Skocz do zawartości
Forum

Skarby Styczeń 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Linda, ja też mam jednego dnia większy brzuch, że aż A.się dziwi, a innego mniejszy, więc to pewnie wzdęcia, woda itp.
Nie wiem co z tym lewym bokiem - ale pewnie lepiej im jest na niem skoro zalecają leżenie na lewym. Mój Mały najbardziej się uaktywnia jak się kładę wieczorem do łóżka, leżę na plecach tak ze 20-30 min bo jeszcze czytam i wtedy jest szaleństwo :) uwielbiam to :) a jak się przekręcę na boczek to już tak nie czuję.
Byłam dziś na fitness mama :) znowu endorfinki działały :)
Żabka nie było Cię ;p
Brunetka, ja prawko mam już prawie 8 lat (zdawałam w mega burze śnieżną- śmiesznie było), od 2lat mam swoje autko i nie wyobrażam sobie jak to może być bez.. zdana na podwózki, autobusy, deszcze, mrozy- brrr -niee :) Także rób :)

http://www.suwaczki.com/tickers/zem33e5ezp03lg0i.png

Nie mogłam się oprzeć i drugi spacer zaliczony, musialam zahaczyc do pepco :-D kolejne lowy udane, ale u nas niestety czapeczki i skarpeteczki przepatrzone i generalnie oblezenie - 2 koleżanki spotkalam. Ale polspiochy i legginsy udalo sie nabyć w smiesznych cenach.
Lewelwow! Ale piekna "podusia" rzeczywiście rosniesz w oczach Kochana, prześlicznie! Ciocia Marti caluje w noski oba szkraby Bianeczke i Ksawcia :-D
Marlenek z Lewel nie wygrasz wielkościa brzucha ale chyba zadna z nas nie ma szans. Brzuszek sliczny i Twoje Maleństwo tez tule mocno :-)
Fajnie ze fitness zaliczony, duzo mamusiek? Sa tez takie np. W 8 miesiacu?
Linda fajnie ze dniowka zleciala, myślę że brzuszkiem nie musisz się martwić tylko obserwuj bi to pewnie gazy lub woda. Wazylas się dzis? Nie wiem co z tym lezeniem na lewym boku, u mnie Nina harcuje jak leze na plecach.
Anna.Lee energia roznosi? I o to chodzi :-D Robert ucieszyl się zapewne na mysl o zmianie mebli? ;-)
brunetka ja mam od 10 lat ale jezdze od pol roku... i nie wiem jak moglam kiedyś bez auta wytrzymac... dosc smierdzacych busow, a jyz najbardziej w lecie jak stanie kolo Ciebie facet, trzyma się rurki, wiewiór z pod pachy wystaje a Ty mdlejesz bo pan uznaje dezodorant za zbędna fanaberie, a prysznic owszem, ale raz w tygodniu :-D rob to prawko, nie zastanawiaj się :-D
styczniowa_ania Nikoś - lubie to ! :-D

no brzuszki piękne! zrobię jakąś fotę na dniach i tez pokaże mojego syncia :P
Dziewczyny racja, prawko dobra rzecz. Szkoda tylko, że w ciąży mi się przypomniało o robieniu.. Poza tym stwierdzam, że chyba sie nie nadaje :( Wprawdzie to dopiero 6 godz ale jakoś tak nie umiem ruszać, o skrętach nie mówiąc, bo przewaznie wjezdzam w przeciwległy pas itd itp... Palę sprzęgło :) Jutro na godz 8 mam jazdy, zobaczymy.

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ejvfr8jg4.png

Już zapomniałam co komu chciałam napisać !!
Przede wszystkim witam nową mamuśkę :)

Lewel - moja waga się zepsuła! w tydzień pokazuje więcej o 1,5kg! muszę nową sobie kupić :D:D:D

Byłam dzisiaj w H&M bo zakochałam się w śpiworkach ale oczywiście u nas nie było... muszę jechac do jakiegoś większego... a kupić dwa w tym samym rozmiarze to tym bardziej!! aaa właśnie, jaki rozmiar mi radzicie? 62? (będą prawdopodobnie mniejsze bo to bliźniaczki), ale w za duzych też będzie okej?

http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371w6u39ft3.png

marlenek,styczniowa ania to mnie pocieszylyscie z tym, ze tez tak macie z brzuchami, ze raz mniejsze a raz wieksze. Moze rzeczywiscie to wzdecia, zaparcia i wszystko inne. Marti, nie wazylam sie, nie mialabym odwagi dzisiaj :D Aa co do tego lezenia na lewym boku to w sumie nawet nie pomyslalam o tym, ze przeciez pisza, zeby sie tak ulozyc jak chce sie poczuc ruchy... Mozgu, gdzie jestes...
brunetka nic sie nie stresuj, nikt nie wsiada za kolko i jest mistrzem kierownicy. Ja zdalam 11 miesiecy temu ;) Ale od tamtej pory moze ze... 3 dni NIE prowadzilam. Odrazu kupilam autko. Inaczej nie mialoby to sensu, bo mieszkam na wyspie gdzie nie ma nic a jak ja wracam z pracy maz wyjezdza do swojej i caly dzien bylabym bez samochodu.Uwielbiam jezdzic, mimo, ze ostatnio sama siebie sie boje ;p rozkojarzenie daje sie we znaki... Tak Marti, ciagle mam przed oczami to zdarzenie :D Teraz jest lipa, bo od tygodnia maz ma samochod w warsztacie i jestem uziemiona. Brunetka, dasz rade, wrzuc na luz a zobaczysz jakie to proste :)
Lewelku sliczny masz brzuszek i rzeczywiscie jakis wiekszy! Aczkolwiek ja bym Cie dzis przebila :)
marlenek ale idealny ksztalt brzuszka zwiastujacy chlopaka!
brunetka Ty masz brzuszek a nie brzuchol ;) slodki!

