Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

qlczak
Tosiu27 a ta szmatka niezła jest, wiesz teraz taka moda na ażur :lol: oczywiście żartuję. Wkurza mnie coś takiego, sprzedaje cos takiego i sie dziwić, że tyle negatywów jest. A co do USG to mój mąż też mówił, że lepiej dzidziusiowi ubranko kupić, ale ja nie wytrzymałabym do 32tyg bez podejrzenia.

ażur.... :sofunny: :sofunny:
no proszę cię :sofunny:

qlczak
ronia

po tym syropie jedzieeeeeeeeszzzzzz

Super że z bejbikiem cacy :brawo:

hahaha no to zobaczymy, mam łyżeczkę rano wciągać i popijać duuuuuuuużżżżżo wody. A Ty cały czas stosujesz czy od "święta"
nie nie stosuje jakoś daje sobie radę zdalnie :hahaha:
chociaż dwa razy musiałam sobie włożyć ..... czopek rzecz jasna :hahaha:
a syrop to po porodzie i jak poszło !!!

ronia
qlczak
Tosiu27 a ta szmatka niezła jest, wiesz teraz taka moda na ażur :lol: oczywiście żartuję. Wkurza mnie coś takiego, sprzedaje cos takiego i sie dziwić, że tyle negatywów jest. A co do USG to mój mąż też mówił, że lepiej dzidziusiowi ubranko kupić, ale ja nie wytrzymałabym do 32tyg bez podejrzenia.

ażur.... :sofunny: :sofunny:
no proszę cię :sofunny:

:sofunny: cicho, żeby się Tosia nie pogniewała :sofunny:

oj Roniu to niedobrze. A nacinali CIę czy popękałaś? Ja to chyba jednak powiem, żeby nacieli bo nie chciałabym w rozgwiazdę popękać. No mówiła mi Pani doktor, żeby nic na siłe i żebym właśnie ten syropek i powinno byc dobrze, bo to przecież też kurczę, żeby skurczy jakichś nie wywołać

ronia
Tosia cóż za nieudany zakup. Porażka totalna szczerze? Szmaty do podłogi mam lepsze ;/ Czy tych ludzi naprawdę pogieło ? Mnie wstyd byłoby coś takiego wogóle wystawić. Dobrze że udało Ci się załatwić to.

Kaya 3mam kciuczki i dzięki że lejesz :Oczko:
karol gratulacje piękny opis :Podziw:
Basia czytam że wyginasz śmiało ciało... :) szybkiego uwinięcia się z remoncikiem
kasiunia wspaniale że facet pomyślał to się chwali i rzadko zdarza :D

dokładnie wyginam śmiało ciało ....! po stole i parapecie i na podłodze :hahaha:
Sport to zdrowie!

Wirtualna Polska

http://wp.pl

..nooo to wyczułam moment....wykąpałam się, wybalsamowałam,mężuś przygotował i frytunie i paluszki rybne, usadowiłam się wygodnie z telerzem pyyyysznego jedzonka i se myślę, zobaczę co tam u sierpniówek...a te o KUPIE!!!!!!!!!!!!!!ZATWARDZENIU!!!!!SRACZCE!!!!!
...jadłam i czytałam z zapartym tchem oczywiście ;)
no i pewnie,że się wypowiem, a jak!
a) mi przepisała położna to "lactulose" jakiś tydz temu,tyle,że mi kazali pić po TRZY łyżki dwa razy dziennie!!!!!!!!!! i szczerze mówiąc to "efektu szampana" nie miałam..odetkało mnie po 3(!!!!!!!!!) dniach dopiero!!! i działa,ale łagodnie na mnie...ja to jestem rekordowiec, więc strach pomyśleć co będzie po porodzie!!!! ....i na bank walnę kloca na porodówce! załamię się jak mi podczas porodu w wodzie wypłynie jakiś okręt podwodny!!!!!!!!!!:o_no:
...mam nadz,że nikt nie je teraz... :Szok:
a ja za 1.5 godz na usg........ale mnie nosi!!!!!!! dzw by potw termin bo miałam dost maila z potw a nie dost, termin potwierdzony, mam zjeść coś słodkiego i napić się gazowanego przed badaniem by obudzić maleńką :)

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nroeqs0ymjd9h.png

...tyle,że Maleńka nawala ile wlezie! nie śpi ani chwili, aż się boję co to będzie jak ten perszing zacznie raczkować i chodzić...na bank schudnę po porodzie :D
..a jak znam życie,to jak tylko włączą usg to albo pokaże mi plecy i tyłek (jak to w 12tc zrobiła), albo złoży rączki jak do modlitwy, mocno splecie paluszki i nóżki zaplącze tak,że nic nie zobaczymy (jak to zrobiła w 21 tc;)....psotnica moja...

