Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Malutka I jak tam u Ciebie?

Dziewczyny nie wiem co mam myslec... @ powinnam dostac w niedziele, mam bardzo regularne cykle.... kilka godzin temu dosc intensywanie zaczal bolec mnie dol brzucha, gdyby nie to, ze mam regularne cykle to bylabym pewna, ze za chwile dostane @. Do bolu brzucha doszedl dosc intensywny bol w pachwinie, a tuz po nim jakies dziwne, bardzo delikatne plamienie...widoczne w sumie tylko na papierze a nie na bieliznie. To bylo kilka godz temu, plamienie nadal jest, bol za to odrobine przeszedl...tak sie zastanawiam, ze gdyby to byla @ to by sie krwawienie rozkrecilo przez te kilka godzin, ale nie nadal jest b.delikatne... sama juz nie wiem :(

Gość Natusicorcia

Witam Dziewczyny. W ramach sprosowania - badanie drożności jajowodow nie powoduje ich udrożnienia w razie zrostow. Tylko stwierdza ich drożność badz nie. Oczywiscie jest możliwość ze usunie jakies minimalne zrosty.. Jednak jesli lekarz stwierdzi brak drożności obu jajowodow (co nie zdarza sie często) wtedy pozostaje zapłodnienie przez inseminacje. Sam zabieg to nic strasznego.. Ale tez nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy w zyciu

Gość Natusicorcia

Mala90 nie obejrzysz sie a zaraz będziesz jechała na porodowke.. Czas tak szybko leci.. Koniecznie omów ze swoim lekarzem przebieg porodu i kwestie znieczulenia. W szpitalach w ramach oszczędności go nie podają (ja rodzilam bez i nie polecam...). Dobrze jest tez miec zaprzyjazniona Polozna.