Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Prawie Zawalu Dostalam....szukam Go Po Boksach...wszedzie Przy Fontannie...juz Nie Wiedzialam Gdzie Isc...przeciez Sklep Wielki 3 Pierta....biegam...wolam....nic!!!!!
A Tu Slysze Jak Sie Jakies Dziecko Drze....patrze Niesie Go Jakas Panna I Mowi Ze Siedzi Sobie Patrzy A Tu Jakies Dziecko Jedzie Na 2 Pietro Samo Schodami Ruchomymi.....!!!!!
Boze!!!!!widac Bylo Ze Sie Troche Bal....
Koniec Juz Go Nie Bedziemy Brali Do Zadnego Sklepu!!!!!!!

Suwaczek z babyboom.pl

Mały śpi od 20, skorzystałam więc z okazji i nadrobiłam prasowanie z tygodnia, co się odwlecze to nie uciecze :Smutny: ale przynajmniej pusty mam kosz z prasowaniem (do jutra, bo zaraz się będzie pralka kręciła).

Sweetka Mati słodziak na maksa.

Asiu nie dziękuj.

Monia W no to piękną miałaś akcję z Kamilkiem, aż mi ciarki po plecach przeszły na samą myśl, że za kilka lat mój Młody może mi taki numer wywinąć :Męki:

Po południu byliśmy u rodziców, plan był taki, że podrzucimy Młodego na godzinkę i wyskoczymy na rynek posłuchać Feela. Oczywiście nic z tego nie wypaliło, Misiek jakieś marudzianki dzisiaj dostał, niby senny a jak usnął to pospał góra 10 -15 minut :Zakręcony: Kurcze już sama nie wiem co mu jest, czy to na pogodę (wredna dziś była) czy może zęby będą kiełkować.

I jaszcze skrobne kilka słówek, maż właśnie poszedł do pracy na nocke, a ja chyba jeszcze zaraz jakiegoś filma zapuszcze, bo spać jakoś mi się nie chce. Musze jeszcze przeniesc Martynke bo usnęła w naszym łóżku...:Szok:
Jutro przyjedzie do nas moja mama i mam plan wyciągnąć męża na zakupy ciuchowe związane z chrzcinami juz wam pisałam ze wpadło mi w oko kilka łaszków, zobaczymy na co sie da naciągnąć (bo przecież odkłada na samochód BOOOSSSZZZE)

Martynka
http://lilypie.com/pic/080806/yZs3.jpghttp://b4.lilypie.com/H1nap2/.png
Nadia
http://lilypie.com/pic/080806/WccG.jpghttp://b1.lilypie.com/JpRDp2/.png

My już w domku, Luby wybył do pracy, a Maluszek właśnie pojadł... Mnie męczą jakieś dolegliwości żołądkowe, brzuch boli, głowa, niedobrze mi, akcja "kupa" dokucza Nie wiem co mi zaszkodziło

to samo co u nas... ja i siostra umieramy od wczoraj...:Padnięty::Szok::Zakręcony:

sweet jakie słodkie fotki :D

monika warszawska a to przeżycie... też bym zawału chyba dostała...
mój brat kiedyś tak za moja mama poszedł do miasta jak miał 2 i pół roku :) wszyscy latali i go szukali... najgorsze że niedaleko moich bloków jest park ze stawem i torami gdzie jeżdżą czesto pociągi na trasie opole - wrocław... no ale znalazł się pod biedronka jakies 2 km od domu... zajęła się nim jakaś pani i ciągle bujał się na takich konikach bujanych na monety;) zadowolony był jak nie wiem...:Szok::Padnięty:

nicola dzień dobry :)

to uciekam do mojego skarbka:) miłego dnia:)
my wczoraj byliśmy u niespełna 3 tygodniowego Marcela:) ojjj jaki malutki:Śmiech: :) Kacperek był bardzo grzeczny:) gugał i gugał i śmiał się :) na koniec był troszkę już zmęczony bo nie umie tak łatwo zasypiać ale samochód szybko go ululał i było super:)

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Witajcie Kochane.

Jestem tak srednio wyspana, bo wczoraj cały dzień miałam gości i z siostrą poszlismy bardzo późno spać.
Wczorajszy dzień minął bardzo miło, ale i męcząco.
Rano Sebastian pojechał zareklamować kurtkę, potem poszlismy na dwugodzinny spacer. Jak wróciliśmy to zjedliśmy obiadek i przyjechał szwagier...Potem wpadła moja siostra i tak cała niedziela zleciała.
Moja Maja spała wczoraj może nie całe 50 minut włącznie ze spacerem. To na moje dziecko bardzo mało bo zwykle przesypia 5-6 godzin. Jakis komplikator jej się włączył, bo bez przerwy jęczała i chciała na ręce :Histeria::Histeria::Histeria:

Aniołku
podobna rotawirusy szaleją w całej Polsce...oby to było nie to. Trzymam kciuki bo wiem co to za cholerstwo. !0 dni spedziłam z Mikim w szpitalu na to...

