Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Madika z Asią wyraźnie zaczęło. Wcześniej z Angeliką jeździłam. Już się pytałam u nas w przychodni o prywatne usg ale ni chcą badać bo Aśka nie ma 18 lat. Wczoraj rozmawiałam ze swoją gin i też powiedziała że to musi zrobić gin ze specjalizacją dziecięcą. I koło się zamyka albo wszyscy robią mnie w bambo.

Hej dziewczyny :) probuje Was nadrobić,ale jestem jeszcze jakieś 30 stron do tylu. U mnie tez dół ciazowy.
Tutaj pisalyscie,ze mezowie graja na kompie czy telefonie a mój jest przeciwnikiem wszystkiego. Komputer be telefon tez. Mowi,ze dziecko nie będzie sie na telefonie chowalo. Na forum sie zgadza bo wie,ze mnie to cieszy,ale przy nim nie moge czytać bo sie złości na mnie :/ a teraz chory lezy w lozku no i czytam jak spi ;D co do witamin to biore te co Ty Miskowata :) spadam czytac dalej buziaki :)

Aga2801
Madika z Asią wyraźnie zaczęło. Wcześniej z Angeliką jeździłam. Już się pytałam u nas w przychodni o prywatne usg ale ni chcą badać bo Aśka nie ma 18 lat. Wczoraj rozmawiałam ze swoją gin i też powiedziała że to musi zrobić gin ze specjalizacją dziecięcą. I koło się zamyka albo wszyscy robią mnie w bambo.

wspolczuje tych przebojow z nfz. Wy mieszkacie w warszawie??

a my dopiero wrocilismy.. pojechalismy naprawic ten tlumik szwagrowi, i wzielismy juz swoj samochod. no i teraz godzina 20:30 moj poszedl sie kapac ja mowie juz pozno jest, to moze nawet nie wlaczaj kompa dzis co?? a on juz wkurzony, "dobra juz nic nie mow i tak wiem ze chodzi o to zebym nie gral" no i mowie ze jak dzis sobie odmowisz to sie chyba nic nie stanie... no a on wkurzony. i mowie to rob co chcesz prosic sie o przytulenie nie bede....

ja pitole ale te dzieciaki szwagra to agenty :D zwlaszcza dziewczyny. mowie jak w przedszkolu?? - dobse, dzis nie bylysmy. pytam dlaczego?? a one BO DZIS DZIEN LENIUSKA BYL... :D

zarabala jedna zapalniczke gdzies z kuchni i zaraz przylatuje i mowi ze w pokoju smierdzi. ja mowie ktos baka puscil?? a ona ze tak. ide a tam jebie spalonymi wlosami. ich ojciec poszedl i mowi ze nie robcie ze mnie debila dawajcie zapalniczke. ta mala zarabala zapalniczke i wlosy troche swojej siostrze podpalila. w szoku do tej pory jestem, nadal nie wiem na co dzieci stac....

Haneczkaa
Witaminy teraz polecono mi prenatal Duo i trafiłam je w extra cenie:) a koleżanki z Warszawy gdzie chcecie rodzic;)? Może sie spotkamy :p

sw zofii :D a jak sie nie uda to inflancka chyba :) ale bede nogami rekami sie zapierac gdyby chcieli mnie oddelegowac

Haneczkaa
Ciekawa jestem jak bardzo sensowna jest ta przyswajalność i na ile te suplementy są kobietom w ciąży potrzebne:)

tez sie zastanawialam, kiedys babka w szkole rozmawiala wlasnie z nami o witaminach, i podobno baaardzo malo przyswaja sie z tabletek, ona mowila ze nie poleca brac zadnych witamin w kapsulkach ani zadnych pastylkach. awiekszosc witamin kosztuje od groma kasy.

Gość Lilijka87

O dzięki Jola :) przyda się w lutym bo na 90% chce mieć ZZO. Nie będę zgrywać bohaterki.
Dobrze zrozumiałam, że może będziesz w poniedziałek? :)

Aga trzymam kciuki by kolejna wizyta z Asią była już udana!

Zrobiłam babkę, taką najprostszą i to jest moje ulubione ciasto :)

monthly_2015_12/marcoweczki-2016_40392.jpg

olka135
Kurde dziwne pytanie ale nigdy sama nie robiłam jeszcze :FD jak robię gulasz (akurat dziś z łopatki wieprzowej) to po podsmazeniu jak mam wlać wodę? Na rozgrzany olej? Czy odczekać jak wystygnie? Jeśli ma rozgrzany to nie zacznie mi pryskac?

Raz gdzieś na programie kulinarnym było, aby posypać solą tłuszcz na patelni rozgrzany przed włożeniem mięsa i wtedy faktycznie nie pryska; )

http://s6.suwaczek.com/201011135561.png
http://s6.suwaczek.com/201603311580.png

KasiaMamusia][quoteolka135
Kurde dziwne pytanie ale nigdy sama nie robiłam jeszcze :FD jak robię gulasz (akurat dziś z łopatki wieprzowej) to po podsmazeniu jak mam wlać wodę? Na rozgrzany olej? Czy odczekać jak wystygnie? Jeśli ma rozgrzany to nie zacznie mi pryskac?

Raz gdzieś na programie kulinarnym było, aby posypać solą tłuszcz na patelni rozgrzany przed włożeniem mięsa i wtedy faktycznie nie pryska; )[/

A to nie pozamyka porów mięsa? Żeby nie było gumiaste

Lilijka87
O dzięki Jola :) przyda się w lutym bo na 90% chce mieć ZZO. Nie będę zgrywać bohaterki.
Dobrze zrozumiałam, że może będziesz w poniedziałek? :)

Aga trzymam kciuki by kolejna wizyta z Asią była już udana!

Zrobiłam babkę, taką najprostszą i to jest moje ulubione ciasto :)

Tak jak mi przejdzie cholerstwo to będę w poniedziałek