Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

agulcia83
Szani84
75sylwia1

dlatego ważne jest żebyś jak tylko zaczyna gryźć zabierała mu cycusia i mówiła ze tak nie wolno że jak bedzie gryzł to nie dostanie i ma pić dzieci rozumieją więcej niż nam sie wydaje, w końcu załapie i przestanie tak robić, ale nie ukrywam ze może to potrwać i będzie bolało

tak czytam i aż mnie cycki bolą hahahha

Uwierz, ze mnie bardziej, ale mimo tego nie odstawie go od cyca. Zabieram i wtedy jest ok. Ale co karmienie to sobie przypomina o gryzieniu. Ehh moze jednak sie oduczy oby :)

po części wiem jak to boli bo jak karmiłam to pamiętam na początku jakie brodawki miałam poranione....... ojjjjj i każde przykłądanie malego wiązał sie z bólem... potem już było ok a potem nagle koniec mleka.....

agulcia83
Zuzia zasypia sama. Spi w doroslym lozku. Tzn takie dla dzieci, ale nie lozeczko ze szczebelkami. I jest dumna, ze ma duze lozko. :) Kubus sam w lozeczku tez umie zasnac, ale nie zawsze chce.

kamil ma jeszcze łóżeczko al edlatego ze dopiero jak sie przeprowadzimy to tam mu kupimy "dorosłe" łóżko bo teraz tutaj nam niema sensu i za miesiac przewozić je tam......

agusia20112
Asia to w dzień jak ogleda mini mini,to kładzie sobie podusie na podłoge i kocyk i tak lubi leżeć

kamil też tak robi.... weźmie swoją podusie kołderke i leży albo na ziemi albo u nas na łóżku albo wejdzie do swojego i tam patrzy.,

co do sanek to ja mam stare jescze po bracie takie metalowe co mój ojciec zrobił. I stwierdzam ze te stare są najlepsze.... teraz te nowe to ino na wygląd .........ale moze za jakiś czas trzeba będzie kupić narazie mam i sa super :) mają 18 lat hahahahahah

dzięki agulcia83 ja niestety nie biorę udziału w żadnych konkursach gdzie są do wygrania wejściówki do kina itp. Bo nie mieszkam w Polsce,wiec nie będę pozostałym konkursowiczom odbierać szansy,bo i tak bym z tego nie skorzystała.

Patrick w przedszkolu,Brayanek śpi,ja posprzątałam,nastawiłam pranie i mam wolną chwilkę.Najchętniej to bym się położyła spać,ale boje się,ze jak usnę to nie wstanę,żeby pójść po Patricka.

http://www.suwaczek.pl/cache/6d49482449.png

http://www.suwaczek.pl/cache/fb9a82a32e.png

Margaretka83
Mówię cześć i zmykam,źle się czuje,wstałam z potwornym bólem gardła,ledwo mówię,dzieciaki niby były już podleczone,a widzę,ze znów je zaczyna brać,mam już dość tych chorób,ciągnie się to już z dobry miesiąc.
Milego dzionka,pa.

życze wam dużo zdrówka kochana i zeby w końcu te choróbska minęły:))

kamka88
witam się:) u nas całą noc sypał śnieg, teraz też pada z przerwami,więc biało jest i głęboko:d mam nadzieję że moje autko wyjedzie z zaspy....:D zmykamy na spacerek,miłego dnia:)

Mam nadzieję że autko bez problemu wyjechało z zaspy i że spacerek sie udał;))

agulcia83
Te, ktore sa zapisane na qlturce sprawdzcie maila znowu zaproszenia do rozdania w Warszaiwie ja wyslalam na koncert Disney

Disney Koncert "Magiczna Muzyka" (2 podwójne zaproszenia)

Środa, 15.12.2010, godz. 19.00

Warszawa, Sala Kongresowa

ja nie wezmę udziału bo musiałabym bardzo daleko pojechać ze śląska do Warszawy, ale gdyby u nas coś takiego było do wygrania to chętnie bym wzięła udział:))

Wiolka
hej.
ja tylko na chwile u szwagra weszłam.
nie długo powinnam mieć własny net to z wami popisze.
widze ze są nowe dziewczyny.witam

Witaj wiolu obyś szybko ten internet miała:))

Wiolka
Margaretka jakoś leci tylko ciągle kasy za mało zeby się przeprowadzić a za mieszkanie trzeba płacić.Mój gada że do świąt się przeprowadzimy.zobacze czy dotrzyma słowa

To życzę Ci żebyście na świeta już byli u siebie w swoim mieszkanku:))

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6974
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6975