Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe fasolki 2015

Gość Gosia 1 czerwcowa

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny.

wszystkim rozpakowanym serdecznie gratuluje i zazdroszcze przytulania bobasków ;-)

mona twoja historia zmroziła mi krew w zyłach, bardzo ja przezyłam. dobrze , ze ja opowiedziałas ku przestrodze.

ja niestety od soboty jestem niesprawna, poniewaz okazalo sie ze mje dretwienie rak to zespol ciesni nadgarstka. codziennie maz wykouje mi masaz limfatyczny, ale nie powinnam prawie w ogóle ruszac nadgarstkami. stosuje sie do tego zalecenia bo po tygodniu w koncu sie wyspalam i zyje bez bólu ale równiez bez obowiazków. dobrze ze maz mnie wyrecza a dzisiaj mama przyjedzie pomoc ;-)

Adaszelki - przecudna Twoja córunia.

Mona - współczuję tego co przeszłaś ale najwazniejsze Ze wszystko dobrze się skończyło.

KATI - daj znać co u Ciebie

U nas po staremu, czop odchodzi, w sobotę grałam w piłkę na działce i nic, wczoraj poprawiłam, dzisiaj jakieś porządki znowu sobie musze wymyślić, bo mam jeszcze tylko tydzień na urodzenie bo jak nie to na oddział. Ehhh Tydzień to w sumie długo.

I jestem bardzo ciekawa co u Liikii ?? Wcale się nie odzywa, chyba że coś przeoczyłam.

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09p07w7qeniegr.png

Witam!
Dziewczyny gratulacje Maluszków!!! Nasze pierwsze forumowe Słodziaczki :* ciekawe jak tam Kati i mały Aleks? Czy jeszcze w dwupaku czy już nie? Czekamy na wiadomości. U nas za oknem pochmurna pogoda, wstajemy , bierzemy się za porządki bo po małym remonciku salonu jest co robić ale już teraz będzie wszystko gotowe i możemy czekać na Maluszka w spokoju. Tylko łóżeczko wstawić do sypialni i doczekać czwartkowej wizyty u gin ;) Życzę miłego dzionka i czekamy która następna się rozpakuje :)

http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvkrhmmntc56fu.png

Adaszelki gratuluję! Twoja kruszynka jest przesłodka:) I jaka szczuplutka modeleczka:) A jak ma na imię?? Jesteście już w domku? Jak sobie radzicie?

Mona cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło - to najważniejsze. Ale co się najadłaś strachu to Twoje. Gratuluję maleństwa. Mam nadzieję, że teraz to już tylko z górki będzie, czego Wam serdecznie życzę! Duużo zdrówka.

kati ja też Ci bardzo kibicuję i czekam na jakieś informacje od Ciebie! Powodzenia.

Ostatnio się nie odzywam, bo niestety czasu brakuje. W tamtym tyg męża w domu nie było więc i obowiązków więcej, w sobotę robimy przyjęcie urodzinowe dla dzieci, więc jestem zajęta przygotowywaniem zabaw. Zostało jeszcze trochę do zrobienia przed przyjściem dzidzi na świat, a czasu coraz mniej i samopoczucie coraz gorsze, ehh.
Ale czytam Was na bieżąco:)

A to my w 35t5d ciąży:) - w obwodzie na wysokości pępka 109 cm:)

monthly_2015_05/czerwcowe-fasolki_30062.jpg

Miłosz ur. 13.07.2018 r., godz. 2.18, 3220 g, 55 cm
Gaja ur. 11.08.2016 r., godz. 8:20, 3530 g, 54 cm
Milan ur. 16.06.2015 r., godz. 4:35, 4060 g, 58 cm
Namir ur. 07.06.2013 r., godz. 16:35, 3650 g, 57 cm

Adaszelki gratulacje :D kochane maleństwo
My po wizycie wszystko dobrze, przepływy ok, maly się nie szykuje niestety do drogi dobrze mu w brzuszku a ja miałam koszmarny weekend bylam przekonana ze na dniach urodzę a tu chyba dupa... Brak rozwarcia... Czop to nie byl jednak czop ehhh a juz się nakręciłam i tak się cieszyłam ze to już... Nawet to ze wszystko bolalo mnie cieszyło... Wiem jestem psychiczna hehe kto się cieszy że go boli...

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7janliywfnjikz.png

Mamalina dobrze że się odezwałaś, jaki masz fajny brzuszek :)))
Odstawisz dzieciaczkom imprezkę i po mału możesz się szykowac na powitanie małego brzdąca.
Ja już nie mogę się doczekać, ten ostatni tydzień robi się już troszkę stresujący bo nie można sobie nic zaplanować bo nie wiadomo kiedy i co. Ale chciałabym już to mieć za sobą, z pierwszą córką też tak miałam, chciałam już być po wszystkim, wiedzieć że jest zdrowa. NIby nie boję się porodu ale jednak jakiś niepokój jest, czy wszystko pójdzie dobrze i najwazniejsze czy maleńka jest zdrowa.

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09p07w7qeniegr.png

Adaszelki, rozczuliłam się i chyba już nie chcę czekać, nie mój Maluch wychodzi na świat :) Gratuluję słodkiej córeczki - jakie nadacie jej imię?

Ja mam dziś lenia, ale takiego zdrowego, bo właśnie sobie zdałam sprawę, że nie mam już nic co MUSZĘ zrobić. Mogę, ale nie muszę, więc chyba nastał ten wymarzony czas, kiedy mogę się nacieszyć kawałkiem ciąży i domkiem :)
Miłego dnia dziewczyny!
Ciekawe, kto następny... :)

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73i09k760n1xx3.png

Dziękuję wam za odpowiedź!

Adaszelki gratulację! kurcze ja też chciałabym przytulać mojego małego Wojtusia ale jakoś na razie mu się nie spieszy mimo że już zaczynam 39 tydzień :P

co tydzień mam robione KTG bo jakiś miesiąc temu miewałam skurcze jednak teraz cicsza tydzień temu dwa małe skurczyki w ciągu godziny.

Dzieczyny macie już gotową wyprawkę ? Ja ciągle przekładam, pakuje i wypakowuję ubrania z walizki i zbieram opinie jakie dokładnie wziąć ubrania i im bliżej porodu tym mniej wiem :P. A wy jakie ubranka bierzecie waszym maluszkom ? i czy konieczny jest rożek bo mam też kocyk minky troszkę grubszy i zastanawiam się czy nie wystarczy zamiast rożka....

Czesc Kochane! Witam Was w ten paskudny dzien... Leje wieje, az nie poszlam na badania...

Ado, dzis robimy to samo;) maz skreca szafki lazienkowe i szafki od wuja. A ja sie wyleguje z Danusia w lozku. Nie wystawiam nogi spod koldry;) (chyba ze do wc;))

Adoszelki gratuluje wspanialej slicznotki;) cieszcie sie soba i oswajajcie nawzajem;)