Skocz do zawartości
Forum

Listopad 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny,u mnie też brzydka pogoda deszcz leje od samego rana,nie wspominając o wietrze masakra jakas.Spałam dzisiaj do 11 i nadal nie jestem wysłana teraz chodzę i ciągle coś podjadam na apetyt nie mogę narzekać do tego ciągle głodna jestem;-) Jutro podglądanie maleństwa juz doczekać się nie moge,ale też się stresuje.Witam nowe mamusie.Martysia90 daj znać jak po wizycie trzymam kciuki żeby wszystko było ok

GRATULUJEEEEE!! :))
Czekałam az pojawia sie listopadówki 2015 :) zycze wam wszystkiego dobrego! zeby wasze fasolki rosły duże , silne i zdrowe :) nie czytajcie glupot na necie, odpoczywajcie i nie denerwujcie sie :) w razie w zawsze lepiej jest zadzwonic do lekarza niz wyszukiwac farmazonow na necie :) bede tu czasem zagladac :) pozdrawiam was z Szymonkiem! :) Listopadóweczka 2014

monthly_2015_03/listopad-2015_27473.jpg

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b15nmgn8vknf3.png

Cześć dziewczyny, mnie ciągle boli brzuch jak na okres Nie jest to jakiś super mocny ból ale się niepokoje. Mój gin powiedział, że jak bardzo boli to brać no spe o luteinie nawet nie wspominał. Mówił, że taki ból jest normalny i tylko wtedy reagować jak zacznę plamic bądź krwawić. czy rzeczywiście u którejś z Was pojawiają się te bóle codziennie raz na jakiś czas? To moja pierwsza ciąża i strasznie panikuje. Pozdrawiam

Dziewczyny RATUNKU.
Wczoraj w pracy miałam mega cholernie ciezki dzien, myslalm ze dadza mi jakies lekkie prace bo pierwszego dnia po chorobowym trzęsły sie nade mna bardzo. Ale wczoraj kryzys w pracy sytuacja bez wyjscia, 58 pokoi i 3 dziewczyny, 10 pokoi zamkneli ale reszte trzeba było sprzatac. Dostałam najmniej bo TYLKO 13 pokoi... gdzie u nas norma to od 5-9
byłam wykonczona po pracy bolało mnie w pochwie przy kapaniu chciałam zobaczyc zo mnie tam tak boli, a boli mnie szyjka macicy, jest twarda skerowana w dół, dzis sie chyba nie odwaze jej zbadac po raz drugi bo gdy lekko ja dotknelam rozbolał mnie podbrusze, zupełnie inny ból niż na okres. Boje sie. Musze wytrzymac by pojsc do normalnego lekarza w polsce jeszcze 2 dni, ale mimo wszystko dzis chyba pojedziemy na pogotowie, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. mam straszne mysli. Szyjka boli cały czas bez przerwy

Amancia- Moje objawy to lekkie mdłości, straaasznie swędzące piersi, pragnienie i senność :) No i płacze jak czytam o maluchu, ot tak widać dla urozmaicenia :D

Natalcik- Też tak miałam i też moja gin mówiła tylko o no-spie, ale kładłam się, starałam się zrelaksować i przechodziło. Od tygodnia już się nic nie dzieje- wczoraj troszkę pokulo ale to normalne dla 8 tygodnia. Ale i tak zawsze lepiej złościć się to lekarza, bo jak boli tak za długo to też raczej niedobrze.

Antala uważaj na siebie jedz na IP to nie żarty lepiej dmuchać na zimne!Oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko było ok.Natalcik mnie też często boli tak brzuch i takie klucia mam w szyjce jak by ktoś szpilki wbijal,ale mój lekarz przepisał mi luteine po dwa razy podjezykowa i 2x dopochwowa a nospe kazał brać jak by ból był naprawdę dokuczliwy,na szczęście nie ma narazie takiej konieczności!

Hey dziewczynki dawno mnie tu nie bylo a tyle wpisow ze musialam Troche posiedziec zeby wszystkie was poczytac :)
Dzisiaj bylam u Lekarza moja na Juz niecale 5mm :D widzialam Jak bilo serduszko i jest to 7 tydzien :D
Co do objawow to wczoraj nie moglam na jedzenie Patrzec a lodowki wogole nie otwieralam :D
No i oczywiscie bolace piersi
Musimy uwarzac na siebie i dbac o Nasze fasolki by wszystko bylo dobrze
Pozdrawiam was cieplo :*
Na Dole moja fasolka :)

monthly_2015_03/listopad-2015_27482.jpg

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3skjocjils9us.png

Gość Oliwka1990

Witam listopadowki:D
Mam termin na 8listopada według ginekologa;) kolejna wizytę mam 10kwietnia zeby sprawdzić czy wszystko dobrze się rozwija:) to moja pierwsza ciąża. Mam straszne mdłości przez cały dzień i co najmniej 3 razy na dzień wymiotuje:| poza tym czuje się strasznie... Mam nadzieje ze po 3 miesiącach trochę się to wszystko uspokoi:) moje maleństwo ma juz prawie 8 tygodni;)

Super te Wasze maluchy:)) bardzo fajny pomysł z tymi zdjeciami:)) Niech Wam zdrowo rosna:))

A co do objawow to od ponad tygodnia mnie mdli i wymiotuje, natomiast dzis jedynie dopadly mnie mdlosci wiec mam troszke wiecej energii:)

Martysia - koniecznie daj znac:) czekamy na info jak Twoje malenstwo:)

Paaie - obiecalam ogladac DDtvn odnosnie tych cwiczen, ale bylam rano na pobraniu krwi i troche sie przedluzylo. Wiec... przepraszam Cie:))

Antala - mysle ze masz fizycznie ciezka prace, powinnas odpoczywac wiecej:)

antala poki co to chociaz melise zaparz i wypij najlepiej ciepla i slodka to troche sie rozluznisz i ty i miesnie
daj znac co tam po wizycie... 3mamy kciuki :) dobrze bedzie

mnie kluje przewaznie jak sie przeciagam (poranne cwiczenia) :D ale juz wiem ze nie moge spac i siedziec z wyprostowana do konca lewa nogą bo malenstwo ulozylo sie bardziej na lewej stronie tak jak siostrzyczka wczesniej wiec powoli nawet na lewym boku nie moge spac czasami tylko bo z racji tego ze troche wiecej waze niz powinnam przy swoim wzroscie to mi brzuszek odstaje, tak troszke wiecej tluszczyku i mi sie ciagnie w dol i gniecie malenstwo:) tzn. to nie jest tluszczyk tylko miesień ale nie wiem jak go napiąć :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

ja termin mam na 6.11 :)
Przestałam na okrągło przeszukiwać internet bo się tylko zamartwiałam...będzie dobrze i innej opcji nie ma!
Mnie brzuch też pobolewa ale wiem, że to normalne :) nawet jak przestaje mnie boleć to się niepokoję bo tak to wiem że coś się dzieje :) ja dolegliwości mam trochę słabsze niż do tej pory. Mdłości są zdecydowanie mniejsze, chociaż to może przez to, że pierwsze co jak wstaje to pije wodę. Ogólnie strasznie dużo pije bo ciągle mam pragnienie a potem mogłabym z łazienki nie wychodzić :) ja kolejne usg mam 9.04 - nie mogę się już doczekać! Tak jak pisałam kiedyś,żałuję że nie mam usg w domu bo bym chyba co chwila oglądała moją fasolkę :) ale na razie pozostaje mi głaskanie się po brzuszku. Powodzenia dziewczyny!