Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

AsiaPil
Niuska, lacze sie w bolu ;-) juz pol roku prawie celibat ;-)
Pochlaniam ksiazki w dosc duzych ilosciach bo co tu robic jak ciagle prawie lezec trzeba i zeby troche "uprzyjemnic" sobie czas to koncze IV czesc Crossa, cos w stylu 50 twarzy Greya ;-) i czeka na mnie trzeci tom z podobnej serii "Widze Cie, slysze Cie, pragne Cie". Moj maz mowi, ze wykrzywi mi to mozg do reszty ;-)
Zbieramy sie zaraz na parapetowke do mojej siostry, bagatela tylko 30 osob;-), cale szczescie ze przejsc sie musze tylko na druga strone drogi ;-).
Milego wieczoru zycze Mamuski ;-)
P.s. taka pyyyyyyszn swieza drozdzowke tez bym zjadla, mmmniam.

Z tym podobnych mogę Ci jeszcze jedna serię polecić. Pierwsza część to "Osiemdziesiąt dni niebieskich".

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k6ia03ztj.png]Tekst linka[/url]

Czesc Kochane, wlasnie dotarl do mnie maz z obiadem i telefonem z ktorego moge cos napisac. Dziekuje Wam za wsparcie, jak mnie pocieszacie to trafia to do mnie, jak rodzina to mniej, bo oni zawsze mowia, ze bedzie dobrze, a my wszystkie jestesmy akurat w temacie.
Jedzenie faktycznie masakra i musze byc dokarmiana z domu.
Niestety dalej nie wiem co sie dzieje, skad te bole, o polnocy dostalam kroplowe przeciwbolowa i udalo sie przespac do 5tej. Daja mi magnez w kroplowie i luteine pod jezyk, a poza tym jest weekend, wiec do poniedzialku pewnie nic sie nie wyjasni.
Za tydzien mamy wesele kuzyna zaraz obok domu i chialabym chociaz na chwile tam zajrzec, oby do tego czasu juz bylo wszystko dobrze.
Trzymajcie sie, bardzo Was wszystkie pozdrawiam i brzusie tez.

Drożdżówka
~Niuśka32
Drożdżóweczko, Twój nick sprawia, że mam caly czas na taką bułeczkę, ale nie mam Nikogo pod ręką, aby do sklepu podleciał:( :)
a co do książek, też czasem coś czytnę,,,,
mój ostatni nabytek, na OLX oczywiście, za całe 3 zł....to KAMASUTRA.....jak Sama nie mogę...to chociaż poczytam o tych przyjemnościach:)))))

Teściowa na 2 śniadanie zaserwowała dziś jagodzianki.
I mnie uśpiły.
Za daleko mam trochę bo bym Ci przyniosła :D

Zabrzmiało to tak jjakby chciała cię uśpić jak wiedźma śnieżkę :D hahaha

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)

Czy może któraś podać wszystkie tytuły taaakich książek? :D mój mozg nie nadarza dzis i nie ogarniam;)

Ja celibat nie mam nakazany, a niestety zyje w nim :( we wrześniu to go zgwałcę jak wróci :D
Sama nas podziwiam. Razem jesteśmy 8 lat i 3 lata razem mieszkamy. Nigdy go nie puszcze więcej. Ale jak tu żyć Panie premierze?

mleczyk1
Czesc Kochane, wlasnie dotarl do mnie maz z obiadem i telefonem z ktorego moge cos napisac. Dziekuje Wam za wsparcie, jak mnie pocieszacie to trafia to do mnie, jak rodzina to mniej, bo oni zawsze mowia, ze bedzie dobrze, a my wszystkie jestesmy akurat w temacie.
Niestety dalej nie wiem co sie dzieje, skad te bole, o polnocy dostalam kroplowe przeciwbolowa i udalo sie przespac do 5tej. Daja mi magnez w kroplowie i luteine pod jezyk, a poza tym jest weekend, wiec do poniedzialku pewnie nic sie nie wyjasni.
Za tydzien mamy wesele kuzyna zaraz obok domu i chialabym chociaz na chwile tam zajrzec, oby do tego czasu juz bylo wszystko dobrze.

Trzymaj się !:* biedna jesteś, ale dlaczego oni nic nie mogą powiedzieć...

