Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Flawia

Dziś mam zamiar ostatni raz się ogarnąć w dolnych partiach....(oczywiście nie o nogi mi chodzi)....bo przy tym moim NT to mogę się wszystkiego spodziewać a niby na 14 dni przed cc juz nie mozna nic kombinować przy Jadwidze;)

Chciałam ci napisać, że mój kot ma na imię Jadwiga, ale jakoś niefortunnie to brzmi:D

Magda świetny miś, naprawdę ciężko uwierzyć, że pierwszy!

Tymon Franciszek ❤ 10.04.2016

Och ja na córkę wołam Jadzia...

Flawia, mój to co myślisz, też "se" używa dziad jeden :P

Takaona, to dość wysokie.Ja ogólnie mam wysokie tętno przy niskim ciśnieniu ale tak max 95 .Setki nie przekracza , kurczę nie wiem...Czy to pierwszy raz takie wysokie?Przeczekaj chwilę, odsapnij i pomierz jeszcze, w razie powtorki zapytaj gina.

Miila, can't wait gotowego aranżu :D

Heltinne, co za chłopak na schwal ten twój pierworodny!!!

Helenka❤️Ziemowit❤️Jagódka❤️

Ataa pije kakao codziennie, a dzieki Tobie poszlam z corka i mezem na spacer po makrele, taka mam ochote ze juz czeka na mnie pasta w lodowce. Oczywiscie po spacerze i zrobieniu pasty padam hehe.
A co Twoj maz dodaje do makreli? Tak ciekawa jestem.

Heltinne fajnie, ze sobie kucharzy syn. Moj tez pewnie bedzie dobry dla mojej synowej, tyle ze po ojcu to pewnie robotny bedzie chlopak.ale od roboty fizycznej na.dworze, wiejski chlopak. Heh. Nie powiem moj maz jak wejdzie do kuchni to tez dobrze zrobi pizza mniam salatki mniam i czasem za mnie obiad ale jak moj przepis to musze mu mowic.

Ja dolne partie ogarnelam wczoraj, zeby przed wizytq w pt sie nie zlapach za bardzo zmeczenia od schylania sie. A poza tym mimo, ze.nie planuje jeszcze rodzic ale wole byc gotowa.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37zbmhdhinvpti.pnghttp://www.suwaczki.com/tickers/f2wl3e5egao88507.png

Gość Czarna23789

Też jednak zostanę przy Palmersie. Mi jeszcze służy oliwka z rossmanna, ale po niej trzeba poczekać aż się trochę wchłonie, a po porodzie to wątpię bym miał tyle czasu po prysznicu..

Depilacja... ja już myślę, jak mam się w niedzielę ogarnąć na poniedziałek. Mam tylko prysznic i ostatnio już nawet nogi goliłam siedząc przy prysznicu na taborecie! O depilacji w innych miejscach nie wspomnę, to prawdziwe wyzwanie. Nic tam nie widzę, nic a nic.
Położna mi wczoraj zapisała na liście do szpitala maszynkę jednorazową (że niby położna zadba o moją "fryzurkę") w pierwszej chwili sobie pomyślałam - chyba zwariowała, sama o to zadbam, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak to zrobię ;/

Vena przecież chwilę temu miałaś 30! :)

Gość Czarna23789

Magda ten Misiu to cudny jest!
Ja to jestem takie beztalencie totalne. Jak już coś zdziałam to wygląda to mniej niż średnio. I niby się staram...
Wolę eksperymentować z gotowaniem ;)
Ale przepis na Misia wrzuć - moja siostra ma trochę tego talentu, więc może i Szymek miałby ładnego Misia :)

vena Ty 19 na 100% . Ja juz nie wiem narazie czy 14 czy 21. Rozregulowali mi tu sposob przeliczania, łajzy jedne;)

Po usg pogadam z moją gin, co zrobic. Chociaż to ona codzienie robi rano lekarzom odprawy jako ordynator, wiec bez jej zgody nic nie zrobią. No nic, poczekam do piatku.

Apropos stylizacji jadwigi to tu nie mam za bardzo opcji na dzialanie przy lusterku... a jeden z dr jest taki mlody i przystojny.... o mateczko, tylko sie modle zeby on mnie nie badał w tym uczesaniu;))

Zuzienko witaj na swiecie! 53 cm 2800gr godz.8.25 24.03.2016!

