Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Ale naprodukowalyscie stron od wczoraj☺
Agaa33, na Nifty pobiera się krew jak na zwykłą morfologia z tym ze nie musisz być na czczo, później pielegniarka kilka razy przewraca fiolka, wkłada do specjalnej koperty i wysyła kurierem w podróż. W moim przypadku z Wroc do Wawy. Krew miałam pobrana 23.marca po południu a wynik dostalam wczoraj czyli zajęło to prawie 2 tygodnie ale ja też załapałam się na święta Wielkanocne. Koszt to 2400 pln ale za ta ulgę, która poczułam po przeczytaniu, że wynik jest prawidłowy, zaplacilabym o wiele więcej ☺ i od razu dowiesz się jaka jest płeć, u mnie będzie synek ☺ Trzymam mocno kciuki! !!

Agaa i Charlote, super macie córeczki!Takie chwile wynagradzają nam codzienny trud macierzyństwa:))Widać, że wy w wasze włożyłyście całe serca!!

Milutka, cieszę się, że wróciłaś już do domu i jesteś ze swoim skarbem.

Green Rose,Ty chyba pierwsza idziesz na połówkowe, musisz nam zdać relacje bo sama nie wiem jak wygladaja takie badania.Ja wizyte mam we wtorek i wtedy lekarz ma mnie umowic na połówkowe.Jesli nic sie nie zmieni w tym temacie to chyba pierwszy raz pojde wyluzowana na wizytę bo czuje juz figle maleństwa od kilku dni,wiec mam nadzieje ze wszystko ok.

http://fajnamama.pl/suwaczki/9vxecmt.png