Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe fasolki 2015

Gość Gosia 1 czerwcowa

Rekomendowane odpowiedzi

A moja jak zasnęła w końcu po 24 to obudziła się po 4 na karmienie i teraz dopiero poo 8 i się karmimy właśnie takze jedtem zadowolona:-)

A w nocy przeszła u nas taka burza, że uwierzcie mi chyba jeszcze tego nie widziałam jak żyję no i od rana pada deszcz:( Kiszka bo nici ze spacerku jak sie nie wypogodzi... Mam nadzieeję że chodziaż u Was słoneczko świeci :)

http://www.suwaczki.com/tickers/l22ngu1r27nochta.png

Gość Lovenaluis

my dzisiaj w sumie nie najgorzej bo 2x pobudka w nocy, ale tez sie czuje zoombie ;( jeszcze u nas takie upały męczące.
Kurczę dzisiaj rano niespodzianka jestem 5 tyg po pologu od tygodnia nie krwawię tylko były jakies lekkie plamienia prawie ze już przezroczyste od kilku dni, a tu dzisiaj rano znów czerwono;( czy to miesiączka ??
Mam wizytę u gin dzisiaj wieczorem i nie wiem czy iść czy przełożyć ja eh ;/

Gość Lovenaluis

kurcze zaczynam sie tym stresować ;(
Tymbarfzieje ze moja gin właśnie za tydzień tez idzie na urlop miesięczny ;(
Wiec jeśli nie pójdę teraz to potem moze byc cieżko, ale z drugiej strony z mieosaczka chyba nie na sensu iść ;(

Wczoraj w sumie bolał mnie brzuch i Miałam lekkie skurcze aleee czy to właśnie na @...
Głupieje tymbarfziej ze byłam teraz siku i znowu nic

No właśnie, ja też szósty tydzień po porodzie a tu jakieś takie bardzo jasne czerwone upławy od czasu do czasu. Już sama nie wiem co to. Po poprzednim porodzie szybciej połóg się skończył.

A dziewczyny, wy wychodzicie z maluchami w takie upały?
Bo ja to siedzę w domu bo u mnie grama cienia pod domem. Nawet większego drzewa nie ma.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcj44j3cqc9p3e.png

Gość lovenaluis

ja nie wychodze z domu z malutka, za cieplo zdecydowanie...
poza tym mi az slabo sie robi jakbym miala isc w takie slonce caly czas ;(

ja wychodze z mala wieczorem na spacer, ale tez w sumie zadko bo jak wiadomo wieczor to kapiel to jesc i spac a mama pada;(

dlatego czekam na lekkie ochlodzenie ;)

Widzisz Kati, skarzylas sie a takie dobre masz dziecko :D nasz maluch wczoraj po raz pierwszy zasnal przed 23, pobudki co 3, potem co 2 godz. Aa, i przybral kilogram w 4 tyg. Zawsze mialam maly biust ale widac daje rade, ciagle pelno, jeszcze dla drugiego dziecka by starczylo, hihi :)
U nas dzis burzowo, na dalszy spacer nie pojdziemy, juz dwa razy przed burza ucoekalismy-maz z wozkiem biegiem, ja sie wloklam gdzies z tylu... maly obudzil sie dopiero w domu :) jak byly upaly to wozek w cien na ogrod a spacer jak sie ochlodzilo. W niedziele wybralismy sie w ten gorac, ale nie polecam, szkoda meczyc dziecko i soebie.

Dziewczyny mam pytanie, pisalyscie o trądziku u swoich maluchów jak on wyglada? Moj malutki dostał krostek na buzi takie małe najpierw czerwone a potem tylko zostają z takimi żółtymi ropnymi koncowkami, po nocy sa o wiele słabsze, a w dzien wracają ma je tylko na buźce najwiecej przy brodce, czy to może byc ten trądzik czy bardziej alergia? Juz sama nie wiem czy powinnam isc z tym do lekarza

http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371juxm47mk.png

Cześć dziewczyny, czytałam Wasze wpisy, ale gdy chciałam coś napisać, to ucięło mi internet.
Bardzo się cieszę, że grono znów się powiększa. Wszystkie jesteśmy tak zabiegane przy maluchach, że ciężko znaleźć trochę czasu.
Ewelka, ja też myślę, że Twoje maleństwo ma potówki. Często przemywaj małemu twarz wacikiem nasączonym przegotowaną woda, a oprócz tego sluchaj dziewczyn, bo one wiedza co pisza:)
Strasznie narzekacie na upał, a ja sobie leżę w klimatyzowanym szpitalu i czasem jest mi za zimno:D
Zazdroszczę niektorym, ze ich dzieciaczki już mają ustabilizowany rytm dnia. Wydaje mi się, że moja córcia jest aktywna w podobnych porach jak w brzuch, tj. przed poludniem i wieczorem (nawet do pólnocy).
Ja też jeszcze jestem w połogu.