Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
opiusek

Jaki laktator?

Rekomendowane odpowiedzi

Minęło już trochę czasu więc jeżeli wątek jest aktualny to koniecznie daj znać na jaki laktator ostatecznie się zdecydowaliście,czekamy na odpowiedź bo to ułatwi sprawę także pozostałym Użytkownikom na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ręczny BabyOno z systemem odpowietrzania, jest super cichy, dobrze odciąga mleko, dyskretny:) Jestem bardzo z niego zadowolona tym bardziej że cenę miał korzystną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kasiowata

verdinaina
Mam ręczny BabyOno z systemem odpowietrzania, jest super cichy, dobrze odciąga mleko, dyskretny:) Jestem bardzo z niego zadowolona tym bardziej że cenę miał korzystną

Moja koleżanka ma taki, też uważa że jest ok, szczególnie ten system odpowietrzania jest spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przerobiłam kilka i najlepszy okazał się LOVI Prolactis.
Szybki, dokładny, delikatny. Świetnie opróżniał piersi, pracował mocno ale bezboleśnie. Z resztą siłę ssania można sobie ustawic dowolnie. Ja nie przekroczyłam 3 poziomu, a jest ich dużo więcej.
Super funkcje, które ułatwiają wypływ mleka. Imituje ssanie niemowlaka.
Jest dobrze wykonany, z dobrych komponentów. Na prawdę polecam i mam nadzieję, że jeszcze będę mogła się nim nacieszyć w przyszłości:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i super też są wkładki LOVI. Mają dużą średnicę, dobrze chłoną a są delikatne i cienkie. Nie pozostawiają paprochów na piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja używam latatora Lovi Prolactis i polecam go z ręka na sercu. działa bezboleśnie i szynko, jest w miarę cichy jak na elektryczny, porządny, ma zamienne silikonowe części, a reszta jest bpa free, co też jest ważne. jest opcja na baterie, wiec można brać na jakieś wyjścia.
dodatkowo jest zapakowany w fajną torbę, której można inaczej też użyć, ale najważniejsze, ze się sprawdza w 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialam ręczny marki akuku i moge go z czystym sumieniem polecić, ponieważ dobrze zasysa pokarm, juz po kilku ruchach, ma pojemny zbiornik i łatwo się go myje i doczyszcza, cena tez jest na plus, bo to ok. 40zł, takze jak ktos chce ręczny to ten polecam, z elektrycznego nie korzystalam, wiec nie moge nic polecic:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krolowasniegu1

A czy ten laktator z akuku jest porzadnie wykonany? Cena bardzo niska- zachecajaca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słuchaj, latator służył mi przez 9 miesięcy a potem oddałam go znajomej i ona go teraz używa, wiec to samo za siebie mowi, ze ten laktator akuku jest wykonany dobrze, cena niska bierze sie moim zdaniem stad, ze akuku to firma polska nie zagraniczna wiec w cenie nie masz dalekiego transortu z fabryki do naszego kraju:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Agata1998

Używałam długo laktatora Lionelo Twee. W ogóle nie odczuwałam dyskomfortu. Jest funkcja masażu dla wspomagania. Nie ma też problemu, żeby zabrać w trasę dłuższą bez ładowarki. Normalnie na baterii. Butelka bez niebezpiecznych substancji, a na tym bardzo mi zależało. Ogólnie poleciłabym priorytetowo do kompletowania wyprawki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ada

Bardzo łatwo się czyści laktator https://neno.pl/produkt/uno/ i rzadko wymaga wymiany elementów. Wystarczy wrząca woda, żeby oczyścić urządzenie ze wszystkich zabrudzeń. W zestawie masz butelkę, więc można od razu zacząć karmienie. Ten sklep zapewnia akurat ładne pakowanie, gwarancję, wiele rozmiarów lejków przystosowanych do każdej piersi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak weźmiesz laktator od nich https://neno.pl/ to masz gwarancję producenta i nawet, jeżeli coś drobnego się stanie kurier przywiezie nowy sprzęt. To akurat sprawdzona gwarancja, bo wiele mam o tej usłudze się pozytywnie na własnych blogach wypowiada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi