Skocz do zawartości
Forum

Bla bla bla ... mój facet gada przez sen ?!

ronia

Rekomendowane odpowiedzi

Maka
Hehe, fajne historie :36_1_1:

To ja Wam powiem, jak to z moim chłopem jest.
Otóż, pewnej nocy, śpię sobie smacznie, a tu mnie ktoś potrząsa za ramiona. Otwieram oczy, a tu siedzi nade mną mój Mąż i mną potrząsa. "Czego chcesz??, się pytam, a on mi na to: "Zaszczepiłaś się??". "Ale na co?? O co Ci chodzi??" I On dalej: "No zaszczepiłaś się??" Więc ja drążę temat, na co się niby zaszczepić miałam. A On "No, na cholerę, zaszczepiłaś się??" Normalnie myślałam, że padnę. Rano zupełnie nic nie pamiętał.
Innym razem też mną potrząsał gdzieś około 2-3 w nocy i z kolei zaczął krzyczeć, żebym startowała, bo mijam linię startu, już, już, startuj mówię :36_1_19: Oczywiście rano nic nie pamiętał.

Dobre :sofunny: - niezła jazda :36_2_34::36_2_34::36_2_34:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

Mój raz mnie w nocy perfidnie obudził i zaczął coś bredzić,że żołnierze idą.Pokazywał ciągle na firankę,ja najpierw się wystraszyłam ale za chwilę skapowałam,że gada przez sen.
Potem on się obrócił i zasnął a ja nie spałam przez pół nocy.Mój mąż ma taką manię,że jak już gada przez sen,to zawsze mnie szturcha i budzi.Potem rano nic nie pamięta.

snupy3
Mój raz mnie w nocy perfidnie obudził i zaczął coś bredzić,że żołnierze idą.Pokazywał ciągle na firankę,ja najpierw się wystraszyłam ale za chwilę skapowałam,że gada przez sen.
Potem on się obrócił i zasnął a ja nie spałam przez pół nocy.Mój mąż ma taką manię,że jak już gada przez sen,to zawsze mnie szturcha i budzi.Potem rano nic nie pamięta.

:36_2_34::36_2_34::36_2_34:

Właśnie jak się gada przez sen to rano nie pamięta się snu... Ja tak mam ;) A jak pamiętam to znaczy, że nie nawijałam :36_2_34:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

ania2012
Maka
Hehe, fajne historie :36_1_1:

To ja Wam powiem, jak to z moim chłopem jest.
Otóż, pewnej nocy, śpię sobie smacznie, a tu mnie ktoś potrząsa za ramiona. Otwieram oczy, a tu siedzi nade mną mój Mąż i mną potrząsa. "Czego chcesz??, się pytam, a on mi na to: "Zaszczepiłaś się??". "Ale na co?? O co Ci chodzi??" I On dalej: "No zaszczepiłaś się??" Więc ja drążę temat, na co się niby zaszczepić miałam. A On "No, na cholerę, zaszczepiłaś się??" Normalnie myślałam, że padnę. Rano zupełnie nic nie pamiętał.
Innym razem też mną potrząsał gdzieś około 2-3 w nocy i z kolei zaczął krzyczeć, żebym startowała, bo mijam linię startu, już, już, startuj mówię :36_1_19: Oczywiście rano nic nie pamiętał.

Dobre :sofunny: - niezła jazda :36_2_34::36_2_34::36_2_34:

:36_2_34::36_2_34::36_2_34: Maka uśmiałam się do łez :36_2_34: Nie wiem co lepsze czy bloki startowe czy szczepienie :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Zajefajnś temat...

moj oczywiscie tez gada i rano tez nic nie pamieta.
Historia chocby z wczoraj, czuje przez sen, ze ktos mi szrpie wlosy, otwieram oczy, patrze, a moj malzonek namietnie tarmosi moja czupryne. Zdziwiona pytam: CO robisz??? A on jakby nidy nic: Szukam kabelkow!!!

A baczki senne tez sa, najgorszy przypadek bakow jaki moze byc. Ja je nazywam podkołderniki jadowite:)

robaczek1
Moj ukochany bardzo często gada przez sen np.potrafi obuzic mnie w nocy i pyta czy spie a jak otworze oczy ten mówi"kłamiesz swojego koteczka,ze spisz bo masz oczki otwarte hmmmm albo ostatnio mówi "kochanie schowaj sie za mnie bo ta żaba musi wskoczyć za łóżko inaczej po nas:)"

:sofunny: :sofunny: straszne historie czyżby żaba gigant?? :lol: :sofunny:

Hej.
To i ja sie podziele przezyciami nocnymi z moim K. Pierwszy raz jak zaczal gadac ze mna przez sen to nie wiedzialam co jest grane. Ale przy nastepnych juz go troche ciagnelam za jezyk i wychodzily nam ok 10sekundowe rozmowki. Jedna z nich:
K:Dziekuje ze mi dalas pojezdzic!
A:Pojezdzic?
K:No tak.
A:Czym?
K:Samochodem?
A:Jakim znowu samochodem?
K:No duzym-autobusem!!!

Albo:
K:Byle tam byly.
A:Kto?
K:No duzo ludzi!
A:Gdzie??