Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Blanka dziękuję, urodziny mam dopiero jutro i myślę, jakby tu sobie humor poprawić, bo za dużo tych problemów ostatnio, mały dostał jeszcze katar i chrypi, taka piekna pogod, a my nawet na spacer nie możemy iść:(
Co do katarku to ja wpuszczam sól fizjologiczną, chociaż nieraz jak mu za mocno wpuszczę to zaczyna charczeć, albo wodę morską, pediatra zalecił odciągąć gilki katarkiem albo innym urządzeniem.
Ja nawet nie wiem co mam jeść przy tej jego skazie, bo wszędzie gdzie nie przeczytam składu to białko, nie wiem czy nie przestane karmić piersią, bo jakoś to białko muszę zastąpić, migdałami, kozim mlekiem, niedługo chyba z torbami pójdę, bo jak nie urok to sraczka..
Co do czapek to ja zakładam taką lekko pluszową, bo jest wiązana pod szyjką, a te bawełniane to niestety uszy na wierzchu.
Kombinezon też mamy taki niedźwiadkowy z h&m, a drugi na zimę znalazłam w lumpku.
just.jot ja chrzciny robię w restauracji, koszt ok 100 zł na osobę, w tym obiad z dwóch dań, 3 rodzaje mięs, 3 rodzaje surówek, zupa krem, frytki, ziemniaki, kluski śląskie, ciasta, napoje, przystawki zimne i jeszcze jedno ciepłe danie w ramach kolacji, tort zamawiam sama w sowie bo mają sprawdzone i pyszne.
Muszę wyskoczyć do ikei wymienić lub oddać ich trefny przewijak i małemu kupić jakieś fajne rajstopki, może wiecie czy gdzieś w sieciówkach są fajne promocje, a i jeszcze złożyć papiery o to nieszczesne becikowe, tylko ciekawe czy nie przekroczymy dochodów...ech

BBCode (PseudoHTML, UBBCode)

Dziewczyny oto link do forum
wrzesniowki2015.phorum.pl

Jeśli chcecie dołączyć to zapraszam. Musicie założyć konto, ponieważ ustawiłam, że dostęp do forum mają tylko zarejestrowane osoby. Najlepiej jeśli ustawicie ten sam login co tu na forum wtedy będę mieć pewność że to któraś z Was i zaakceptuję rejestracje. Dzięki temu nikt obcy nie zobaczy naszych zdjęć.

https://www.suwaczki.com/tickers/f2wl3e5e2al7gjj6.png

wiruśka śliczne zdjęcie, a córcia urocza, też mu planujmy kupić szumisia na gwiazdkę bo uwielbia wszelkie szumy, suszarki, odkurzacza, i csiii mamusi, tylko na allegro tę większe szumisie się cenią, za ile swojego kupiłaś, bo on jest chyba z tych większych, chociaż i tak wyjdę na swoje bo za prąd to chyba niezły rachunek przyjdzie w tym miesiącu, za te suszarki i odkurzacze, a w domu lśni bo ciągle chodzi odkurzacz, hehe,

BBCode (PseudoHTML, UBBCode)

i czekam na aktywacje ;)

co do kombinezonow zimowych - dzis swój sprzedałam ;p taki wypełniony pluszem czy czyms jak kołdra lekki z rekawicami ;p
uznalam ze tzraskajacych mrozow nie bedzie i moje misiowe na podszewkach wystarcza ;) tak jak czapka na zime lekka z podszewką ;)

https://www.suwaczek.pl/cache/ec9c665127.png
Wituś Michał sn 29.09.2015 57cm 3520g 10'45
[url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki]http://s9.suwaczek.com/201509291762.png[
Lilianna sn 30.01.2011 54cm 3220 15'20

Witam wszystkie mamusie :) Czytam Was codziennie w wolnych chwilach :) My mamy sie dobrze rosniemy jak na drozdzach :) 1 listopada skonczyla moja ksiezniczka 2 miesiace ♥ Jemy co 3-4 godziny, w nocy przesypiamy czasami do 5 godzin wiec jest niezle dajemy sie wyspac rodzicom ;) Kolek nie ma z czego jestem bardzo szczesliwa i niestety karmimy butelka bo mam malutko mojego mleka ale ciagle daje piers. Dokarmiam mlekiem Humana1 i przygotowuje je na wodzie tez z Humany "Amarosa" Moja kupki robi codziennie.Uwielbiam Was czytac, znajduje tu duzo fajnych porad :) JoasiaG zalozylam konto na nowym forum :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbqtkfvxbi785b.png

Gość Blanka1212

joasiaGmusze tak sprobowac bo moj ostatnio ma problemy z wieczornym zasypianiem. Ale sprobuje:)
To ewakuacja na nowe forum:)
nieesia czyli rozwazasz kolejne?:) my chcielusmy teraz jedno po drugim ale po cc trzeba zrobic wiekszy odstep i raczej sie nie zdecyduje po tym jak mi lekarz powiedzial ze po cc juz nie urodze naturalnie. Bo fatalnie przeszlam cc.
I podziwiam za odwage do sciecia wlosow. Ja bym sie nie odwazyla.
joanna ja tak ostatnio staralam sie przetrzymac zeby wytrwal do karmienia ale padl tak ze moglam z nim tanczyc machajac jego raczkami i spiewajac i nic. A i sto lat dla Laury:) my konczymy 2 mc jutro:)
szusterka moj starszy tez dlugo budzil sie w nocy:) ale jest nadzieja ze do 10 r.z beda samodzielni ( w miare:)
wiruskamoze niunia ma ten caly skok roxwojowy?
GosiaM moj dobrze wychowany ze szkoly mi wlasnie przynosi glupie slowa i glupie zachowania. Niestety rodzic powoli staje sie mniejszym autorytetem a zaczynaja sie pojawiac 'koledzy'.

Hej dziewczyny :) U nas noc w miarę przespana. Budziliśmy się w nocy 2 razy.

Co do czapek to nosimy rozmiar 40-42cm. Mamy taką na bawełnianej podszewce.

Także zalogowałam się na tym nowym forum. Czekam na akceptacje.

Mam pytanie do mam które podróżują samochodem dalej ze swoimi pociechami. Jak je ubieracie? Zakładacie im kombinezon i czapke? Czapke można zdjąć a z kombinezonem jest już gorzej.

Co do jedzenia. Jem prawie wszystko. Unikam cytrusów, czekolady, cebuli, staram nie jeść kapusty. Choć wczoraj zjadłam pierogi z kapustą u grzybami i Tymkowi nic nie było.

http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanliyawtw86o.png

agnieszka wiedz co, ja dostałam Misia, ale siostra mówiła, że zapłaciła ok 130 zł ;)
szusterka ale jaki poreczny :p ładny to on nie musi być :D
Blankamoże I jest ze to ten skok, chociaż jakieś 3 tyg temu myślałam że to już ;p ale może to już ten następny, sama nie wiem..

Konto założone, czekam na akceptację :D potem jak juz ogarnę co i jak to pewnie zajmie trochę czasu, ale jakoś damy rade przecież :D

Hmmm.. tymczasem narzekałam na moje dziecko, a ona teraz od 10.30 śpi i aż chrapie!

Znaczy chrapala, bo się obudziła.. I przy zmianie pampersa narobila mi na ręce :p no dziecko zdolne, nie ma co ;D

Marcelinka 21.09.2015