Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez przyjaciolki zawsze do przodu oglądam na ipla :)
Ogólnie Glowa mi pęka od zatok, zakropilam idę spać. Oby rano było lepiej.
Co do ruchow to ja narazie tylko poczułam ze pare razy zrobil mi sie taki ala guz z jednej strony, wiec to pewnie dzidzia. Po 7 latach to juz nie pamiętam jakie te pierwsze ruchy były, ale raczej jedzenie sie w kule samo nieksztaltuje :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09kwa3zcvri.png

Renia Śliczny brzuszek :)
Mi w ostatnich dniach tez jakos urosl nawet nie wiem kiedy. Chociaż nie tak jak Tobie :)
Niemieckie proszki sa swietne. Uzywalam jak mieszkalam w Holandii i bardzo sobie chwaliłam.
Ja uzywam palmers,zapach mnie drazni. I bardzo często zapominam o jego uzyciu.
Oliwka podobno jest świetna siostra używała,ale dla mnie za tłusta.

No zgłoszę jutro to na poczcie..Powiem tam,że nie po to zamawiam w internecie,żeby potem gdzieś po to chodzić..no trudno ..mam nadzieję,że spodnie chociaż będą na mnie dobre :)a bardzo bym chciała kurcze :)

Ukochany własnie wyszedł do pracy..no nic,trzeba się kąpać ,nasmarować i może jakiś film?hm
Od dłuższego czasu nie zasypiam szybciej niż 2...dobrze,że jest ten internet :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Hej dziewczyny :)
Ja BioOil Stosuje codziennie wieczorem i sporadycznie rano bo ciężko mi się wyrobić na 7 do pracy.
Mam kryzys ze wstawaniem, dzisiaj nawet budzika nie słyszałam.. Jakaś taka znudzona jestem :(
Tez mam ostatnio zmienne nastroje, wczoraj jak czytałam o waszych doswiadczeniach z porodem, pierwszym kontakcie z Dzieckiem to się popłakałam.. Tak mnie to przeraża a zarazem nie mogę się doczekać, to takie piękne chwile..
Nadal gadam w nocy :p Mąż mówi że zacznie mnie nagrywać :) nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało.
Mało pisze ale staram się was regularnie czytać :)
Uciekam zaraz spać bo jutro znowu rano będzie ciężko..

Nika32
Fajny pomysł z tym octem, chyba wypróbuję. Tylko szkoda, że potem pranie nie pachnie :-)
Kinia mam do Ciebie jeszcze pytanie o jedzenie. Co jesz na kolacje żeby mieć rano dobry cukier? Próbuje różne rzeczy, ale ciągle mi wychodzi na czczo w okolicach 100, a powinno być do 90 :-/ martwi mnie to, poradzisz coś?

Ja mam od początku insulinę nocna więc mogę sobie zjeść wszystko ( w rozsądnej porcji) ale zobacz na jadłospis w ciągu dnia, czy za dużo macznych rzeczy nie jesz, tak samo smażonych. No i czy porcje są ok( ja długo ważyłam w pierwszej ciazy) o 20 zjedz coś lekkiego - ciemny chleb z serkiem białym i pomidorem i tak ok 22 była z: dżem, ser żółty itp. Jeśli będzie Ci się to utrzymywać to też dostaniesz insulinę na noc.
A jak tam z acetonem ?

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxmrus1pbao.png

Dziewczyny za wami nadążyć jest naprawdę ciężko. Ja smaruje się mustela przeciwko rozstępom i zobaczymy jakie będą rezultaty. Jeżeli chodzi o szpitale to może tak to już jest że na NFZ trzeba mieć swoje sztućce. Mnie też przeraza fakt porodu ale jak na razie czekam na moment aż poczuje maluszka. Nie mogę się już tego doczekać.

misiakowata30
No zgłoszę jutro to na poczcie..Powiem tam,że nie po to zamawiam w internecie,żeby potem gdzieś po to chodzić..no trudno ..mam nadzieję,że spodnie chociaż będą na mnie dobre :)a bardzo bym chciała kurcze :)

Ukochany własnie wyszedł do pracy..no nic,trzeba się kąpać ,nasmarować i może jakiś film?hm

mi na poczcie powiedzieli że oni nie mają wpływu na to, mogę napisać skargę do centrali, lub zadzwonić sobie.
Raz to miałam taką właśnie sytuację i zadzwoniłam, i udałam głupią, zapytałam się czy się coś zmieniło w dostarczaniu przesyłek, że listonosz przynosi tylko pod drzwi bloku a ja mogę zejść lub odebrać awizo?

Ogólnie to z paczkami nie mam problemu i są dostarczane zawsze pod wskazany adres, tylko listy zazwyczaj awizo i nie idzie przegadać.

~kalae
misiakowata30

mi na poczcie powiedzieli że oni nie mają wpływu na to, mogę napisać skargę do centrali, lub zadzwonić sobie.
Raz to miałam taką właśnie sytuację i zadzwoniłam, i udałam głupią, zapytałam się czy się coś zmieniło w dostarczaniu przesyłek, że listonosz przynosi tylko pod drzwi bloku a ja mogę zejść lub odebrać awizo?

Ogólnie to z paczkami nie mam problemu i są dostarczane zawsze pod wskazany adres, tylko listy zazwyczaj awizo i nie idzie przegadać.

no tak,ale skoro osobiście mu otwierałam drzwi domofonem ,to chociaż z uprzejmości już mógł paczkę wnieść..Wiem ,że mało zarabiają,tak jak ja..ale zawsze wykonuję swoje obowiązki wobec klienta..ech..no cóż,dobrze,że do tej poczty mam 10 min drogi..dam radę :)
Napomknę w okienku jednak o tej sytuacji,może pani wspomni o tym listonoszowi :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png