Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra Wrozko do l e k a r z a !!! Padniesz nam i kto będzie prosty pisał? ;) przyłączam się do apelu- tytka, zielizka, maratonka, szczęśliwa mamusiu- odezwijcie się! A co się stalo z Marti? Przegapilam coś?

Aniela - corcia przeslodka, a chłopaki...no no kawalerka :)

Otulinka a to mąż nie może przyjechać do Ciebie? Chociaż ja ostatnio byłam 4 dni u mamy to moj też stekal, ale my mieszkamy sami więc to co innego.

Panifiona brak mi słów! Skoro Justynka śpi to co Ty lazisz po nocy? Spać! Ja forum ogarniam przy karmieniu ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcj44jg4siydgu.png

Hej?Panifiono zazdraszczam spania do tak poznej godziny,moja mala ma jakis budzik w sobie bo niezaleznie o ktorej wieczorem usnie to i tak od kilku tygodni punkt 6-6,10 jest pobudka:-(
Doris u nas wczoraj bylo 895ml czyli jest dobrze na razie ,ale mala o 4 i 21,30 zjadla po 200ml stad ten wynik i dzis zrobila to samo.Kubek niekapek mamy firmy mambaby,
Wykrakalam i moja cora zaczela kichac a dzis szczepienie,trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo dobrze.

Zaczynam dzień od marudzenia a co tam, młody miał zła noc to matka nie w humorze :( jeszcze coś mi tak charczał jakby katar miał ale widzę że to tylko duży glut...oby...
Jak tak piszecie o tych kubkach to w szoku jestem bo mój to ledwo trzyma lekka grzechotke w rękach...
Co do Marti chyba postanowiła odpocząć od forum ale to tylko moje domysły a Zielizka pisała na fb że młody ma dni marudzenia, z góry przepraszam że wypowiadam się w nie swoim imieniu.
Oby dzień był lepszy niż noc z małym. Tego samego i wam życzę. Anela starszy syńcio twój to chyba niedługo dziewczyny zacznie do domu przeprowadzać :D

Milena p dziekuje za kciuki.
Sylwunia nieprzejmuj sie kazde dzieciatko jest inne i rozwija sie w swoim tempie,zobaczysz jeszcze umiejetnosciami przegoni rowiesnikow.
Niewiem czy to cos pomoze ,ale mamusie ktorych dzieciaczki niechca niekapka:zauwazylam ze moja niunia chce pic z niekapka ktory ustnik ma rowno posrodku jak smoczek a nie w dolnej czesci ,mam z canpolu i tamtego nietoleruje a ten posrodku jej bardzo spasowal.

Thegrubyedek my też dzisiaj wreszcie szczepimy trzymamy za was kciuki bo w tamtym tyg też Zuzia kichała i nie zaszczepił dr .
Panifioono super fajnie ci.
Wogóle dzieciaczki przecudnej urody mnóstwo tych fotek na fb wstawiacie ekstra.
Sylwiunia narazie komp go bardziej interesuje ale myślę że już niedługo: )
Hanka jak dziś pamiętam ich takich maleńkich szkoda że życie tak szybko się toczy.

http://fajnamama.pl/suwaczki/f85c3ik.png

Witam. My od kilku dni tradycyjnie o 7:40 pobudka. Noc minęła szybko i spokojnie na szczęście.
Kaseya, Słoneczko mam nadzieję, że mi Lenka na chrzcie nie zrobi takiej niespodzianki w postaci kupy. I Słoneczko przekonałaś mnie, że nie biorę fotografa bo u nas też może być histeria znając Lenkę, jak się uda to sami sesje zrobimy a w kościele zawsze kogoś się poprosi, może dziadek Lence zrobi fotki bo on to lubi.
Doris dyni za dużo nie wyszło bo ja wzięłam od mamy tylko ćwiartkę, całej nie chciałam bo nie mam już miejsca w zamrażarce. Ale wyszly mi tylko trzy porcje więc jak Lence posmakuje to będę musiała więcej przywieźć. Przy okazji jak będę miała wenę to wrzucę zdjęcie sukienki albo mnie w sukience rok temu, piękną i szczupłą:-)
Sylwiunia fajna ta szata, właśnie mi przypomniałaś, że muszę to kupić, fuck co za skleroza:-) a na sukienkę też mi szkoda kasy dlatego chcę schudnąć:-)
Wisienka gratulejszyn, matki mają siłę!!!:-)
Kaseya Lenka to samo robi na spacerach z nogami i też na brzuszku jeździmy:-) po słoiczku jak podawałam butlę to potrafiła 120 ml wciągnąć jeszcze ale teraz dwie godziny po słoiczku dopiero dostaje mleko a tak to picie, tzn wodę. A te krostki mi też na komara wyglądają, mielismy takie.
Anela piękna rodzinka, a tatuś mega zdolny:-)
Thegrubyedek śliczna córa:-*
Chyba zmienię sobie godziny jedzenia bo 10 to trochę późno na śniadanie bo mi już słabo...

http://s4.suwaczek.com/201505065565.png

Thegrubyedek ile córcia ma twoja bo nie pamiętam? Jaką fajną ma czuprynke :) Ja jestem tak splukana przez chrzciny że nawet nie wybieram się na zakupy i nie wiem jak te kubki wyglądają i który będzie najlepszy :(
Anela mąż miał dobre chęci hehe a córcia i tak piękniutka, wszystkie maluchy cud miód malina.
Na TVN będą mówić o zakończeniu karmienia piersią ale już nie zdążę obejrzeć a ciekawe co tam powiedzą ciekawego?!