Hahahaha, ja na jutro też muszę :D jeszcze widzę wszystko i jest spoko, ale jednak schodzi mi więcej czasu :)
Mówiłam mężowi o naszym planie lewatywowym dla mężczyzn przed porodem, powiedział, że nie chce :(

Hahahahaha, Secondtry bo powinnyśmy łączyć moce i się w tym wzajemnie wspierać - te które mieszkają blisko siebie :))) ja się zastanawiam nad woskiem za jakiś tydzień/dwa, byłam ostatnio przed wakacjami, 3 tygodnie nic a nic!

Takaona słyszałam, że podwyższone tętno w ciąży to norma, mam teraz często powyżej seteczki, ale ja mam zwykle podwyżone, więc ciężko mi porównywać.

Secondtry przynajmniej się dziś nie nudzisz:)

Co do fryzur i fryzurek to też używam trymer philipsa, bo moja skóra niestety nie toleruje żadnej innej formy depilacji. Tylko, że teraz trudno tak z lusterkiem;P

Tymon Franciszek ❤ 10.04.2016

Cd. Boczki. Pierwszy rzad po jednym polslupku w kazdy polslupek podeszwy. Drugi i trzeci rzad pierwsze dwa i ostatnie dwa polslupki laczymy, pomiedzy przerabiamy jeden polslupek w kazdy polslupek poprzedniego rzedu. 4-6 rzad polslupek w polslupek. Jak robicie dluzsze buciki to moze byc potrzeba zwezenia tez.w 4 czy 5 rzedzie. Mozna tez zrobic wyzsze

monthly_2016_03/kwietnioweczki-2016_44875.jpg

Bartuś 14.04.2016 r. :-*

http://www.suwaczki.com/tickers/zem36iye9v5ivesn.png

Miila
Hahahahaha, Secondtry bo powinnyśmy łączyć moce i się w tym wzajemnie wspierać - te które mieszkają blisko siebie :))) ja się zastanawiam nad woskiem za jakiś tydzień/dwa, byłam o8statnio przed wakacjami, 3 tygodnie nic a nic!

O Ty w życiu, skichałabym sie teraz z bolu na woskowaniu czy cukrowaniu, no odważna jestes dziewczyna!

malaga82
Ostatnia czesc zasmiecania forum. Wykaczenie. Oczkami scislymi obrebiamy jezyczek i boczki jak na.zdj. przewlekamy wloczke jako sznurowke. Mozna tez cos z.boku przyszyc jak kto woli.
The end :)
Ide robic drugi

Malaga82, brawo! Slodki buciczek, zdolniacha jesteś!

Ja mam Jadwigę a mąż Wacława;)
Chociaż mój syn wie ze mama ma "cipek". Nie odmienia tego i brzmi to komicznie;)
Normalnie głupawka mnie dopada juz w tej ciąży.

Secindtry oj coś wiem na temat przystojnych lekarzy. Mój ortopeda jest boski! Operowal mi biodro i na bank widział Jadwigę!

Takaona ja mam między 95-115. I to podobno normalne bo serce musi więcej krwi pompowac. Chociaż może i mam zawyżone przy moim NT.

GABRYSIA ur. 18.03.2016r. CC o godz. 13.30.waga 3030g 50 cm.

Malaga łał ! Chyba najprostszy i najładniejszy wzór jak widziałam na trampki. Super ci to wyszło. W czwarte jadę do gin to po drodze kupie sobie biała i czarna wluczke bo chciałam takie klasyczne jej zrobić :)
Flawia ja się popłakałam znowu... mój kolega z podstawówki ma rodziców, Jadwiga i Wacław właśnie ;)o masakra, niech no ja mu to powiem :) :)
Udało mi się znalesc fajny instruktaż na youtube dlatego tak mi ten misio wyszedł. Naprawdę babeczka tłumaczy lepiej niż na nie jednym polskim filmiku. Teraz robie takie proste balerinki ale już tak nie idzie :/ pewnie jutro dodam zdiecie.

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73tqywbca4srr2.png