Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

~-misiakowata30
Uchhh musze posiedziec..brzucho mi sie spial 3 razy pod rzad i bol po prawej..pewnie od nery..ech..pije rumianek z zurawianka..zaraz smaze kotlety :-)
Ciaza Pawel tak lubi moje mielone,ze nigdy nie dotrwaly do mrozenia hehe :)
A z czym robisz? Ja ze smazona cebulka i serem w srodku :-) ostrzej

Kochana! Ja robie albo razem robimy i od razu wyliczam co zostawic i co zamrozic:-) inaczej bysmy zarli na potege. Robie wiecej klopsikow bo mniej roboty i brudu. Z cebulka i ryzem. Nigdy nie pamietam o serze, raz tylko robilam. Ojjj pyszne musza byc

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72309.png]Tekst linka[/url]

przy odejściu wód trzeba jechać do szpitala tak do ok godziny dobrze byłoby być, ja pytałam czy powinnam tak przyjechać (jak przyjechałam) czy moze powinnam poczekać w domu, powiedzieli, że przyjechać i dobrze zrobiłam.

a i przy odejściu wód i tak podają antybiotyk, mi zrobili próbę uczuleniową przed podaniem i wyszło że mam uczulenie na penicyline,a nie wiedziałam

Ciaza316
~-misiakowata30
Uchhh musze posiedziec..brzucho mi sie spial 3 razy pod rzad i bol po prawej..pewnie od nery..ech..pije rumianek z zurawianka..zaraz smaze kotlety :-)
Ciaza Pawel tak lubi moje mielone,ze nigdy nie dotrwaly do mrozenia hehe :)
A z czym robisz? Ja ze smazona cebulka i serem w srodku :-) ostrzej

Kochana! Ja robie albo razem robimy i od razu wyliczam co zostawic i co zamrozic:-) inaczej bysmy zarli na potege. Robie wiecej klopsikow bo mniej roboty i brudu. Z cebulka i ryzem. Nigdy nie pamietam o serze, raz tylko robilam. Ojjj pyszne musza byc

no pyszne,dlatego n ie mogą dotrwać :) Ja robie takie większe..z jednej tacki wychodzi mi 10 sztuk..z ryżem nie jadłam..dobre sa tez z pieczarkami w środku..albo natka pietruszki,ale P.nie przepada :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Megi2016
Madika
Megi2016
A ja się rozłożyłam od wczoraj 39 stopni biore antybiotyk apap ale gorączka nie chce mnie opuścić.. w ogóle nie mogę mówić rak nam gardło zawalone. Dobrze że maleństwo się rusza choć pewnie nie jest zadowolone z leków. .. zastanawiam się tylki jak nie będzie poprawy i będę musiała znów do szpitala z tą gowniana grypą to na ginekologie czy ogólny? Trzymajcie za nas kciuki bo naprawdę ledwie żyje. ..

Trzymamy mocno kciuki za Ciebie!!!! Bedzie dobrze!!! Moze antybiotyk jeszcze nie zaczal dzialac. Ktora dawke antybiotyku wzielas?

Dopiero pierwsze także mam nadzieje że jutro już będzie lepiej ale cholernie się boje o maluszka. .. co chwile kaszle ten brzuch mu napinam :-( pewnie nie wie co się dzieje. ..

Na pewno wszystko bedzie dobrze!!! Jutro juz sie lepiej poczujesz jak wezmiesz 3 dawke. A maluszkowi nic nie bedzie. Oby tylko goraczka i kaszel szybko minal.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Gość Lilijka87

Nie no zostawcie mnie samą w ciąży, wszystkie przed terminem chcecie się rozpakować? :)
Anorka powodzenia!

Myślicie, że od razu tego samego dnia po zgłoszeniu się na ip będą coś wywoływać?

Aga, Barcelona śliczne dzieciątka. Też już chcę :)

karolaa
A ja mam do was pytanie bo tak od dwoch dni mam takie cos ze czuje ze mi sie robi mokro patrze a tam napewno nie siuski ale oprocz "wody" taki białawy śluz raz wiecej raz mniej. Nie jest to galareta wiec raczej chyba nie czop a moze to wody się sączą?? Już sama nie wiem co to :( jak myslicie?

biały śluz jest ok, to może być częśc czopu albo śluz szyjkowy, jak ci się zaczną sączyć wody to z niczym innym tego nie pomylisz, będziesz wiedziała że to to.
Wody można też rozpoznać po tym, że jak siedzisz to nie lecą, a jak wstaniesz to masz powódź, że podpaska nie nadąża. Poza tym jak zaczną lecieć to poczujesz to w pochwie jakby ktoś odkręcił kran i leci woda