Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiahappy dzięki . Jakby co na pewno się do Ciebie odezwę. ☺
Jureczka właśnie sprawdziłam umowę i jednak mam na czas określony ale bylaln pewna że nie. No i czy to teraz coś zmienia? Ze mam na określony. Ja się kompletnie nie znam na tych przepisach i teraz już nie wiem jakie to na znaczenie dziewczyny ????,
Sevenka super że wszystko ok :*

http://www.suwaczki.com/tickers/mhsve6yddajp3o3a.png

niektórzy nie powinni mieć dzieci.. masakra z tym wychowaniem... kiedyś opiekowałam się 3 dzieci 1,5 roku dziewczynka, 4 lata chłopiec, 8 lat chłopiec... 4 latek powiedział ze jestem jego służącą, 8 latek raz zobaczył ze mam uszkodzone auto i sie pyta co to, a ja mu ze Pan we mnie wjechał... a on do mnie NIE STAC CIE BY TO ZROBIC? zamurowało mnie... po za tym u niego w pokoju same setki leżały... wgl tam nie wchodzilam

Macie piękne paznokcie i fryzury:) Ja bałam się hybrydowych w ciąży, ale skoro maluje zwykłymi to może zaszaleję niedługo.
Mnie nikt nie przepuszcza w sklepie itp. chociaż ostatnio prawie zemdlałam, ale to dlatego, że u mnie nie widać ciąży i myślą może, że kłamię.
Ciągle mam wymioty! i zawroty! Mało jem. Boję się, że dostanę w końcu anemii. Tabletek też już nie chcę brać - boję się, że zaszkodzą dziecku:(
Cieszcie się ciążą jak ją dobrze znosicie bardzo Wam zazdroszczę:P
Co do imion, to któraś z was pisała o Lilianie też mi się podoba, a dla chłopca Emil lub Bruno.

Wisienka nie wiem co powiedzieć... brak mi słów. Los Wam to wynagrodzi. Sercem i myślami jestem z Wami.
Tak mi jest źle, że kobiety muszą przez coś takiego przechodzić.

Jeśli chodzi o pozytywy, to Sevenka gratuluję pozytywnych wyników. U mnie też na wynikach po badaniach DNA przeczytałam to samo "Kariotyp żeński prawidłowy"- to był najwspanialszy moment i wszystkie złe myśli odpłynęły daleko :)
Więc my mamy dwie pewne dziewczynki i kto jeszcze Mindtricks?

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvzp07wkpxbts1b.png

witam :) dawno mnie nie było , i 60 stron do nadrobienia mam .Wylądowałam w szpitalu z wodonerczem 4 stopnia , ponoć najgorszy , gdyby nie ciąża była by operacja , na szczęscie dziś po usg okazało się że spadło do stopnia 1 i mnie wypuścili , ale cały czas w strachu bo w każdej chwili ból może wrócić .Po porodzie czeka mnie operacja :( . Nadrobię czytanie jak się ogarnę , mam jednak nadzieję że u Was wszystko OK .

http://www.suwaczki.com/tickers/relgqps6pnznyy0i.png

Sevenka gratulacje!!! fantastyczne wieści, gratuluje dziewczyki ;)*

Karolicia - kamień mi spadł z serca, bo już się o Ciebie tak martwiłam, że szok, tym bardziej, że ostatnie co pisałaś, to właśnie, że kiepsko u Ciebie z układem moczowym, ciesze sie, że już lepiej :)*

Co do wychowania jeszcze, dla równowagi teraz pozytywna historia. Odbieram ostatnio moja Tośke ze szkoły i była ładna pogoda więc dzieciaki biegały po dworze. Tosia nie chciała jeszcze wracać do domu (szkołę mamy za płotem), więc umówiłyśmy się, że pobawi sie jeszcze pietnaście minut i przyjdzie sama. Ustaliłysmy to z panią świetlicznką, no i zbieram się do samochodu, chciałam wziąć Tosi plecak, żeby nie musiała nosić jak pójdzie, a ona do mnie "Mamo no co ty! Ja sobie sama przyniose plecak, przecież ty nie możesz dźwigać!". Poczułam mega dumę z mojej córci, a pani świetliczanka zaczęła się rozpływać jakie fantastyczne dziecko ;)

Dzięki dziewczyny, że cieszycie się razem z nami. To naprawdę wspaniałe uczucie już wiedzieć. Aga u ciebie też będzie super, zobaczysz, zresztą ty już niedługo też się dowiesz :)
Fajnie, że nam tu dziewczyn przybywa, bo zaczęło się robić jak w seksmisji tylko wersji męskiej :D u mnie w rodzinie większość kobiet, mam trzy siostry, a i póki co mama ma większość wnuczek, tylko mój syn jest rodzynkiem zresztą bardzo uwielbianym przez moje siostrzenice :)
wiadomo, że zdrowie najważniejsze ale cieszę się, że będę miała córeczkę :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/t7uie9v.png