Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

ania71250
Dziewczyny a wszystkie robiłyście badanie na grupę krwi/ ? Ja nie miałam robionej bo pamiętam jaką mam ale z tego co czytam to w szpitalach do porodu wymagają potwierdzenia grupy krwi. Jak to jest u Was?

ja miałam robioną bo nie wiedziałam jaką mam. jedno z pierwszych badan w ogole.

KasiaMamusia
~kalae
w smyku internetowym są teraz przeceny

a do kiedy ta promocja w tesco?

Widziałam dzisiaj reklamę, że do niedzieli 30% F/F,a mąż teraz wrócił z pracy i mówi, że 1 rzecz elektroniczna będzie można kupić taniej, na necie widział reklamę

w piątek elektronika do 50% z okazji black friday

ania71250
Dziewczyny a wszystkie robiłyście badanie na grupę krwi/ ? Ja nie miałam robionej bo pamiętam jaką mam ale z tego co czytam to w szpitalach do porodu wymagają potwierdzenia grupy krwi. Jak to jest u Was?

tak ja miałam jako jedno z pierwszyvch badan

matkapolka4
Ernesto ja robiłam te próby watrobowe aspat alant u bilirubina wszystko w normie nawet na dolnych granicach a ciało i tak mnie swedzi daj znac jak u ciebie mnie swedzi cale ciało i juz nie mam pomysłu co to

Właśnie odebrałam wyniki, ALAT ponad 3 razy większy niż miesiąc temu (norma przekroczona) ASAT ponad 2 razy większy. Lekarza mam na jutro rano. :(

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3c8iik408njqat.png
przepisa Agi na gofry strona 3718

KotkaB
Aga2801
Ja mam książeczkę honorowego dawcy i mam nadzieję że to przejdzie

Aga moja siostra też oddawała krew i mówili że wystarczy jakiś tam papierek z krwiodawstwa. Nie wiem czy książeczka wystarczy ale myślę że wystarczy. Warto zapytać tam gdzie zamierzasz rodzić.

Hej dziewczyny :)
Tak książeczka honorowego krwiodawcy wystarczy aby potwierdzić grupę krwi. Ja oddaje krew i już na pierwszej wizycie mój gin mi mówił że nie muszę oznaczać grupy krwi jeśli mam taką książeczkę. Tylko trzeba pamiętać żeby o niej nie zapomnieć jak się będzie do porodu jechać.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72290.png

A mi z pracy zadzwonili ze mam jakis blad w l4 i musze to odebrac i isc do przychodni, zeby poprawili, tylko ze jak sie okazuje moj lekarz bedzie dopiero 7.12.
I w zwiazku z tym mam pytanie liczy sie data dostarczenia zwolnienia za pierwszym razem,, nie ma znaczenia ze dopiero tydzien po dostarczeniu mi o tym mowia?
I drugie pytanie czy ta zmiane na zwolnieniu moze potwierdzic kierownik osrodka czy musi ten lekarz co wystawil?