Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

PaulinaNo bądź na oriencie, ale bez stresu. Jeśli się zaczęło to i tak parę godzin minie...Pojawia się skurcze to lookaj na czas kiedy i jak długo, ja sobie pisałam na karteczce i jeszcze zdazylam serial obejrzeć, dokończyć rożek itd. Także spokojnie :)

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

Paulina mowila ze brzuch za duzy ? tzn zmierzyla centymetrem i powiedziala ze za duzy ? dziwne to dla mnie.
Z tymi mozna by to nazwac upławami to nie wiem kurcze, ale tak sie chyba porod nie zaczyna , moze tym brzuszkiem Cie troche zdenerwowala ze powiedziala ze za duzy.
Leż napewno teraz eh wiem ze łatwo powiedziec nie stresuj sie.
Heltinne bardzo dziekuje za tipa , bede tzrymala reke na pulsie z tymi maszynami .
Milla hm , czy to najlepszy pomysl takie filmiki ogladac eh ? nie masz juz zadnych innych ciekawych seriali czy cos?
wiem ze niektorzy sa ciekawi , ale kurcze teraz widzisz troche sie wystarszylas .
Zdjecie pokoju zrobie jak troche ogarne tam.

Oliver ur. 20.04.2016.

Magda dobrze, że w domu. Nie szalej Kobieto z tym ciśnieniem. Solennie obiecuje dziś wrzucić instrukcję na trampki, jak tylko po południu usiądę do komputera. Akcja z Klarą jakoś mnie wytrąciła z rytmu i mam sporo zaległości.

Od wczoraj u mnie w końcu spakowana torba … Dziewczyny mocno zachęcam mieć tak już 3 tyg przed gotową, bo myślałam że się skończę prasując szlafrok …

Paulina odpoczywaj, licz skurcze, ale ja też mam takie "wycieki" ostanio to jeszcze nic nie musi oznaczać.

Od dziś do porodu przechodzę na dietę odwykową…ostanio mam takie smaki jak od 10 lat nie miałam i strach się bać. Kanapka z białym serem i dżem raz na jakiś czas jest ok, ale u mnie przez ostani tydzień każdy posiłek tak trzeba skończyć. Czas więc wrócić do dawnych nawyków żywieniowych.

Miila boski ten baldachim :) ale filmiki to sobie odpuść. Nie ma co się nakręcić, będzie co ma być.

100 lat Klaro! (Ur 17/03/2016) :)

Paulina hmm... jakby to powiedziec... zaczelo sie.. jestem w lekkim szoku ale trzymam mocno kciuki by bylo dobrze!
Gratki dla wszystkich po badaniach bo z wrazenie zapomnialam komu dokladnie gratulowac..
Miila nie oglafaj takich rzeczy.. i pamietaj ze widok dziecka uruchamia fale pozytywnych uczuc ktore wywołują amnezje.
Magda super ze juz w domu i sytuacja pod kontrola..

Dziewczyny, ja oglądałam CC nie pierwszy raz, pierwsze to te jakoś na początku ciąży, dużo i też tak dokładnie, wtedy mnie to nie ruszało w ogóle, może niepotrzebnie dziś, ale ja wolę wiedzieć co i jak, miałam już kiedyś jedną operację także troszkę sobie zdaję sprawę z tego jak wygląda PO operowana część ciała itd. nie wiem czy po cesarce też tak, ale ja np miałam siną całą stopę (to ją mi operowali), do tego była napuchnięta jak bania, kazali nie zaglądać ale i tak sobie zobaczyłam jak to wygląda, już chyba tak mam, a teraz im bliżej tym może bardziej hormony działają, ogólnie skupiam się na tym, że się NIE BAŁAM, więc teraz też się nie mogę nagle zacząć bać :)

PaulinaNo trzymaj sie dzielnie.
miila mnie cc nie przeraża, ale jak oglądałam program "PORODY" to ze stresu mialam w nocy silne skurcze tak przezywalam te porody sn. Cala bylam spieta, uspokoic sie nie moglam.

Ja dzisiaj o 19.30 mam wizyte i mase pytań do mojego gin w zwiazku ze zlymi badaniami krwi i moczu. Obecnie wcinam w kazdym posiłku.

Tymon Jan ur 04.04.2016