Amelcia się przeziębiła ;( rano coś zaczęła pociągać nosem ale myslalam ze to przez spanie na brzuszku, o 5 ja nakarmilam, psiknełam wodą morską i chciałam odciągnąć ale nic by poszło ale dalej pociągała tak jakby to w zatokach siedziało :( o 7 wstała, katar, leci z noska, kaszle, oczka male czerwone :( udało mi się na szczęście do lekarza umówić na 13 i transport znaleźć bo my nie mieszkamy w mieście i 30 km muszę dojechać... Oby to nic takiego.
Thegrubyedek słodziak mały :) A jakie piękne długie włosy :)
Wazyłam się wczoraj i 3 kg mniej niż przed ciążą. Wiem że powinnam się cieszyć ale jestem w szoku, ja nie kp a chudne jak głupia, nie cwicze nie mam diety....
Anela tatuś spryciarz :) ja nie rozumiem o co Ci chodzi, przecież body idealnie pasuje :)

http://www.suwaczki.com/tickers/16uddqk3lvmzhw85.png
http://www.suwaczki.com/tickers/34bw3e3k2pcfzur1.png

http://s7.suwaczek.com/201504281765.png

Cześć dziewczyny, zastanawiam się jak to jest u waszych maluchów z wydawaniem dźwięków czy już gugają i czy często. Moja Mała guga ale tak cichutko i rzadko, zwykle wieczorem. Prawie w ogóle nie poszczy i nie śmieje się jeszcze na głos. W ogóle jest bardzo spokojnym dzieciątkiem. Mało płacze, dużo śpi. Jak to jest u was?

http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371bpp72616.png

Dominika ja też chudnę jeśli chodzi o samą wagę ale to się w ogóle nie przekłada na mój wygląd, więc nawet nie świętuje :(
Thegrubyedek jeśli moja jeszcze ledwo funkcjonująca mózgowina dobrze myśli to córcia jest starsza od mojego synia o równy tydzień (urodziłaś 18.04 a ja 25) a ile waży? Mój już dobrze ponad 8 kg i ma spory brzuszek, niedługo będę chyba wypruwać gumki ze wszystkich spodni :(
Bronte mój synio całkiem odwrotnie piszczy gada od samego rana, spokojny nie jest w ogóle aż zaczynam się bać co będzie za kilka miesięcy... A śpi mało a wieczorem to toczymy nieustającą walkę żeby spał w łóżeczku, czasami to dostaje palpitacji serca na samą myśl usypianiu go :/

Hej mamusie! Ale mam do nadrobienia, ile sie działo przez jeden dzien;)
Dziekuje wszystkim za miłe słowa, wczorajszy dzien to kosmos, bo wróciliśmy do domu przed 23.. Ja z bólem głowy, mała cała spocona od jazdy z tata po mieście i zakatarzona. Tak mi jej było szkoda, ale widze ze jest silna po mamusi i dała radę. Padlysmy spac o 1 i pospalysmy do 6 z przerwa na przeniesienie do łóżeczka, bo bałam sie ze zmęczenia cos jej sie stanie.
U nas pobudki codziennie punkt 6, tak jak tata wstaje do pracy :)
Hanka, szef mocno zaskoczony (a to obcokrajowiec którego nie ma na co dzien w PL), ale nie robił większych problemów, za dwa tygodnie mam sie z nim spotkać zeby pogadać o szczegółach i rozdzieleniu zadań. Jeszcze przede mna rozmowa z szefami w centrali firmy w Szwajcarii, ale jakos pojdzie.
Hania w dalszym ciagu ma katar, moze przejdzie szybko..
Dominika ja miałam sukienkę i sweterek z Mothercare.
Jesteś wielka z ta dynia! Ja nie mam siły zrobic obiadu a co dopiero takie mrożonki.
Karinka, oby ten katarek szybko minął, łącze sie z Toba bo wiem co teraz przeżywacie.
Anela - tatuś Hiro!! Trzeba im to wybaczać, kreatywni sa ;)
Thegrubyedek, piękna córcia!!

Byłam z Małą u gin-bo nie miałam jej z kim zostawić :/ Przegląd podwozia zaliczony :D wszystko ok, tylko olej cieknie bo się silnik przeforsował i przegrzał :/ zalecenie: odpocząć i nie nosić. Na pytanie: jak to mam zrobić przy dziecku, usłyszałam: jakoś :P

Mandragora- ja nie pomogę,bo w PL jestem. Ale z tego co pamiętam to w Czerwcówkach 2015 i Majówkach 2016 jest kilka dziewczyn z DE - popytaj, na pewno pomogą :)
TheGrubyEdek- jaka lalunia *.* a te włoski cuuudne!
Anela-oby chłop blachary z cycem na wierzchu nie chował :P
Bronte- moja Odsetka też była oszczędna z gadaniem/ uśmiechem, ale ostatnio się jej zmieniło. Ale ile wariata z siebie muszę zrobić to moje ;) czasem myślę, że śmieje się ze mnie, a nie do mnie :D
zielona: jak sobie pomyślę, że ktoś mógłby coś Odsetce zrobić to mam ochotę ją z powrotem wchłonąć i chronić przed światem.. a ostatnio mam schiz: że jak idę z Małą w chuście i schodzę po schodach to, że ktoś nas zepchnie o.O WTF?!
Dziewczyny - napiszcie tym z FB żeby się u nas czasem pokazały-plis!!

♥️Najpierw mieliśmy siebie 💚 2006💛Potem mieliśmy Was💙 2015♥️ 2017💜2020❤Teraz mamy wszystko💜