Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Może jakieś inhalacje na ten kaszel... Zapytaj w aptece może coś poleca co można w ciazy. Ja w zeszłym roku strasznie się męczyłam z kaszlem :( żaden syrop nie pomagał dopiero tabletki z kodeina ale to w ciazy na 100% zakazane...

hej dziewczyny ;)
Olta widze, że spędzamy dzień w taki sam sposób.. jedyne co dzisiaj zrobiłam to błyskawiczne spaghetti, aż mam wyrzuty sumienia z tego lenistwa. No ale lekarz kazał odpoczywać to odpoczywam, do końca tygodnia wolne, a od poniedziałku znów do pracy..
Reniiiiia witaj! trzymam mocno kciuki by tym razem sie udało! Na pewno będzie wszystko ok ;) mnie też jakiś czas temu meczył straszny kaszel, lekarz niewiele mogł mi polecic. Piłam taki syrop Prenalen, pediatra córki powiedział, że mogę Herbapect, ale tego nie piłam, przede wszystkim domowy sok z cytryny i cebuli. Po paru dniach samo przeszło.

Gość Milutka86

Olta
Mam termin na 3 WR,esnia i zmoich wyliczeń rozłączne 13 tydzień 1 marca? A jak ty wyliuczylas że u ciebie 14 tydzień? A ty pytalas swego giną ją nie mogłam się dodzwonić dzisiaj

No ja dokładnie też na 3 września. Lekarz mi wyliczył. Jutro zaczynam 11 tydzien.

reniiiia
Cześć dziewczyny !
Piszę pierwszy raz ale czytam forum od samego początku. Nie udzielałam się wcześniej ponieważ w zeszłym roku straciłam mojego aniołka w 8 tc. Teraz jestem w 9t3d ale nadal nie mogę przestać się martwić. Pisze ponieważ od ponad tygodnia wieczorami i w nocy meczy mnie straszny suchy kaszel. Nie wiem co robić ? :(

witaj. znam twój ból i strach sama pół roku temu poroniłam w 8 tygodniu :( teraz mam 9t1d i w tamtym tyg przeżyłam duży stres bo przypomina się o tamtym maleństwie..a jest to moja już dryga strata..
Teraz staram się myśleć pozytywnie byłam na usg 7t1d serduszko bije jak dzwon ;)z usg wyszło nawet na 7t4d A w piątek kolejna wizyta to będzie 9t4d już się nie moge doczekać :)
Badania prenatalne mam na 29luty w tedy dokładnie bedzie 12t 0dni
tp mam na 14wrzesień

http://www.suwaczki.com/tickers/eiktpc0zkz77bff0.png