Skocz do zawartości
Forum

Lekka, tania spacerowka z przekładaną rączką

Gość ida

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje po allegro i gumtree używanej spacerówki z przekładaną rączką, dużymi kołami, niezbyt ciężkiej i za niedużą cenę, ale boję się sparzyć bo raz już kupiłam na allegro wózek ,który miał ważyć 13 kg, a waży 18 :/.Może poradzicie jakich firm i konkretnych modeli powinnam szukać, żeby mieć pewność co do wagi (dodam, ze chciałabym żeby wózek ważył max 14 kg).To co ludzie piszą w opisach aukcji często jest wyssane z palca, dlatego każdego wyszukanego na aukcjach wozka szukam na stronach producenta żeby sprawdzić prawdziwą wagę i chyba prędzej synek zacznie jeździć na rowerze niż tymi metodami znajdę mu odpowiednią spacerówkę :))

witaj! ja też szukałam spacerówki z przekładaną rączką i powiem Ci, ze trudno znaleźć ideał, bo zazwyczaj spacerówka ma albo duże koła, albo przekładaną rączkę, albo jest lekka, albo jak już coś pasuje, to ma wąskie siedzisko i trudno się skłąda itd...takze ja nie mam przekładanej rączki i w sumie, to jak dla mnie nie jest to funkcja najważniejsza...
link mi coś nie działa, ale uważam, ze lepiej kupować nową spacerókę, ja ogladałam spacerókwi w komisach i wszytskie były zniszczone...spacerówka to wózek, którego uzywa się często, zdecydowanie częściej niż gondoli i słuzy dłużej niz gondola...

może teraz działa :)
Po super zmianach na forum nie udało mi sie niestety poprawic już istniejacego posta.
Dla mnie akurat przekładana rączka jest bardzo istotna, bo przy starszym synku mieliśmy i największa frajdą na spacerach było właśnie to, że mogłam sobie z dzieckiem "rozmawiac " ;). Na nowa spacerówką po prostu, niestety mnie nie stać :/