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nroeqs0ymjd9h.png

kaja09
..nooo to wyczułam moment....wykąpałam się, wybalsamowałam,mężuś przygotował i frytunie i paluszki rybne, usadowiłam się wygodnie z telerzem pyyyysznego jedzonka i se myślę, zobaczę co tam u sierpniówek...a te o KUPIE!!!!!!!!!!!!!!ZATWARDZENIU!!!!!SRACZCE!!!!!
a) mi przepisała położna to "lactulose" jakiś tydz temu,tyle,że mi kazali pić po TRZY łyżki dwa razy dziennie!!!!!!!!!! i szczerze mówiąc to "efektu szampana" nie miałam..odetkało mnie po 3(!!!!!!!!!) dniach dopiero!!! i działa,ale łagodnie na mnie...ja to jestem rekordowiec, więc strach pomyśleć co będzie po porodzie!!!! ....i na bank walnę kloca na porodówce! załamię się jak mi podczas porodu w wodzie wypłynie jakiś okręt podwodny!!!!!!!!!!:o_no:
a ja za 1.5 godz na usg........ale mnie nosi!!!!!!! dzw by potw termin bo miałam dost maila z potw a nie dost, termin potwierdzony, mam zjeść coś słodkiego i napić się gazowanego przed badaniem by obudzić maleńką :)

ale się uśmiałam kaju :D no tez tematy maja co :hahaha:
a z tym kolcem na porodówce to nie żartuj Lewatykę sobie strzelisz i po krzyku :D

Wirtualna Polska

kaja09
...tyle,że Maleńka nawala ile wlezie! nie śpi ani chwili, aż się boję co to będzie jak ten perszing zacznie raczkować i chodzić...na bank schudnę po porodzie :D
..a jak znam życie,to jak tylko włączą usg to albo pokaże mi plecy i tyłek (jak to w 12tc zrobiła), albo złoży rączki jak do modlitwy, mocno splecie paluszki i nóżki zaplącze tak,że nic nie zobaczymy (jak to zrobiła w 21 tc;)....psotnica moja...

no u mnie taki sam łobuziak Dwa dni temu pol nocy nie spałam taki wiercioch a jak mocno kopie matkoo ałłła ... a tak an usg mi tyłek wsadził z nozkami na dół i tyle widzielismy co ma miedzy nozkami :) :P

Wirtualna Polska

kaja09

:sofunny: :sofunny: :sofunny: musiałam na podłodze usiąść :sofunny: a bączek jak się zdziwił, bo podskakiwał razem z brzuchem i potem rączką zastukał, że chyba odbiło matce :sofunny: :sofunny: po prostu widziałam Cie Kaja09 jak siedzisz z tym talerzem i z zapartym tchem czytasz :sofunny: rany jak mnie brzuch boli, aż dziwne, że się nie zsiusiałam. :sofunny: no ja to obowiązkowo lewatywkę co by później w czystości leżeć i bez zapachów :sofunny: idę się położyć, ale się uśmiałam ech, już dawno....... dobrej nocy

:sen::36_2_57:

Hejka brzuszki!!!

Już czwartek, jak ten czas szybko leci. Mój małż już po zabiegu, bolało wczoraj, ale najważniejsze że już po wszystkim. Oczywiście macie rację co do facetów i ich chorób i przeżywania tego, niby twardziele... Znów nie będę mieć dziś czasu, bo pojadę do mojego chorowitka. Całe szczęście, że dobrze się czuję i mogę się nim trochę zająć i zabić czas w tym szpitalu.
A tematy macie dziewczynki świetne jakby to powiedzieć przesrane :sofunny: uśmiałam się do łez
Co do bóli kręgosłupa to też tak mam, że przekręcanie się z boku na bok jest koszmarem. A podnieść się jak leżę na plecach to nierealne, muszę najpierw na bok i dopiero się podnoszę. Ale cóż, to chyba takie uroki....

Kaju daj znać jak po usg, córcia brykała?

Aga Ty chyba masz wizytę dziś? Powodzonka, daj znać jak wrócisz.

Abarka śliczny brzusio!

Karol gratuluję zdrowiutkiego synusia i wrażeń po usg!

Tosiu zakup rzeczywiście nieudany, ale masakra jak ktoś coś takiego może wystawić na sprzedaż. Ludzie są jednak nieobliczalni. Mam nadzieje, że uda Ci się odzyskać pieniądze.

Życzę miłego dnia i dużo słoneczka!!!

http://fajnamama.pl/suwaczki/3s5p642.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63875.png

Witam Brzuszki:)
Czytałam waze wczorajsze posrane opowieści i nie mogłam przestać chichotać:smile_move: Aż samą mnie pogoniło na kibelek, ale byłam tak zmeczona, że nie miałam siły pisać.
Dzisiaj też nie lepiej. Najpierw trzeba odebrać szwagierkę z dworca, poźniej praca, a później do koscioła na próbe, ufff.... byle do niedzieli, bo jestem już zmeczona tymi przygotowaniami do komuni dziecka.
Tosia ale cudne bolerko Ci sie trafiło:smile_move: A tak seri to bezczelność ludzka nie zna granic!! Z allegro to róznie bywa. ja ostatnio zamówiłam klocki lego dla młodej na prezent i przyszły, tyle tylko, ze nie te które zamawiałam. Okazało się ze moje poszly do Warszawy:) No ale udało się wszystko załatwić i prezent juz jest schowany u mnie w domu:) No i tak niby masz taniej ale jakies komplikacje sie zdarzają. A zamówiłam wczoraj też różne pierdólki, też zresztą z allegro: majtki poporodowe, te mega podpaski, pieluchy tetrowe w takie fajoskie w żyrafki i inne zwierzatka, woreczki do przechowywania pokarmu, itd.
Ania dobrze, ze zabieg się udał i małżonek wraca do zdrowia.

http://www.suwaczki.com/tickers/zpbncwa1vtor196m.pnghttp://www.suwaczki.com/tickers/ex2bio4ps0nz3443.png
http://www.suwaczki.com/tickers/bhywmg7ywdqvl030.png