MoniaWtoż to mozna zejść w takich sytuacjach. Współczuję. Niezły model rośnie z tego Kamilka :Padnięty::Oczko:

Madzia to postaw małzonka do pionu, bo w odwecie dzieci moga przez przypadek nie pozwolic mu odespać tych nocek :Oczko:

Zaraz biorę się za odgruzowanie poweekendowe chałupy bo dzisiaj od 17 ksiądz chodzi po kolędzie. Mieszkam na dziewiątym piętrze i teraz jest pytanie czy wjedzie na górę i zacznie chodzić od nas zjeżdżając swobodnie w dół czy od pierwszego piętra i przyjdzie na 22.00 :Rozgniewany:

Sweethope
aha zapomnialam wam napisac, ze daje malemu jabuszko...w niewielkich ilosciach...ale juz od 3 dni...i sie zajada ....poobserwowalam go, przygladnelam sie kupce, wszystko w porzadku, wiec ok... daje jablko lyzeczka...musze go nauczyc, bo potem kaszki bede dawac....:Śmiech::Śmiech::Śmiech: :Śmiech::Śmiech::Śmiech: :Śmiech::Oczko:

Monia a tak mozna? Zwykle lekarze mówią, że zaczyna się wprowadzać inne posiłki niz mleko przy dzieciach karmionych sztucznie od 5 miesiąca a naturalnie po skończeniu 6 :oops:

Kathrin

Jestem dzis wkurzona - mam dosc psa od sasiadow - on szczeka bez przerwy jak nikogo nie ma w domu, a dodam tylko, ze oni potrafia ( tak jak i dzis ) wrocic kolo 3:00 nad ranem do domu. Pare razy zwracalo sie im uwage i to nie tylko my sie skarzylismy, a oni NIC. Nastepnym razem zadzwonie po policje albo napiszemy do spoldzielni ( tu nie mozna miec psow - teoretycznie...wiekszosc ma:Zakręcony:).
Przepraszam, ze sie Wam tak zale, ale tak juz nienaidze tego mieszkania, ze jakbym miala gdzie, to zaraz bym sie wyprowadzila...

Ja bym zadzwoniła. Nie poskutkowałby raz to drugi i trzeci...aż do skutku...Policja wlepia za to mandaty. Może jakby zapłacili to zamknęli by mu buźkę, albo niech go zabierają ze sobą...

Izabelin
Kathrin
Anulka

a co produkuje ta firma Kasiu?

Przede wszystkim perfumy ( kopie oryginalow ) i kosmetyki zapachowe ( zele pod prysznic, deo pod paszki ).

Nie znam takiej firmy. Jak to mówi mój małż mam totalnego pierdolca na punkcie oryginalnych perfum (i nie tylko).

My z mężem też tylko na oryginałach jedziemy i mamy na tym punkcie :hopla z przerzutką":Śmiech:

Aniołek Łysego
U nas noc taka sobie - kurcze, synus dzis wstal jeszcze wczesniej, bo po 2:00 Jak dzis tez tak bedzie, to od jutra bede go chyba dopajac mleczkiem z butelki, bo nie wiem co sie z nim dzieje...moze sie nie najada do syta

:Szok:ja mam pobudki co 1,5 h nawet :Padnięty: a jak próbowałam butle dać to kacper darł się jak zarzynana świnia:Padnięty: tak więc zrezygnowałam z dokarmiania i męczę się z nim:Szok:

Aniołku
a może Kacperek nie najada się i dlatego się tak budzi?

marik
ale dzisiaj piekny dzionek :) bylismy cala ferajna na 2 godzinnym spacerku (kosia niegzeczna jak nie wiem co :Szok: nie chciala isc za reke) pozniej jak juz bylismy na podworku siostra wyjezdzala na jaselka w ktorych grala corka drugiej siostry i zabrala kosie a my w domku pojedlismy obiadku i teraz odpoczywamy :) kosia wlasnie wrocila i od drzwi sie wydzierala ze ogladala ustawienie (patrz przedstawienie)

Uwielbiam takie rodzinne spacer...i nawet kiedy Miki rozrabia to i tak jest miło :Śmiech: