Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem jestem podczytuję was ale nie miałam zbytnio czasu się odezwac, weekend z siostrzeńcem slodkim spędziłam, a teraz robię obiad gulasz z plackami ziemniaczanymi. Moj siostrzeniec ma zajebista zabawe, uwielbia jak leze albo na łóżku albo na podłodze a on mi dupskiem na twarzy siada i zapasy sobie urządza. Wczoraj se usiadł i zorientowałam sie ze ma pelno w pieluszce...az się przelewalo;D dobrze ze się nie wylalo.... A i tak Malo co nie rzygnelam :)

Zapomniałam o Start Office. Też na nim dużo rzeczy pisałam, ale prezentacje przyzwyczaiłam się robić na prezi.com (nie trzeba płacić, darmowa wersja ma mniej pamięci, ale mi na razie starcza, mimo że mam tych prezentacji już masę), bo podoba mi się to że jest on-line, no i forma jest nowoczesna, z filmikami, bajerami.
Sylwia tak jak mówisz - musimy doceniać to, co mamy. Ja na mojego się wkurzam, że znowu zostawił szczoteczkę na umywalce... A przecież jestem z nim najszczęśliwsza na świecie!

http://www.suwaczki.com/tickers/lprkzbmhlydqtmyx.png
http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5e9sf8amqv.png

Helloł Kamilla !!! TAK,dużo piszesz i jak widać bez Ciebie tu smutno jakoś :) Mój częściej w domku,to też nie siedzę za dużo no i w ogóle robotna się zrobiłam ostatnio :)

Zrobiłam pierogi i nieskromnie powiem,że wyszły zajebiaszcze :) Oj się pochwał nasłuchałam :) Teraz Miniuś sprzata kuchnię,a ja postanowiłam do Was zajrzeć :)
Odebrałam koszulę do karmienia,troszkę za dużą kupiłam,ale kto wie jaka będę w marcu :) No i mój dostał folię bombelkową,którą uwielbia masakrować -szczelać :-D
Jak lepiłam pierożki,mały kopał i kopał..teraz pojadł,to chyba poszedł lulku :-D

U Was tez widzę smaczne obiadki,mmm :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Monimoni jak ja bym sie chciala wkurzać tylko o takie rzeczy. My kiedys nie klocilismy sie wogole naprawdę bylo to az dziwne. I co najdziwniejsze jest to,ze wtedy mi tez to przeszkadzalo. I sama na niego siadalam, ze na wszystko mi pozwala nigdy nie krzyknie i nie obrazi sie. A teraz Jakby mi faceta podmienili.
Ja mialam sobie zrobic dzien wolny od slodyczy bo jutro wybieram sie na krzywą, no ale zapomnialam jak zawsze. Nie bede nic jadla 12h (jak nie zapomne) bo ja najpierw wkladam cos do ust a potem to do mnie dochodzi,ze cos zjadlam :) zobaczymy jak wynik wyjdzie :D

Kamila, po prostu jestes nasza inspiracja! Jak Cie nie ma, to tracimy wene;) ja tez wlasnie wrocilam od fryzjera, a zaraz za mna wszedl pan kurier z kolyska dla malej:) jeszcze nie otwieralam glownego kartonu (musze go przetransportowac do pokoju, a jest ciezki...) ale drugi, lzejszy, otworzylam i bardzo ladne rzeczy do nas doszly (posciel do kolyski, rogal do karmienia i kosz na brudne mini-ubranka:)) jak zlozymy, to Wam wysle zdjecie:)
Ja ten tydz mam zapelniony roznymi zajeciami i wyjazdami, ale obiecuje, ze bede Was czytac regularnie i kontrolowac dzienna liczbe stron!:)
Aaaa z facetami...oczywiscie nie napisze, ze uciekajcie, bo co by nie bylo, nosicie pod sercem ich dzieci, wiec warto postarac sie na maxa, zeby wyprostowac te sytuacje...ale niestety, do tanga trzeba dwojga, i czasem po prostu druga strona ma gdzies nasze starania i wtedy moze nie warto nadrabiac za dwoje tylko pomyslec o lepszej alternatywie. Ale teraz to nie czas na takie przemyslenia. Skupcie sie na dzieciach a reszta wyklaruje sie z czasem:)teraz nasz glowny cel to "urodzic w terminie" szczesliwe dzieci:) a reszta jakos sie ulozy, jak nie w jedna to w druga:)
Tez mam za soba trudny zwiazek, wiec wiem, co czujecie. W obecnym, nie mam na co narzekac, poza malymi sprzeczkami raz na dwa miesiace (ja je wszczynam, a dôkladniej hormony;))). Ale 6 lat w poprzednim zwiazku byly katorga...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5scwa1654n41yi.png

A ja wróciłam do domu wściekła. Najpierw pojechałam do mechanika po auto i taksówkarz specjalnie korkami jechał zamiast na skróty ale dalam mu wiązankę jak wychodziłam . A potem odebrałam auto od mechanika i okazało się ze wywalilismy kasę na naprawę a on jeszcze je gorzej zepsuł. Właśnie mąż wszedł i pojechał się przejechać i sprawdzić o co chodzi. Wtf z tymi mechnikami!!!