~Niuśka32
Drożdżówka,

jagodziankę też bym zjadła:):)

zapraszam....byś komunikację miejską przetestowała:):)

Trochę by mi zeszło :D
Do Centrum mam w teorii 20-25 minut, w praktyce przez mdlosci i wymioty na Uczelnię jechałam ponad godzinę. To był mój ostatni raz w komunikacji miejskiej chyba w maju.

Kurcze ... w Legionowie byłam tylko przejazdem :D

eewelinka
Czy może któraś podać wszystkie tytuły taaakich książek? :D mój mozg nie nadarza dzis i nie ogarniam;)

Ja celibat nie mam nakazany, a niestety zyje w nim :( we wrześniu to go zgwałcę jak wróci :D
Sama nas podziwiam. Razem jesteśmy 8 lat i 3 lata razem mieszkamy. Nigdy go nie puszcze więcej. Ale jak tu żyć Panie premierze?

i jeszcze go nie zabiłaś?:D ja tez 8 lat razem, mineło 2 tyg temu, 6 lat mieszkamy razem, 4 po ślubie. ale 2 lata po zamieszkaniu razem miałam ochotę podcinać mu gardło codziennie :D
obecnie ma to miejsce tylko co 2 tygodnie :D

mleczyk1

Niestety jedzenie szpitalne w Polsce to jakiś żart. Karmią tak chyba po to żeby zmotywować do wyzdrowienia i powrotu do normalnego jedzenia.
Trzymam mocno kciuki za Was!

Gość Niuśka32

Drożdżówka,
do mnie jeździ skm-ka, i nawet pani premier do nas dojechała ostatnio,

taka zboczona książka, jaką ostatnio czytałam to Sonia Zohar-*pieprz z miodem*,

właśnie Mleczyk1-dziwne, że nic nie mówią, A ZAPYTAŁAŚ CHOCIAŻ?????

adonis_25
Drożdżówka

I mnie uśpiły.

Jakieś 7 lat temu sama bałabym się zjeść coś z jej rąk. Hehe moje przyjaciółki nie mówiły o niej inaczej jak Wiedźma :D
Teraz jest do rany przyłóż, ale zanim wzięłam się za wychowywanie swoje przeszłam. Książkę można by napisać :D

Drożdżówka
adonis_25
Drożdżówka

I mnie uśpiły.

Jakieś 7 lat temu sama bałabym się zjeść coś z jej rąk. Hehe moje przyjaciółki nie mówiły o niej inaczej jak Wiedźma :D
Teraz jest do rany przyłóż, ale zanim wzięłam się za wychowywanie swoje przeszłam. Książkę można by napisać :D

O mojej tez tak pisałam. U nas dopiero ze 3 lata traktujemy się jakoś normalnie :)

adonis25 wydaje mi sie, ze poprostu samo nie wiedza, a to mnie najbardziej denerwuje i martwi, musze czekac i starac sie myslec o wszystkim tylko nie o tym, bo oszaleje.
My z dzidziem mamy dzis stodniowke, szkoda tylko, ze w takim miejscu.
kasiek81 ja w tamtym roku bylam chrzestna i dalam zloty lancuszek i medalic w sumie cos ponad 800zl, a chrzestny kupil wozek 3w1. Pytajac wsrod znajomych, to kwoty zaczynaja sie od 500zl. Az strach pomyslec ile na komunie, a na wesele to chyba mieszkanie za pare lat bedzie trzeba dac. Troche cyrk, ale wszedzie juz tak jest, ja sama jestem zwolenniczka drobiazgow, ale coz.
Moj maz mial wybrac bryke dla malego i padlo na Pajero, 4x4, zielono-grafitowe, ale nie Mitsubishi, haha, a Pajero Alu firmy Adamex, ponizej filmik i zdjecie, co myslicie?
Ale kupimy chyba dopiero po urodzeniu, bo w czwartek rozlozylismy lozeczko, zeby je obejrzec, a na drugi dzien trafilam na IP, chociaz nie ma co chyba tak na to patrzec i wierzyc w zabobony.
ucrtfSQVll4[/yt]]wozek Adamex Pajero Alu

monthly_2015_07/pazdziernikowe-maluchy-2015_32547.jpg