Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Joanna89a jaka śliczniutka Laura, a jakie usteczka ma słodkie.
KolczykM tak z Warszawy i bede rodzic na Karowej.
Zbazba współczuję Ci straty kochanego pieska :( nie wiem jakbym zniosla odejscie mojego kotka, wole o tym nie myslec ona jest dla mnie jak coreczka.

A mi dzis zamiast muffinek wyszedl biszkopt z truskawkami, nie chcialo mi sie wykladac tych dziurek w blaszcze papilotkami do babeczek wiec poszlam na latwizne a i tak wyszlo boskie, musze mezowi powiedziec zeby sobie zapakowal rano do pracy zeby mnie jutro nie kusilo :D
Ide spac... i znowu 1 w nocy. Ech...

monthly_2015_06/wrzesniowki-2015_31493.jpg

No to pospalam :/
ale wczoraj miałam dwie długie drzemki więc mam nadmiar snu i jeszcze ten deszcz taki głośny....

Mój mnie wczoraj tak zaskoczył że szok bo przyniósł mi bukiet róż w pięknym fuksjowym kolorze które zerwał u kogoś w ogródku a były związane taśmą izolacyjną :D czasmi to go nie poznaje :D

Emily super wiadomość że już jesteś w domu :)
Catarisa wzruszyłam się Twoją opowieścią
Joanna89 gratuluje wizyty :)

Ja wam też moge polecić książke "Pierwszy rok dziecka" Sylvia Hofer, dobrze napisana i bardzo przejżyści, niedroga i można ją kupić na allegro.

Czas zrobić sobie kawe :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/gd6ffz5.png]Tekst linka[/url]

kiti
Dzasti dolaczam sie do rannej kawy :)

Uff jeszcze tylko tydzien pracy przede mna, ale to beda intensywne dni i juz sie boje, bo sil brak. Wczoraj to nawet sie poplakalam z bezsilnosci wieczorem, bo checi sa do pracy, zadan moc, a sil zero ;(

współczuje bo jakbym miała teraz pracować to chyba bym się załamała mam dużo checi do sprzatania, parania i układania w szafach ale tak samo sił brak :( i mam coraz wiecej wyrzutow sumienia że czas biegnie a stoje w tym samym punkcie

http://fajnamama.pl/suwaczki/gd6ffz5.png

Gość Maminka_2015

Banana
Tak ja miałam tam żylaki kup posterisan i smaruj mi po miesiącu smarowania zeszło. Tylko pamiętaj posterisan zwykły, żeby nie miał literki h. Możesz też równocześnie stosować czopki posterisan da to lepsze efekty.

Dzień dobry:) ja już, a właściwie dopiero wstałam, jakoś nie mam problemów ze snem. Nawet pospałabym jeszcze, ale praca... :/
dzasti Twój mąż to musi być romantyk... Taki bukiet :)
Nieesia to się nie spotkamy, bo ja na Wołoskiej. Z racji moich przypadłości zdrowotnych mam zalecony tzw. szpital wielospecjalistyczny, więc położnicze odpadają.
Jedyny minus mojego wyboru, to że przez ten spalony most Łazienkowski są takie korki i problemy z dojazdem, że modlę się żeby Syn akcja się zaczęła w nocy/nad ranem, bo jak gdzieś ugrzęźniemy, to urodzę w samochodzie :)

Witek
17.09 g. 4.20

O myślałam o czymś innym, wpisałam co innego i jakaś syno-akcja mi wyszła :) ale na tel. nie mogę edytować. Nieważne.

Banana, z tym, że piesek zrobił miejsce maleństwu, to podobno ja "wykończyłam" psa Dziadków, z którymi mieszkali wówczas moi Rodzice. Miesiąc po moich narodzinach, piesek ni z tego, ni z owego zmarł na serce...
Wybacz piesku! ;-)

Witek
17.09 g. 4.20

Catarisa szczerze mówiąc to nie mam tego AFI nigdzie.. albo po prostu nie dojrzałam.. za to stopień dojrzałości łożyska mam I :)

Ja też dołączam się do porannej kawki dziewczyny, z tym, że nie wiem czy to dobry pomysl, bo w nocy znów zaczęła mnie boleć nerka.. a tyle spokoju było :( zresztą zauważyłam zależność- ona mnie zawszw boli parę dni przed wizytą u gin :p

siwa właśnie ja juz ostatnio mialam za dużo leukocytow, to kazala mi zrobić posiew, ale wyszedł dobrze, wiec dalej nie wiem z czego te leukocyty.. no cóż, poczekam do wtorkowej wizyty, to pewnie się dowiem :)

Marcelinka 21.09.2015

Witam wszystkie mamy :)
Nieesia piękny biszkopt, taki wyrosniety - mi zawsze wychodzi nalesnik :/ podaj prosze przepis :) a propo naleśników - chcę dziś zrobić chłopakom na obiad na słodko, macie jakieś fajne pomysły?
Ja w swoich badaniach nie znalazlam nigdzie stopnia łożyska :/ podpytam gin na wizycie... a później wrzucę fotki rozkow i kompletu, które już przyszły ;)