Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Zetakasia nikogo nie denerwujesz i ja również popieram twoje zdanie - chyba wizyta u gina czeka naszą koleżankę nowa mama
im więcej dyskusji tym więcej mądrości można wyciągnąć :)
miłego weekendu dziewczynki

ja już zaniemogłam przykuta do łóżka bo kręgosłup i ta rwa dają tak w kość, że chętnie bym sobie poklęła ale nie będę bo dzidzi usłyszy

Mi się owulacja spóźniła o ok. 3 dni przy super mega regularnym okresie.Ale beta i tak wyszła mi w dniu spodziewanej @ , wydaje mi się, że powinno już coś wyjść, ale mam wielką nadzieję że się mylę i jednak fasolka tam u ciebie zagościła:) . Może spróbuj z testami owulacyjnymi, bo ja jak liczyłam sobie , że "powinnam" mieć w ten czas dni płodne okazało się na testach owu, że dni płodne miałam kilka dni później no i się udało dzis leci mi 28tc:)

Gość nowa mama

Zetakasia kogo zdenerwowalas? cos ty! tu wszystkie chyba mozemy powiedziec ze zyjemy nadzieja ze bedzie fasolka lub ze urodzimy zdrowe malenstwo a to qiaze sie zawsze ze stresem.
ciesze sie przede wszystkim ze znalazlam takie fajne osoby, ktore wespra w takich chwilah. Mam tu na mysli wszystkie forumowiczki. Mimo wsparcia M, rodziny i najblizszych takie wygadanie sie to rodzaj najlepszej terapii:)

a teraz wiadomosc z ostatniej chwili... mam plamienia ale nie jak okres tylko takie rozowo brozowe cos ze sluzem. Przepraszam ze tak obrazowo to opisuje ale tak chce byc w ciazy ze wkrecam sie nawet byle uklociem, plamieniem, zmiana w piersi.
Nihdy tak niczego nie chcialam, nie pragnelam tak...

Wyplakalam w poduszke dzisiaj z 7 litrow lez, na tym pewnie nie konoec. najgorsze jest to ze rano bylam taka prawie szczesliwa, podekscytowana a teraz dol, dol i 4 metry mulu...
pozdrawiam serdecznie
nowa mama

nowa mama nie wolno się załamywać !!!
nawet jeśli plamienie zmieni się w okres to spokojnie za kilka dni minie i zaczniesz nowy cykl i starania
wiadomo przykro ale na razie czekamy na dalszy rozwój akcji....
nikt nie mówił i nie obiecywał, że będzie łatwo....
ale po to jesteśmy tu my i jest to forum by się wspierać - dla mnie w trudnych chwilach było super terapią, gdzie mogłam się wygadać i na pewnie o wiele łatwiej mi było niżbym dusiła to w sobie

Gość madziorek

Kochana jak tyle wypłakałaś to okresu nie bedzie tylko plamienie bo i z czego miałby być hehe ;) mi się spóźniła @ tydzień i nic z tego ;( wylądowałam u lekarza tuż po @ tylko po to aby sprawdziła czy nie porosły mi jakieś torbiele itp . Na szczęście wszystko jest ok i mamy sie starać. Niestety nasz umysł staraczek lubi nam płatac figle. Trzymam za Ciebie kciuki, wierzę że bedzie ok i sie uda, ale musimy być też realistkami ;) w końcu to kobiety są twardzielkami ;)

nowa mama ja tez miałam doła i wkurzona chodziłam do kolejnej owulacji , ale wtedy znów zwarta i gotowa byłam gotowa do walki!!;) - także rozumiem cie jak każda z nas która się starała o 2 kreseczki.U ciebie tez się pojawią!!!:) A nic tak nie leczy ran i nie poprawia humoru jak dziewczyny z forum:)

my kobiety musimy pokazywać, że jesteśmy silne.... musimy walczyć... i zdobędziemy to czego pragniemy....
narzekać zawsze można, wyżalić się też... od tego tu jesteśmy by się wspierać - to forum to najlepsze lekarstwo... mi bardzo dużo pomogło - może dzięki temu miałam tyle siły i chęci do walki.... nie wyobrażam sobie co bym robiła bez forum... nie ma dnia bym tu nie weszła...

Hej dziewczyny ....@ spóźnia mi się już 3 dzień -ale mam objawy takie jak na okres -piersi jak kamloty ból jajników i wzdęty brzuch jedynie co mogę napisać to było w tym miesiącu tak że było mi 2 tyg niedobrze i z rana zawroty głowy teraz jestem rozdrażniona i ogólnie nie mam ochoty za bardzo na jedzenie ...... Pisałam tu z wieloma kobietami i nie wolno się nakręcać ale są tu jakieś mamy i powiedzcie mi czy mam iść po test i zobaczyć czy czekać jeszcze ??

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vugpjtnh3nblw.png

Natusi - szansa na dzidzię jest i to duża... jednak test może nie wyjść jeszcze wiarygodny i może nie pokazać dwóch wyraźnych kresek.... jednak nie zaszkodzi go zrobić...
wiele dziewczyn tu na forum kilka dni po przewidywanym terminie okresu i kreska nadal jedna a były w ciąży...
jeśli coś jest bardzie wiarygodne to test krwi beta hcg...

wiem po sobie, że robiłam testy i zawsze czułam do nich wątpliwości... nawet jak zrobiłam to poszłam na betę wtedy miałam odpowiedź na 100% i byłam spokojniejsza.... bo wiadomo nie dawało mi to spokoju... dlatego wiem co przezywa kobieta pragnąca ujrzeć dwie kreseczki....
ja to nawet na części pierwsze testy rozbierałam by sprawdzić, czy się nie myliły i jak są zrobione...