Neta Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Karola wymiękłam... Odnośnik do komentarza
Ann Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 15.40 :) cały i zdrowy ale parte ciężkie i długie. A teraz pełnia szczęścia MamaNaZakupach - dzielimy się opiniami Wyprawa Mama - dla aktywnych rodziców Odnośnik do komentarza
karola Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 o ja cie :)Megan gratulacje!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Neta Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza
Gość starletka Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan Gratulacje!!!! Odnośnik do komentarza
justys79 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan gratulacje !!! Odnośnik do komentarza
Ann Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 już chyba dawno nie było takiego czasu by nie było żadnej MM w ciąży, a teraz musiałam zlikwidować na pierwszej stronie Czekamy na Maluszki ktoś to nadrobi? MamaNaZakupach - dzielimy się opiniami Wyprawa Mama - dla aktywnych rodziców Odnośnik do komentarza
Gość puszek Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan gratuluję!!Ann u nas jest komplet kilku książek, ale autora nie znam. Za podręczniki płaciłam wczoraj 76zł. Natka wyprawka 100zł?? U nas zbieramy po 20 zł i pkole we własnym zakresie kupuje kredki, farbki, bloki itp. Poza tym komitet 60zł, ubezpieczenie 36zł, składka grupowa około 30zł no i stałe comiesięczne opłaty. Angielski 26zł i rytmika 5zł. U nas religia dopiero dla 6 latków. Dziubala właśnie nie chciałabym zmuszać jej do niczego. Chodziła na dodatkowe tańce w tamtym roku, ale niedługo, coś się stało, że się zraziła i teraz jak słyszy tańce to się stresuje. Zatem z dodatkowych tylko angielski. Też chciałabym basen, ale w obecnej sytuacji odpada ze względu na Julitę. Dziubala dobrze, że z Młodym wszystko dobrze!! Odnośnik do komentarza
Mrumru Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan gratulacje! Heh, jak ten czas leci ;) Mrumru & Hania 19-02-2005 & Pawel 23-12-2006 & Rafal 03-02-2010 http://www.mrowisko.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza
Tasik Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan gratulujemy!!!!!!!!!!!!!! dla Antosi ......--------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza
Mrumru Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Dobrze, ze juz po bo bym sie denerwowala ;)Dziubala mam dla Ciebie kartki, szykuj sie na spotkanie next week.I tak w ogole to dzien dobry Mrumru & Hania 19-02-2005 & Pawel 23-12-2006 & Rafal 03-02-2010 http://www.mrowisko.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza
Ann Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 witaj Mru MamaNaZakupach - dzielimy się opiniami Wyprawa Mama - dla aktywnych rodziców Odnośnik do komentarza
Gość starletka Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Annjuż chyba dawno nie było takiego czasu by nie było żadnej MM w ciąży, a teraz musiałam zlikwidować na pierwszej stronie Czekamy na Maluszki ktoś to nadrobi?Może Dziubala? Odnośnik do komentarza
Sliffka Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan - gratulacje!!!!! Odnośnik do komentarza
Ann Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 4460 g i 57 cm Szczęścia MamaNaZakupach - dzielimy się opiniami Wyprawa Mama - dla aktywnych rodziców Odnośnik do komentarza
Gość Anna74 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan Gratuluję!!! Odnośnik do komentarza
Gość Anna74 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Neta Na razie jestem zdecydowana puścić Piotrusia do szkoły w przyszłym roku. O wszystkim zdecyduje jednak, czy Piotruś będzie gotowy na pierwszą klasę emocjonalnie. W przedszkolu będą mieli teraz spotkania z psychologiem (zajęcia grupowe i spotkania indywidualne), który ma obserwować dzieci pod kątem dojrzałości szkolnej. Na pierwsze oceny jednak będzie czas dopiero na wiosnę, bo pół roku to dużo czasu i dziecko bardzo może się rozwinąć. Poczekamy więc. Odnośnik do komentarza
natka Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 megan gratulacje!!!!!!!!!!!!! Renata mama Paulinki, Weroniki i Wiktorii Odnośnik do komentarza
nuchna Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan GRATULACJE i witamy Twojego synusia na świecie!!! Musiałam zajrzeć po przeczytaniu wielu wpisów na GG skandujących MEGAN GRATULACJE Odnośnik do komentarza
karola Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Annjuż chyba dawno nie było takiego czasu by nie było żadnej MM w ciąży, a teraz musiałam zlikwidować na pierwszej stronie Czekamy na Maluszki ktoś to nadrobi?ja tez jestem za Dziubala a wymiary synka Megan sluszne, cos mi sie widzi ze To taka slodka Kluseczka Odnośnik do komentarza
sekundka Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ann4460 g i 57 cm SzczęściaGratulacje!!!!!:) Odnośnik do komentarza
freya Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan Gratulacje Maluszku witaj Kasia,Piotruś i Małgosia Odnośnik do komentarza
Tasik Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ann4460 g i 57 cm SzczęściaDuży Meguś dla Antosi ......--------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza
Monika75 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Megan ogromne gratulacje, witaj "Maluszku" http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/o/4/0/2/31997703_m.jpg Odnośnik do komentarza
Ania1980 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Jejcia ale sie ciesze Megan ale sporego synusia wydalas na swiat moje wielkie gratulacjei specjalne podziekowania dla Ann za dozowanie emocji i relacje na biezaco Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi