Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

Natka narzekać nie mogę :) Mam tu męża, znajomych, dom, dobra pracę . Są momenty że strasznie tęsknie za znajomymi, za klimatami moimi .Wtedy mam ochotę kupować bilet i lecieć . Teraz dopiero spotkam się z niektórymi w październiku w Londynie bo przylatują na Anglia-PL ( mecz) .Ja też jadę :D I z moją najlepszą przyjaciółką spotkam się w następnym miesiącu bo od 2 tyg w uk przebywa :)

http://davf.daisypath.com/2hwIp1.png

no to dobrze nie wiem czy ja bym tak mogła strasznie jestem związana z miejscem w którym się wychowałam i mieszkam i dla mnie to straszne tak wyjechać daleko na stałe ale niestety u nas w kraju dzieje się coraz gorzej i coraz ciężej tu sie żyje chociaż ja też nie narzekam jakoś sobie radzimy ale już się boje o moje dzieci czy nie będą musiały wyjeżdżać

no ale bywają i tacy ci żałują ciesz się ze ci sie tak udało
mi na razie nie jest źle w PL ale co będzie za jakiś czas tego nikt nie wie co i rusz nas zaskakuje nasz rząd jakimiś nowymi pomysłami ostatnio wymyślili ze emerytury nie powinny być przyznawane dożywotnio czujesz tylko na taki okres na jaki sobie zapracujesz więc wiesz lepiej już dziś wiedzieć jak długo zamierzasz żyć aby pracować tyle żeby starczyło ci do śmierci bo jak nie to po 90 możesz iść do pracy
:36_11_23:

hej dziewczynki, jak tam po obżarstwie?
u mnie spokojnie z jedzeniem tylko emocji za dużo, mały niefajny okres ma, a ja mało siły teraz w ciąży, więc ogólnie średnio dzisiaj dzień zaczęty a wczoraj cały czas leżałam wolę jednak jak jestem na chodzie
a dzisiaj za oknem mgła, mróz, śniegu więcej niż na boże narodzenie, wrrrrr

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wq3e5en5kuzrs6.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5eqgubclqa.png

Witam serdecznie po świętach,a ja obżarta strasznie,święta na wyjezdzie ,te ciocie,babcie spróbuj,takie pyszne,normalnie z talerzem do ust się pchają ,no nie ładnie nie spróbować ,pochwalić trzeba przecież ,ze przepyszne.Ale już po wszystkim ,mam dosyć jajek i tych majonezów -masakraa ,dobrze ze dzisiaj słonko od rana zabieram chłopców na długiii spacer,trzeba spalić trochę kalorii
Ulla który to tydzień ?

Ulla
hej dziewczynki, jak tam po obżarstwie?
u mnie spokojnie z jedzeniem tylko emocji za dużo, mały niefajny okres ma, a ja mało siły teraz w ciąży, więc ogólnie średnio dzisiaj dzień zaczęty a wczoraj cały czas leżałam wolę jednak jak jestem na chodzie
a dzisiaj za oknem mgła, mróz, śniegu więcej niż na boże narodzenie, wrrrrr

no to u mnie może wielkiego obżarstwa nie było a w drugi dzień świąt przez śnieg nie było u mnie do południa prądu więc były zabawy na śniegu ulepiliśmy wielkiego barana wielkanocnego

Oopsy Daisy
Też sie nie obżerałam :) Zjadłam przez 2 dni 2 kawałki ciasta . I wczoraj normalny obiad - bo rodzice i brat byli :)

Dzisiaj wróciłam do ćwiczeń.45 min na orbitreku, brzuszki i trening na ramiona za mną :) Teraz powoli idę obiad szykować powoli.I prysznic :D A na 17 do pracy :) Skonczyła sie laba :)

a no skończyła ja tez powolutku coś tam sobie robię