczycy idę qóre i mecze się mocno.
Nie wiem czy będę mogła już wrócić do pracy..ehh okres ciąży to szczęście ale i wiele trosk.

Cześć :-) ja troszkę posprzątałam teraz kompiel a wieczorem imieniny u rodziny :-D
Mnie na szczęście na razie nie dopadaja ciążowe dolegliwości może jeszcze za wcześnie. Chociaż straciłam ochotę na słodkie ale z tego to się akurat cieszę hihi. Miłego weekendu. Dla mnie to ostatni samotni weekend bo w piątek wraca mój mąż z emigracji :-) trzymajcie się zdrowo :-*

12.10.2017 Eryk 3620 gram i 55 cm
--
21 tc - 10.07.16 Martynka ♥ (*)

Monalika masz rację nie ma co sprzątać w trakcie remontu. Byle do 12 tygodnia i może nasze męczarnie i wszystkie stresy minął i zostanie nam sama radość z ciąży :)

atena1987 pewnie już dni odliczasz do powrotu tatusia :) mój mąż za miesiąc wyjeżdża na długi poligon, ponad miesiąc go nie będzie i nie wiem jak ja sobie dam rade bez niego.

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywf71xlzpdv0fe.png

Agulka88
atena1987 pewnie już dni odliczasz do powrotu tatusia :) mój mąż za miesiąc wyjeżdża na długi poligon, ponad miesiąc go nie będzie i nie wiem jak ja sobie dam rade bez niego.

Tak odliczam. Nie było go miesiąc to i tak krótko bo zazwyczaj nie ma go ok 7 tyg

12.10.2017 Eryk 3620 gram i 55 cm
--
21 tc - 10.07.16 Martynka ♥ (*)

Aniap27, wracaj do zdrowia i odpoczywaj, kochana! :)

Ja jestem mega zadowolona z mojej cery :) świetlista, ładna, a zawsze mialam problemy z cera i trądzik. Mama mi mówi że jeśli cera ładnieje to znaczy ze chłopak, a jak się pogarsza i robia sie plamy to na pewno dziewczynka :D ciekawa jestem czy to prawda :D a wasze cery jak?

moze i cos w tym jest bo nie w pierwszej ciazy mnie obsypywalo i stan cery w ogole sie pogorszył no i jest córeczka :) teraz narazie jest normalnie, nie mam jeszcze żadnych dolegliwosci ciazowych (oprocz sennosci) ale to moze dlatgo że jutro zaczynam dopiero 6 tydzien.

dziewczyny bierzecie juz jakies witaminki? co Wam lekarze przepisali?

http://www.suwaczek.pl/cache/e40d7779a4.png
http://s5.suwaczek.com/201503161565.png