Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

~arwena 89
Alesandra
Rednails przykra sprawa z tym przedszkolem. Dyrektorka to jakaś niepoważna osoba, najpierw obiecać, a później się z tego wycofać. Zamiast zrobić wszystko żeby Wam pomóc to stwarza problemy. Mam nadzieję, że sytuacja korzystnie się wyjaśni.
Jola, Misiakowata fajnie, że się wybawiłyście. Ja juz dawno nie byłam na weselu i też z chęcią bym się pobawiła. A Mati jest taki słodziak, że nie dziwne, że go kobitki zaczepiały.
Aga, podziwiam Cię za te podróże. Wczoraj Łódź, dziś Warszawa:) Pawełek to mały spryciarz, gratuluję!
Madika u nas też kąpiel o 19 i wszystkie wyjazdy musimy ustawiać tak żeby o tej godzinie być w domu, bo inaczej zaczyna się koncertowanie. W ogóle od 18 mały robi już się marudny, wiec już odliczam minuty do kąpieli i spania :)

U nas to samo. Kąpiel o 19, a jak mało śpi w dzień to nawet wcześniej zaczyna buczeć i domagać się kąpieli. Jak zobaczy że szykujemy wanienkę to strasznie się cieszy :)

U nas jest dokładnie tak samo. Za kwadrans 18 juz zaczyna się marudzenie. Wszystko zajmuje uwage max 5 minut. Przed 19stą rozbieram Młodego do rosołu i już jest super humor, bo wiadomo że zaraz będzie kąpiałka.

Alesandra
Rednails przykra sprawa z tym przedszkolem. Dyrektorka to jakaś niepoważna osoba, najpierw obiecać, a później się z tego wycofać. Zamiast zrobić wszystko żeby Wam pomóc to stwarza problemy. Mam nadzieję, że sytuacja korzystnie się wyjaśni.
Jola, Misiakowata fajnie, że się wybawiłyście. Ja juz dawno nie byłam na weselu i też z chęcią bym się pobawiła. A Mati jest taki słodziak, że nie dziwne, że go kobitki zaczepiały.
Aga, podziwiam Cię za te podróże. Wczoraj Łódź, dziś Warszawa:) Pawełek to mały spryciarz, gratuluję!
Madika u nas też kąpiel o 19 i wszystkie wyjazdy musimy ustawiać tak żeby o tej godzinie być w domu, bo inaczej zaczyna się koncertowanie. W ogóle od 18 mały robi już się marudny, wiec już odliczam minuty do kąpieli i spania :)

Powiem Ci ze moj ulubiony czas w ciagu dnia zaczyna sie od godziny 18 kiedy to wiem ze juz niedlugo kapiel i spanie :D I tak jak Ty odliczam czas :D

My tez wszystko ustawimy tak zeby wrocic do domu przed kapiela albo na chwile przepraszamy gosci idziemy wykapac Hanule i za chwile mezulek idzie do gosci a ja ja usypiam.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Cześć :) Dzis u nas leniwe popoludnie to bylo jak nadrobic :)
Ann chyba chcesz dolaczyc do grona..napusz mi priv,powiem jak to zrobic :)
Lilijka pogody i dobrej zabawy nad morzem :)
Super sie czyta o spotkaniach marcowych mamus i dzieciaczkow :) i Marcepany tez sie widzieli :D zazdroszcze :)
Czarna.ana gratuluje stopki :)
Jola ciesze sie z udanego wesela :)
Aga rządzi ;) Kochana powinnas miec darmowe przejazdy z Pawelkiem ;)

No Mati maskotka ..no wiadomo bardzo urokliwy i wesoly..ale wiecie jednak meczace :)
Bylo lapanie za nozki,raczki...ale dalam rade ;)
Dzis nawet na spacer sie nie wybralismy ;) odpoczywamy od ludzi :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Gość Magdalenka851

Madika
czarna.ana
Dziewczyny fajnie ze Wam się spotkanie udało, trzeba pomyśleć o takim ogolno polskim :D

Misakowata tak przeczuwalam ze napiszesz ze Mati był maskotka wesela ;) fajnie ze udało Wam się pozbawić.

I serio podziwiam mamy udzielające się na FB i na forum. Mi czasami brakuje czasu żeby tu cos odpisac bo jak juz przeczytam to zaraz muszę kończyć ;)

My mieliśmy dziwny weekend. W nocy z soboty na niedziele mały budził się równo co 2 godz na jedzenie - szczerze wspolczuje tym które tez tak maja. Od 5.40 juz pobudka poranna ;) i w dzień spał tylko 1 godz. Aż do 20 gdy padł. Za to dziś juz 3 spanko w dzień. Chyba było za dużo wrażeń w dzień.

No i dziś pierwszy raz zjadł swoja stópkę ;)

Oooojjjj tak :D Ogolnopolski zjazd moglby byc super :D

Szczegolnie ze my wczoraj wzbudzalysmy nie lada sensacje :D Wszyscy sie za nami ogladali :D nie wiem o co chodzilo :D hehe
A jakbysmy tak wszystkie sie zjechaly z Marcepanami i Starszakami???!!!!
Jejus tzw. Ekipa nie do wy**bania :D

Na ślub Misi zarezerwujemy caly hotel/pensjonat tudzież inne osiedle:-D

~Magdalenka851
Madika
czarna.ana
Dziewczyny fajnie ze Wam się spotkanie udało, trzeba pomyśleć o takim ogolno polskim :D

Misakowata tak przeczuwalam ze napiszesz ze Mati był maskotka wesela ;) fajnie ze udało Wam się pozbawić.