A ten kombinezonek z h&m tez kupilam 62/68 i modle sie, zeby wystarczyl ;)
Anettrainbow moja waga tez popsuta... ;p

http://s10.suwaczek.com/201501101770.png

Gość sloneczko01

styczniowa_ania czyli można wspomóc się cytryną? Długo to trwa? Krew pobierana z żyły czy z palca? Wyniki są od razu. Powiedz mi ile kosztuje to badanie?
joasia86 Jestem z łódzkiego, u mnie bez problemu przechodzą skierowania do cesarki, w moim przypadku od ortopedy, ale wiarygodne. Koleżanki płaciły. Tak w ogóle u nas w szpitalu nie ma tabu, płaci się ordynatorowi 1500zł i jest cesarka. Położna podobno krzyczy sobie 500zł.

Olaboga Linda ale pieknie! Na prawde duży brzuszek! Nie wiem juz sama czy Twój czy Lewel wiekszy... nie będę tego oceniać ale pieknie Ci rosnie! Ciekawe ile synek już wazy?
Brunetka Twoj slodziutki i okraglutki. Prawka się nie bój i taj nauczysz się wszystkiego juz w praktyce, smigajac wlasnym autkiem po ulicach.
słoneczko ale wyczailas koszulki. Ja nie do konca celuje w ciążowych rzeczach z napisami czy rysunkami ale to z napisem queen jest fajne :-D

Linda ale brzuszek śliczny!!! :-) Wyglądasz naprawdę bardzo ładnie :-) mój przypomina raczej worek kartofli :-)
W ogóle wszystkie macie śliczne brzuszki :-)
Lewel pieknie! :-) Gonię Cię :-)
Ja nie mam prawa jazdy... Od kilkunastu lat jeżdżę bez i nawet szczegolnie się z tym nie kryję.. :-) Historia długa i kosztowna - jak to w Polsce (jeszcze). Ale Robert marudzi żebym zrobiła, i to teraz . Więc Brunetka nie jesteś sama :-)
meble są, facet w sklepie najpierw pogratulował nam a potem powiedział, że sam ma trójkę, a potem cały czas patrząc na Roberta miał minę pod tytułem ": "biedak, myśli, że kupi sobie trochę spokoju" :-) był dla Roberta bardzo bardzo wyrozumiały i wręcz współczujący, a ja chichotałam jak upośledzona. Robert oczywiście niczego nie zauważył:-)
Marti masz rację, aczkolwiek, Robert wychodzi chyba z założenia, że z wariatkami, kobietami z bronią lub w ciąży nie należy dyskutować :-P Ogólnie ma bardzo męski i zdecydowany sposób bycia. A teraz tylko głaszcze mnie po głowie i powtarza "Tak Miś". Debil :-)
A w ogóle to on mnie ciągle zaskakuje, ale teraz przeszedł sam siebie. Rano znalazłam stetoskop na podłodze po jego stronie łóżka,a wiem, że odłożyłam go wieczorem osobiście do szuflady w drugim pokoju. Zapytałam go skąd to się tam wzięło. A on mi na to,że przyniósł. To oczywiście zapytałam po co. A on mi powiedział, ze chciał posłuchać... Ostatnio bardzo dużo pracuje, bo musi sobie radzić beze mnie, wracał późno i ja już spałam. Stęsknił się, więc wziął stetoskop i jak spałam sobie na boku, po cichutku, żeby mnie nie budzić, słuchał sobie małego. Mowę mi odjęło. Po prostu tata.

Linda omg ale masz mega piękny brzuchol ;)) mój nadal mi się nie podoba i wydaje mały jak na ten etap, chociaż dzisiaj ciocia była i mówi, że brzuch mam taką piłeczkę, ale na buzi to widać ogromną zmianę i że mam pełniejszą ;p ciekawe ile przytyłam, do ostatniej wizyty było to 2 kg ale od tej pory wysadziło mi brzuch, jestem pełniejsza na twarzy i czuję się cięższa więc przypuszczam, że jestem z 4-5 kg na plusie, dowiem się za tydzień, bo niestety nie mam wagi w domu a u mojego W jakaś 'lewa' jest ta waga, więc na nią nie wchodzę ;)

Ogólnie wszystkie brzuszki piękne ;)) dzisiaj byłam na wizycie u chrześniaka i jego brata i mam taki armagedon w głowie, że masakra :P do teraz mi pulsuje, takie łobuzy z nich, ale i tak dzieci są słodkie :D jutro idę na to badanie z glukozą, już nie mogę się doczekać, takie to musi być przyjemne ;p

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9io4pz9j04gug.png