Sylwia921125
Monimoni jak ja bym sie chciala wkurzać tylko o takie rzeczy. My kiedys nie klocilismy sie wogole naprawdę bylo to az dziwne. I co najdziwniejsze jest to,ze wtedy mi tez to przeszkadzalo. I sama na niego siadalam, ze na wszystko mi pozwala nigdy nie krzyknie i nie obrazi sie. A teraz Jakby mi faceta podmienili.
Ja mialam sobie zrobic dzien wolny od slodyczy bo jutro wybieram sie na krzywą, no ale zapomnialam jak zawsze. Nie bede nic jadla 12h (jak nie zapomne) bo ja najpierw wkladam cos do ust a potem to do mnie dochodzi,ze cos zjadlam :) zobaczymy jak wynik wyjdzie :D

Spokojnie jak teraz zjesz coś słodkiego a potem zachowasz 12 h postu,to będzie ok :)
Nie ma co oszukiwać zbytnio dietą czy coś :)
Ja wybieram się w przyszłym tygodniu:) Powodzonka :)

No pewnie, zawsze cos grosza wpadnie:). Ja to chodzę taka nabuzowana po weekendzie ze cos czuje ze niedługo jak wybuchne to zabije wszystkich wokół. Dzis miałam pobierana krew, i oprócz zwyklej morfologii miałam tez znowu badanie grupy krwi. Zapytałam babke czemu a ona ze mam przeciwciała i moge miec częściej niż raz. Kompletnie nie wiem o co chodzi ale uj tam.

Buehehe wariatki. :) moja mala tak od wczoraj szalala po brzuchu ze aż momentami zastanawiam się czy na pewno wszystko jest w porządku. I Kotka, wykrakałaś bo teraz bez kitu nie pozwala mi,zasnac czasem.. A tak wypycha sie dupka albo glowka ze roznice na brzuchu miedzy ta wypchnięta strona a normalna byla na długość palca. Ale wiecie co, dopiero teraz jak jest na tyle duza ze ja porządnie czuje. To jakby bardziej dociera do mnie to ze juz za 87dni bedzie z nami...no i jakas taka bardziej szczesliwa jestem :)

leniwiec_leniwiec
Kamila, po prostu jestes nasza inspiracja! Jak Cie nie ma, to tracimy wene;) ja tez wlasnie wrocilam od fryzjera, a zaraz za mna wszedl pan kurier z kolyska dla malej:) jeszcze nie otwieralam glownego kartonu (musze go przetransportowac do pokoju, a jest ciezki...) ale drugi, lzejszy, otworzylam i bardzo ladne rzeczy do nas doszly (posciel do kolyski, rogal do karmienia i kosz na brudne mini-ubranka:)) jak zlozymy, to Wam wysle zdjecie:)
Ja ten tydz mam zapelniony roznymi zajeciami i wyjazdami, ale obiecuje, ze bede Was czytac regularnie i kontrolowac dzienna liczbe stron!:)
Aaaa z facetami...oczywiscie nie napisze, ze uciekajcie, bo co by nie bylo, nosicie pod sercem ich dzieci, wiec warto postarac sie na maxa, zeby wyprostowac te sytuacje...ale niestety, do tanga trzeba dwojga, i czasem po prostu druga strona ma gdzies nasze starania i wtedy moze nie warto nadrabiac za dwoje tylko pomyslec o lepszej alternatywie. Ale teraz to nie czas na takie przemyslenia. Skupcie sie na dzieciach a reszta wyklaruje sie z czasem:)teraz nasz glowny cel to "urodzic w terminie" szczesliwe dzieci:) a reszta jakos sie ulozy, jak nie w jedna to w druga:)
Tez mam za soba trudny zwiazek, wiec wiem, co czujecie. W obecnym, nie mam na co narzekac, poza malymi sprzeczkami raz na dwa miesiace (ja je wszczynam, a dôkladniej hormony;))). Ale 6 lat w poprzednim zwiazku byly katorga...

Podpisuję się po tym co napisałaś :)

a i czekamy na fotkę kołyski :)

kamilla
Buehehe wariatki. :) moja mala tak od wczoraj szalala po brzuchu ze aż momentami zastanawiam się czy na pewno wszystko jest w porządku. I Kotka, wykrakałaś bo teraz bez kitu nie pozwala mi,zasnac czasem.. A tak wypycha sie dupka albo glowka ze roznice na brzuchu miedzy ta wypchnięta strona a normalna byla na długość palca. Ale wiecie co, dopiero teraz jak jest na tyle duza ze ja porządnie czuje. To jakby bardziej dociera do mnie to ze juz za 87dni bedzie z nami...no i jakas taka bardziej szczesliwa jestem :)

Nie to, ze niw byla szczęśliwa. Poprostu do tej pory dziwne bylo gadanie do brzucha, a teraz jakby potrafię pogadać do mojej malej bo czuje ja porządnie. Noo nie ważne i tan wiecie pewnie. O co chodzi

olka135
Dziewczyny może nie na temat ale ma któraś power pointa na komputerze i mogłaby mi go przesłać? :D

Cześć bobaski; )

Olka mam cały pakiet, ale nigdy nie wysłałam tak na email, A spróbuj program podobny on jest darmowy, tylko nie pamiętam jak to się nazywało. ..w biurach też u nas w gminie jak na stażu byłam to to mieli, poczytam czy można to bym Ci chętnie wysłała, niby robiłam technikum informatyczne ale muszę sobie przypomnieć

http://s6.suwaczek.com/201011135561.png
http://s6.suwaczek.com/201603311580.png