Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Oliija nie dołuj się :)
Kasiamamusia to dobrze,że nic Ci nie jest..Na SR uczulała nas,że trzeba uważac na upadki,żeby łozysko sie nie odkleiło..powolutku kochana,powolutku :)
Ja to się nie mogę doczekać jak swojego synka będę dogladać przy śnie :)
zielone buźki to : - D

Renatka współczuję Ci tych wyjazdów..nie przejmuj się świętami..potraktuj jak zwykłe dni,tylko,że z choinką :)
U nas co roku są skromne święta i jest dobrze :)
Wyskocze tylko jutro,czy pojutrze do Pepco i coś kupię teściowej i może Pawłowi :)

Matko ja też musze już ogarniać rzeczy na poród,bo oprocz koszuli nie mam nawet tych podkładów,plus dla dzidzi kosmetyki...W styczniu biore sie za pranie tych 5 worów ciuszków :)Prasowanie itp...Mam nadzieję,że Mati zechce poczekać do marca,bo mamusia musi zdążyć ze wszystkim :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Oj dziewczyny teraz wg jest taki okres,ze kasa leci. Ja od listopada mam ciągle jakies urodziny u kogos. Sama tez mialam. Nie chcialam nic robic,ale goście sie sami zapiwiedzieli :D na Mikolaja mieliśmy 7 dzieci do obdarowania. Teraz znowu prezenty pod choinkę ale tylko mamie i tesciowej :) i po świętach mama ma urodziny. Takze meza cala wyplata idzie w ruch :) dobrze,ze mamy jeszcze kase z Holandii bo chociaz na wyprawke i chrzciny dla Malej bedzie :)

Gość arwena 89

Oj dziewczyny z tym sprzątaniem u mnie to jest masakra jakaś :( od rana pościel rozebrałam powolutku żeby nie szarpać to było wszystko ok. A teraz wzięłam się za ścieranie kurzy i coś mnie podkusiło żeby odkurzacz wyciągnąć :( mam na podłodze w sypialni wykładzinę i strasznie się trzeba namachać żeby to odkurzyć, no i teraz brzuszek jak skała a junior się nie rusza, aż się poryczałam z tej mojej głupoty. Na co mi to było :'(

Dziewczyny mialyscie jakies bole spojenia?
Nie wiem czy to ostatnio czy mi sie wydaje, ze nasze humory i nasza mobilnosc sie bardzo zmienila. Widze po sobie. Czuje sie jak slonica, ciezko sie schylic, ciezko dluzej cos porobic, raz placze, raz czuje sie ok. Dzis mam jakis wkurzajacy dzien i nie moge sie ogarnac. Brak snu tez robi swoje:-(

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72309.png]Tekst linka[/url]

Hej dziewczyny:* Misiakowata , KasiaMamusia, Ernestoo bardzo wam dziękuje za życzenia:*
Wczoraj Milan kryzys siedziałam i płakałam jak bóbr. Ze ci ja takiego mam ze sie mnie czepiają te świństwa.
Aż moj ręce rozłożył. I to tak... Jola88 dziękuje i jak jest możliwość to jak możesz podrzucić jakas dietę będzie super.
Ja mam wiz dopiero w styczniu.
A najlepsze jestestwo ze mam glukometr a nie mam pasków:) to sobie pomięrze:) a jak schudnę to tez niezłe bo przytyłam 6.5 kg

Misiakowata jak Ty to robisz ze do kazdego masz zawsze dobre slowo?! Kobieta-anioł z Ciebie. I jak kiedys sie martwilas ze Twoj sie w Tobie odkocha za humorki to naprawde nie musisz sie o to bac bo gdzie on by taka drugą znalazł?!

Ja z tą położną z nfz to zupelnie nie wiem jak sie zalatwia co nam przysluguje, bo ciąże chodzę prywatnie.

Haneczka to widze ze te nastroje działają jak epidemia ja wczoraj jak pisalas o swoim ciezkim dniu to zupelnie nie myslalam ze dzis tez moge plakac ale jakos juz lżej bo najwazniejsze ze mój dzis fajnie zareagował: wysluchal glupich żali pogłaskal nie przeszkadzal i sie nie złościl na te lzy-tyle czasem wystarcza-móc sie wyplakac bez obciachu i pospiechu w bezpiecznych warunkach

https://www.suwaczki.com/tickers/2nn36vgcou73qeg3.png

http://fajnamama.pl/suwaczki/ic529mw.png

My mamy dziś dość leniwą sobotę. Basen z synkiem, szybki obiad, teraz mąż poszedł na trzy godziny do pracy, Ksawi śpi, a ja odpoczywam. Jeszcze musimy na małe zakupy skoczyć, tak koło 19 jak bedzie mniej ludzi i kupić choinkę, ale to może jutro. U mnie w domu zawsze choinka była 23 grudnia a u mojego męża dużo wczesniej i kłóciliśmy się kiedy kupić i stroić w końcu ustaliliśmy krakowskim targiem, że będziemy kupować w ostatnią niedzielę przed świętami.
Janeczka wszystkiego najlepszego! To na pewno będzie cudowny rok w twoim - waszym życie!

http://www.suwaczki.com/tickers/lprkzbmhlydqtmyx.png
http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5e9sf8amqv.png

Ja to dzisiaj zaczelam szalec ze sprzataniem. Caly tydzien coa pomalutku grzebalam i czekalam na meza zeby mi dzisiaj pomogl meble poprzesowac zebym sobie poodkurzala i pomyla. To osiol do tesciowej poszedl mul zrzucac do piwnicy. Jak przecież przyjechał jego szwagier, który tam mieszka. No chyba go zabije kiedys. Mial wrocic o 14 i tyle go widziałam a zasiegu tam nie ma. Ale siostra mi pomogla. Ja umylam podłogi na kolanach, listewki czyscilam, wyodkurzalam i czuje sie super :) to chyba te 12 h snu takiego powera mi daly :D

