Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie to z ta energia różnie bywa, jak się rano (8rano)zbiore to zrobię obiad jak nie to później juz mi się nie chce... Sprzatac mi sie nie chce, jak wczesniej moglam Odkurzać codziennie tak teraz ciężko z tym... Ja wizytę mam 18wrzesnia niestety bez usg:(

To z moja "energia" jest identycznie. Jak rano wstaje zrobic mezowi kanapki do pracy to wtedy pranie wlaczam,zmywam i sprzatam bo jak sie poloze to koniec,zasypiam a jak sie budze to nic mi sie niechce. W ogole stac dlugo nie moge musze siadac co chwile,w kosciele wychodzimy z mezem bo prawie mdleje. Licze,ze kiedys sie obudze i ze bede miala energii jak tutaj niektore dziewczyny,zazdroszcze Wam!;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/22431

Rany! nie nadążam czytać :D

Dziękuję za gratulacje :-)
Co do rozstępów - używam od tygodnia bio oil.
Wczoraj widziałam Malucha a już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty! :-) Za to przez mój brzuch przeszła dzisiaj jakaś fala, chyba nacisnęłam Młodego niechcący przy ubieraniu i bujnął się w całości - razem ze swym tymczasowym mieszkaniem :D Wyglądało to ko(s)micznie :D

Trochę mnie ominęło widzę.. ja też nie mogę stać za długo bo słabo mi się robi... w kuchni staram się robić wszystko an siedząco.. bo jest duszno jak się gotuje, okno otwarte nie pomaga.. no to sobie siedzę :D jak pranie segreguję lub układam to też :)
Widziałam wasze kotki śliczne.. zawsze chciałam mieć brytyjskiego albo rosyjskiego ale mamy rasę europejską jak to mój mówi :D może jutro wrzucę zdjątka moich psiaczków i kocurków żeby się pochwalić :) Jeśli chodzi o dziś to ja uciekam bo padam na twarz.. na chwilkę wpadłam zobaczyć jakie ciekawe tematy mnie ominęły :) Miłego wieczoru i dobrej nocy Wszystkim :D