Skocz do zawartości
Forum

Kwietniówki 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam wizyte w piatek... bety nie mialam robionej... test pokazal dwie grube kreski a w poniedzialek pojechalam prywatnie do ginekolog i powiedziala ze to bez watpienia ciaza :-) wedlug ostatniego dnia miesiaczki 6t1d a wedlug wielkosci pecherzyka 4t1d... ja mam nieregularne i dlugie cykle bo miedzy 30 a 40 dni stad sugeruje sie wielkoscia bąbelka :-)

U mnie w 4t5d beta wyniosla 929,80. Dziewczynki czy Wy tez macie takie napady glodu jak ja? W sensie, że glod przychodzi co 4h i jest nie do wytrzymania, momentalnie bol żołądka. Rano budzę sie glodna jakbym tydzień nie jadła jak mąż mi kanapki nie przyniesie to nie wstanę z łóżka bo mdleje... a waga -2kg, czy to znaczy, ze za mało jem? Nie mam zachcianek, nie wymiotuje, jem jak dotad śniadanie, obiad i kolację a takie rewolucje...

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w39n73vw7gmgkk.png

blondia
ja mam nieregularne i dlugie cykle bo miedzy 30 a 40 dni stad sugeruje sie wielkoscia bąbelka :-)

Też mam długie i nieregularne cykle i zastanawiałam się, jak powinno się mierzyć wiek mojej fasolki ;-) wizytę mam w środę, pewnie wtedy się tego dowiem.

paula.1228
Jejuu strasznie się stresuje:-( w piątek robiłam test była blada kreska czyli hcg musiało być niskie a przy tym co mam już powinna być gruba krecha.. Zaraz polecę po kolejny test hehe z tego wszystkiego :-D czyli podsumowując hcg od piątku chyba wzrosło :-) tak mi się wydaje... Wariuje:-/

Paula u mnie HCG bylo 312, a wynim testu byl taki nijaki, bo z jednej firmy wyszla mi niemalze niewidoczna kreska a z drugiej nie wiele lepsza;P

monthly_2014_08/kwietniowki-2015_14869.jpg

http://fajnamama.pl/suwaczki/t6qk40i.png

meeeg
blondia
ja mam nieregularne i dlugie cykle bo miedzy 30 a 40 dni stad sugeruje sie wielkoscia bąbelka :-)

Też mam długie i nieregularne cykle i zastanawiałam się, jak powinno się mierzyć wiek mojej fasolki ;-) wizytę mam w środę, pewnie wtedy się tego dowiem.

Tylko lekarz Ci powie w jakim wieku jest Twoja fasolka :-) w srode wszystkiego sie dowiesz :-) ja mam badanie w piatek i wierze ze wszystko bedzie ok :-)

Mnie zemdlilo tylko po zjedzeniu ogorka jak na razie a tak to nie mam mdlosci jedynie wzdecia i zaparcia... biust boli mnie lzej ale czuje jak jest pelny ;-) zrobil sie ciezszy ;-)

Ja miałam lecieć na zakupy do Lidla, bo podobno stamtąd są fajne ciuszki, koleżanka polecała. Ale mąż nakrzyczał, ze to jeszcze za wcześnie :p w sumie ma rację, najpierw musimy remont i przemeblowanie zrobić, nawet nie wiem gdzie bym te rzeczy trzymała.

Usia, też robiłam ten test (jako drugi) i też krecha słaba. A robiłam inny, polecany przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne, i krecha śliczna była :)

Gość paula.1228

Nie będę się nakręcala z ta panika hehe po prostu czekam na 6 tydz i lecę na Usg :-) wszystko będzie dobrze:-) musi byc:-) moja panika wynika z tego ze w maju w 11 tc poronilam tzw puste jajo płodowe i się trochę boje żeby się nie powtórzyła sytuacja. Dziewczyny ja też jem jak słoń wszystko co mi wpadnie w ręce :-) a ból głowy jest nie do wytrzymania

Ulinek czekamy na wieści :D

Co do ciuszków to z jednej strony chciałoby się już chociaż troszkę rzeczy kupić... ja się skusiłam na małe skarpetki... i od 2 lat przypominają mi o moich kruszynkach... może teraz moja dzidzia je założy :)

Ale jak pisała Usia... będzie co ma być i nie mamy na to wpływu poza tym że trzeba być dobrej myśli :*

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09k8fgg2ty0.png
https://www.suwaczki.com/tickers/961l3e5eiyle91jh.png
Aniołki moje pamiętam o Was... i tęsknię... bardzo [*]