Dziewczyny! Oj mam dziś kiepski dzień. Ryczeć mi się chce. Dawno nie pisałam. Od 1,5 tygodnia mam dietę cukrzycową a do tego jakoś wszystko dookola nam się nie układa po naszej myśli. Najbliższe święta będą moimi pierwszymi spędzonymi z mężem i cos czuje ze nie poczuje ich klimatu. Przepraszam za te narzekania.
Misiakowata

Monimoni
My mamy dziś dość leniwą sobotę. Basen z synkiem, szybki obiad, teraz mąż poszedł na trzy godziny do pracy, Ksawi śpi, a ja odpoczywam. Jeszcze musimy na małe zakupy skoczyć, tak koło 19 jak bedzie mniej ludzi i kupić choinkę, ale to może jutro. U mnie w domu zawsze choinka była 23 grudnia a u mojego męża dużo wczesniej i kłóciliśmy się kiedy kupić i stroić w końcu ustaliliśmy krakowskim targiem, że będziemy kupować w ostatnią niedzielę przed świętami.
Janeczka wszystkiego najlepszego! To na pewno będzie cudowny rok w twoim - waszym życie!

Dziękuje Monimoni :*

Olija
Misiakowata jak Ty to robisz ze do kazdego masz zawsze dobre slowo?! Kobieta-anioł z Ciebie. I jak kiedys sie martwilas ze Twoj sie w Tobie odkocha za humorki to naprawde nie musisz sie o to bac bo gdzie on by taka drugą znalazł?!

Ja z tą położną z nfz to zupelnie nie wiem jak sie zalatwia co nam przysluguje, bo ciąże chodzę prywatnie.

Haneczka to widze ze te nastroje działają jak epidemia ja wczoraj jak pisalas o swoim ciezkim dniu to zupelnie nie myslalam ze dzis tez moge plakac ale jakos juz lżej bo najwazniejsze ze mój dzis fajnie zareagował: wysluchal glupich żali pogłaskal nie przeszkadzal i sie nie złościl na te lzy-tyle czasem wystarcza-móc sie wyplakac bez obciachu i pospiechu w bezpiecznych warunkach

Masz racje. Poprostu sie wygadać i wypłakać. Ja nigdy nie bylam płaczliwa ale teraz mi wszystko opadło :/

Olija

Przeczytałam Twoje słowa Miniowi ,rozesmiał sie i mówi Anioł?to z nia zamieszkaj hehehe
dziekuje staram się,a pozatym po to jest to forum i wiem ile dobre słowo znaczy w takim stanie,które musimy przezyć :)
Ja wczoraj ryczałam,dzisiaj Wy..ech jednak normalne :)

Sylwia nu nu nu,żeby Ci jutro nie wyszło to sprzatanie :)
Marta :-D zobaczyłam swój nick..czyzbys chciała dokończyć zdanie ??Nie łam się..rycz jak trzeba,krzycz jak trzeba:)Współczuje tej diety cukrzycowej..ja bym umarła bez ziemniaków,a kasze i ryz rzadko jadam..Trzymaj się:)
Zmykam,musze podrzucic zwolnienie koleżance a potem, robię paszteciki z przepisu Przyjaznej..Zachciało mi się jak nie wiem .:)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Marta lacze sie w cukrzycowym bolu. Pamietaj o pozytywie - mniej kg do zrzucenia ;) W koncu to tylko 3 miesiace. Damy rade.
Czytam was caly czas ale pisanie mam ograniczone welflonem w nadgarstku. Nie moge zginac lewej reki, ani ruszac kciukkem.
U mnie na razie ok, ale brzuch wciaz twardnieje:( A mala wciaz rozrabia, ulubione zajecie to kopanie w czujniki ktg na brzuchu, az podskakuja.

Pisalam, ze wczoraj tesciowa dziewczyny z sasiedniego lozka namowila mnie na babeczke :) i chyba byla zaczarowana, bo dzis mam super doskonale cukry :)

Dołączam do klubu niewyspanych i obolałych. U mnie to już chyba standard, że do 4 nie mogę zasnąć z powodu niewyciągnietych nóg. A wczoraj jeszcze na lewym boku jakby mnie brzuszek pobolewal.

Ale dziś wybraliśmy się na przegląd wózków i decyzja zapadła. Baby design lupo. Fajnie się prowadził, wygodnie sciagalo i zakladalo mi się gondolę. Camarelo też fajnie wyglądał ale dla mnie wydawał się za wielki. Za to w x-Lander x pulse i pasowała mi ta wysuwana rączka i trudniej mocowało się gondolę niż w baby design. Wózek przywioza prawdopodobnie między świętami a nowym rokiem.

A później pojechaliśmy do moich rodziców na pierogi. Pychota.

A ze złych rzeczy to teraz mnie kluje jakby w pochwie/szyjce i leżakujemy. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Malutka po pomarańczy tańcowała w brzuchu. W ogóle jakaś strasznie głodna dziś jestem. Tylko bym jadła i jadła.

Haneczka wszystkiego najlepszego!

Przyjazna pozwól, że i ja zatonuję ten przepis. Dzięki :)

I dziękuję za te opowieści o kolejnych dzieciach Red Nails. Usmialismy się z małżowinem moim :D

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s2n0accustsf9.png