I serio podziwiam mamy udzielające się na FB i na forum. Mi czasami brakuje czasu żeby tu cos odpisac bo jak juz przeczytam to zaraz muszę kończyć ;)

My mieliśmy dziwny weekend. W nocy z soboty na niedziele mały budził się równo co 2 godz na jedzenie - szczerze wspolczuje tym które tez tak maja. Od 5.40 juz pobudka poranna ;) i w dzień spał tylko 1 godz. Aż do 20 gdy padł. Za to dziś juz 3 spanko w dzień. Chyba było za dużo wrażeń w dzień.

Szczegolnie ze my wczoraj wzbudzalysmy nie lada sensacje :D Wszyscy sie za nami ogladali :D nie wiem o co chodzilo :D hehe

Najlepiej ze spa :D przyjemne z pożytecznym. Marcepanom zostawimy maluchy, a same przy okazji relaks!!!

Renia, no to piąteczka! Rano wyglądam w miarę, wieczorem jak w 6-7mc. Okazało się że mi się mięśnie rozeszły, fizjoterapeuta rozkłada ręce, chirurg zaprasza :)

Jak coś to w Krakowie można się pozbyć tego za fundusze nfz :)

A pisze o tym, bo ja sama przez przypadek dowiedziałam się o czymś takim jak rozejście mięśni, a ma to sporo babek po ciąży - katują się dieta i ćwiczeniami a tu nic. Jak któraś tak ma, to nie znaczy, ze "nie potrafi schudnąć" warto sprawdzić brzuch pod tym kątem - tym bardziej że tradycyjnymi ćwiczeniami można sobie zrobić krzywdę.

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7jo7esm9i7df8f.png
https://www.suwaczki.com/tickers/km5so7esfvb0ei1q.png

Sama znalazłam informację na Internecie: później lekarz rodzinny i skierowanie do fizjoterapeuty (pomogło na 2-3 tyg i niestety od nowa) i później skierowanie do chirurga. W większości szpitali tylko operują mięśnie a w krk jeszcze usuwają skórę. Chirurg powiedział, jak rodziny już nie będę chciała powiększać to na stół.

A jak sprawdzić mięśnie napisze jutro jak będę mogła dac linka na komputerze.

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7jo7esm9i7df8f.png
https://www.suwaczki.com/tickers/km5so7esfvb0ei1q.png

~Magdalenka851
Madika
czarna.ana

ale ,że mój slub??:D

Z ta przepuchlina itp ma/miała stad MamaMi..zawołam ją z fb :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Hejko :) widze,ze to byl weekend spotkan :) bardzo sie ciesze, ze doszły do skutku :) co do Katowic to nikt nie napisał niestety konkretów i teraz nie zdarze załatwić opieki do Kuby :/
Fajnie, ze niektóre mamy mozna zawołać z Fb :D szkoda tylko,że same nie przychodzą :D
Ciąża super,ze wrocilas na forum, chociaż szkoda, ze musieliscie juz wracac z Pl... daj potem znac jak było :)
Ja tez zawsze bede tu wracac na forum bo mam sentyment :*

misiakowata30
~Magdalenka851
Madika
czarna.ana

ale ,że mój slub??:D

Z ta przepuchlina itp ma/miała stad MamaMi..zawołam ją z fb :)

Nooo Twoj Twoj a czyj??? Ja juz dawno mowilam ze na 20 lipca szykujemy sie do Ciebie :D

Sprawdzilam sobie te miesnie i ja tez mam wsumie dziure miedzy miesniami. Ale ja nie mam nadmiaru skory ani nie mam duzego brzucha. Wydaje mi sie ze jest taki jak przed ciaza.

Czy cos nalezy zrobic z tym? Bo jesli tak to wole to zrobic teraz niz po 2 ciazy obudzic sie z reka w nocniku :D

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Sylwia921125
Hejko :) widze,ze to byl weekend spotkan :) bardzo sie ciesze, ze doszły do skutku :) co do Katowic to nikt nie napisał niestety konkretów i teraz nie zdarze załatwić opieki do Kuby :/
Fajnie, ze niektóre mamy mozna zawołać z Fb :D szkoda tylko,że same nie przychodzą :D
Ciąża super,ze wrocilas na forum, chociaż szkoda, ze musieliscie juz wracac z Pl... daj potem znac jak było :)
Ja tez zawsze bede tu wracac na forum bo mam sentyment :*

no jak 13.09

Alexann
Dziewczyny a tak z ciekawości, któraś z Was też została z takimi prezentami po ciąży jak rozstęp kresy białej, przepuklina i ogromny nadmiar skóry? Bo ja to już marzę o zakończeniu etapu rodzenia dzieci i plastyce :) (da się na nfz)

ja po ciążach mam zwis skóry pod brzuchem, ale taki który mogłabym się pozbyc ćwiczeniami (na razie wypełniam go tłuszczem....:(( ) i hemorodziady