Skocz do zawartości
Forum

Inofem a płodność

Rekomendowane odpowiedzi

Hm po dwóch negatywnych testach to już chyba mogę pomarzyć o ciazy;( niepokoi mnie tylko ten ból jajników i że cycki zaczynają doskwierać ale obstawiam że to na @. No muszę przyznać że dziś zasypiam na siedząco jakoś dziwny dzień dzisiaj. A wy jak tam dziewczyny?
Też czekam na Rysi test;)
zarażaj zarażaj my wszystkie z chęcią się zarazimy;)

Nie no jasne, nie mam zamiaru sama nic kombinować, chciałam poznać wasze zdanie, słowa gin najważniejsze.
Będę powtarzać test ale może po weekendzie, mam zamiar trochę odbić się od tematu i odstresować, cały czas działam intensywnie nad przeniesieniem salonu do domu myślę już od grudnia, kocioł straszny, jeszcze praca dom i cała reszta, aaaale może właśnie dlatego się udało;-)
Przejrzałam notatki na spokojnie iiii byłam na monitoringu w październiku a listopad okazał się szczęśliwy, ale specyfiki brałam faktycznie przez 3 cykle!!!

No to plamienie mnie zaniepokoiło i to strasznie nadal mam w głowie gdzieś ta myśl że torbiel czy coś. Cykl niestety chyba skreslilam;/ od końca plamienia czuje się strasznie pobolewa mnie brzuch jak na miesiączkę ale z każdym dniem jej brak mnie przytłacza. Dziś mnie trochę zmulilo ale przechodziliśmy jelitowke więc może dlatego. Jestem ostatnio strasznie drażliwa wzdeta i normalnie mi ciężko dziewczyny. Ale Rysia strasznie się cieszę z twojego powodu;) poczułam taka radość i spokój po twoich testach i braku @:)

Hej wszystkim. Co u Was?
Ja wcisz czekam na moja ginekolog, zeby napisala mi o tej luteinie xzy powinnam brac. Nie odbiera tel (

Chcialam sie zapytac, czy robienie testu ciazowego z krwi przed terminem miesiaczki ma sens?
Czy jednak lepiej poczekac?

U mnie niestety nie. Boli nadal brzuch, chyba mnie przewiało bo i kręgosłup zaczął bolec. Mam nadzieję że to objawy @ bo jak nie to oszaleje testy i tak negatywne więc nie mam co się łudzić że to ciąża. Martwi mnie nadal to plamienie co miałam gdzieś tam z tyłu głowy się kołacze ciągle myśl że coś jest nie tak. Biorę ten duphaston zobaczymy co wyjdzie:)

Narazie się nie poddaje;) następny cykl i tak odpuszczę bo męża nie ma jest na wyjeździe wróci dopiero na święta więc może w styczniu się uda ;) no ciążę to wykluczylam zrobiłam 2 testy oba negatywne to nie mam co się łudzić:) już się nie mogę doczekać @. A właśnie dziewczyny jak braliście clo to jak to wszystko wyglądało? Chce poruszyć ten temat z moim gin:)

A co chcialabys dokladnie wiedziec? Skutki uboczne czy np jak bralysmy w jakim dniu itd? :)

To w takim razie masz troche przerwy, moze troche odpoczniesz i wyluzujesz sie a styczen juz przyniesie swoje efekty? Trzymam kciuki, zeby Tobie tez sie udalo)

Hmm no skutki uboczne jakie miałyście przy braniu? I czy to branie clo przyniosło jakieś efekty;) czy długo przy tym się staralyscie?;)
Grudzień odpuszczony będzie napewno nie wiem jak styczeń ale pewnie też;) mąż jest tylko 2 tyg w Polsce więc wiecie;) ogółem jakoś nie miałam para teraz na ciążę ale strasznie spanikowałam w tym cyklu bo mam tak pierwszy raz ogółem na luzie do tego podchodzimy;) ale jednak braki owulacji to trzeba sie za to wziasc:)

Noo jesli cos tam zauwazylas to dobrze, ze w pore i zaczniesz dzialac
) moze zaskoczysz w Nowym Roku jak tak :)

No ja np. Bralam 1 cykl clo 1 tabletka. Mialam tylko uderzenia goraca i takie klucia po twarzy. Nie urosly pecheryzki. 2 cykl 2 tabletki, te same skutki uboczne, urosly 2 pecherzyki, pekl jeden. I jak juz pisalam, czekam na testowanie. Dodam, ze mialam zawsze dlugie cykle. Ale mam wielka nadzieje,ze sie udalo. Clo jest naprawde dobrym lekiem. Przerazaja mnie tylko te poronienia po tym leku, wiele sie naczytalam. Ale no zobaczymy co bedzie.

Hm no ja trochę jestem przerażona tymi moimi objawami ale mam nadzieję że w porę zareaguje i się uda szybko;) też myślę że prędzej po nowym roku nam się uda niż teraz;) no trzymam kciuki żeby u ciebie była ciąża:) u mnie mzoe coś się pokickalo i nie wyszło ale za ciebie trzymam mocno kciuki;) to mówisz że clo nie jest takie źle? Ja za to słyszałam że po tym częściej się zdarzają ciążę bliźniacze:)