Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Dziewczyny, widzę, że kwiecień nerwowo trochę się nam zaczął.. mam nadzieję, że obawy nam się szybko rozwieją i będziemy pozytywnych myśli..
Ja posprzątałam mieszkanie i klatkę (z późniejszą pomocą męża) Myślałam, że mi się uda i upiecze zanim wróci od dentysty, ale niestety zastał mnie w rozgardiaszu.
Kręgosłup mi teraz bardzo wymownie dziękuje za moją aktywność /;

Jakby któraś była zainteresowana to dziś w endo darmowa dostawa i promocje fajne[;

http://fajnamama.pl/suwaczki/gu590el.png

Ataa super wyszło! :)))

Nat haha, ja nie odbieram :P bo u mnie jest póki co 'obyś nie urodziła wcześniej', 'skurcze? o boooooże, już?!'.
Wolę więc nie mówić co mi i jak. Za godzine wizyta, mąż wraca, ponoć ma dla mnie CAŁĄ siatkę ptysiów z Herta, chyba to będzie dobry weekend <3

Dziewczyny dziękuję za wszystkie odpowiedzi, jak zwykle jesteście nieocenione! Zadzwoniłam do położnej na wszelki wypadek żeby potem nie żałować, że mi mówiłyście, a ja nie posłuchałam. Ona mówi, że czasem tak jest, że dzidziuś już jest silny i gotowy do przyjścia na świat i tak się go czuje mocno mimo wstawienia w kanał rodny i skoro dziś jest wszystko normalnie, to nie mam się czym martwić. No i ucztowanie w środku nocy pewnie go zachęciło. A jakbym chciała ktg, to musiałbym ściemniać, że go nie czuję (czyli odstawić jakiś dramat, podobne podejście jak w Norwegii zdaje się;P).
Nat nie odbieraj;)
Ataa fajnie rozmieściłaś te gwiazdeczki, m na pewno pochwali.

Tymon Franciszek ❤ 10.04.2016

Heltinne te ptysie bym zjadła chyba zawsze, NIC mnie od nich nie odciągnie :D zobaczymy co gin dziś powie na płytki i skurcze i czy zostanie nam ten poniedziałek, szczerze to chyba bym chciała, bo szkoda mi weekendu, chciałam urodzić w środę - wtedy mi się serio chciało, wczoraj i dziś nie, teraz mój wyczekiwany weekend to niech mały już poczeka :)

Miila no szkoda by było ostatniego weekendu, przecież mieliście plany na niedziele :)

A ja muszę przeciągnąć przez następny weekend,chce mamę wrobic w klejenie pierogów i zjeść ich górę z ogromną ilością smażonej cebulki i śmietany! Ach królestwo za mamine pierogi ruskie!

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

Tia.....ptysie ruskie objadanie się słodyczami. .....korzystajcie!!!!......jako matka karmiąca wciągnęłam bułe z masłem rosół i gotowanego kurczaka......popiłam kompotem z jabłek. .....normalnie szał i wyżera!!!!!

Miila Gabi nie chce cyca.....pluje na kilometr......do tego testuje właśnie 4 butelkę bo jak słabo leci i się musi pomęczyć przy jedzeniu to karmienie trwa 15 min i przysypia w trakcie z 10 razy. .....niby łakoma ale i wygodna:)
Po testach Avent Natural Lovi Dr Brown i Lansinoh wygrywa ostatni.

GABRYSIA ur. 18.03.2016r. CC o godz. 13.30.waga 3030g 50 cm.

Flawia no właśnie ja te ostatnie dni wolność pokarmowej chce wykorzystać na maksa. Codziennie pół litra soku pomarańczowego a do tego ze 2 pomarańcze, smażone miesko itd
Po koszmarnych kolkach mojej młodej musze się psychicznie przygotować na dietę ścisłą wątroba albo podobna

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

Fajnie ze gwiazdki Wam sie podobaja :D chcialam uzyskac efekt drogi mlecznej wlasnie i mysle sie udalo :)

A co do smakołyków to sprawilyscie ze bede musiala zahaczyc ojakis sklep wracajac, tylko ze mi to marza sie chipsy :D wieki jyz nie jadlam a jak befe karmila to dupa z takimi rarytasami wiec chyba ostatni dzwonek..

Ataa gwiazdki boskie!!!

Miszka to ja Cie trochę uspokoje, moje dziecię miało takie nadaktywne az 2 dni w czasie świąt, to nie musi oznaczać nic złego. Dzieci tak jak my mają 'lepsze' i 'gorsze' dni. Mi lekarz powiedział ze gdyby działo się coś złego to mały by się szamotał i napewno bym to wyczuła bo ciężko to pomylić z normalnymi ruchami

Ataa- zmyślnie rozstawione gwiazdki, ładnie się to prezentuje [;
Miila- u nas nie ma tej cukierni, więc zazdroszczę pysznych słodkości.
Ansta- Ja się właśnie zastanawiam co upiec[;

Dziewczyny, czy którejś też się tak zrobiło - mam tak od nocy. Mianowicie brzuch okrągły ale wokół pępka tak płaska platforma się zrobiła.. Jak jeżdżę ręką po brzuchu to tak dziwnie..

http://fajnamama.pl/suwaczki/gu590el.png