Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

1cora2syn...??
ja juz koncze sprzatac:) jeszcze tylko mycie podlog i wsio:D ale mi to sprzatanie idzie jak krew z nosa moj M mowi ze jakos chodze z glowa w chmurac oj faceci nic nierozumia,ostatnio sie zemna droczyl ze no na tym USG musi byc bo jakos niegrubne i musi sie na wlasne oczy przekonac ze jego synus tam jest...swinia...:)
Ewciu a moze wrzucisz fotki ubranek??no to jak mezus zaczyna zabierac glos co do ubranek to ani sie obejrzysz jaki bedzie z niego tatus i bedzie chcial corusie tatusia zrobic z Zuzi:36_15_9:

ciesze się że chodz w tym zabrał głos, zaraz zrobie zdięcia i wrzuce :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

1cora2syn...??
powolutku powolutku dojzeje jak moj eks choc moj ex to tylko na chwilke jak zobaczyl mala po narodzinach pierwszy raz to dotknol jej roczki i zapytal to moje dziecko...ale to bylo pytanie retoryczne potem byl potok slow...zobaczyszEwciu ze twoj maz bedzie kochal Zuzie tak mocno jak Ty.

mam nadzieje tzw. on lubi dzieci bo opiekuje się swoimi chrześnikami bawi się z nimi ale jakoś nie może zająć się nami mną i zuzia coś chyba go blokuje sama nie wiem chyba juz tak ma

Ewciaa
katja79
No Ewciaa czekamy....:smile_move: a o tych jagodach tez wlasnie mamie2 pisalam ale bidulka nigdzie nie moze ich kupic...:ehhhhhh:

wrzucam ale zdięcia zrobione aparatem w telefonie więc troche niewyraźne

Ewcia śliczne.
Ja na razie wstrzymam się z kupowaniem ubranek, bo ostatnio kuzynka męża nam obiecała oddać wszystko po jej chłopakach. Wprawdzie to ubranka sprzed 4 lat, więc na pewno nie będą takie śliczne jak te, która są teraz, ale zawsze coś :)
Dopiero jak dostaniemy, to przeglądnę, zobaczę czego brakuje i wtedy zabiorę się za zakupy ubrankowe, bo nie chcę zostać ze stertą niepotrzebnych rzeczy, a w szafach nie mamy dużo wolnego miejsca.

isabela
wrocilam z zakupow, pojechalam po lampe stojaca :) a zaszlam do .... mothercare kupilam kilka slicznych spioszkow rozowych z kwiatkami i napisem "little lady". Moje corki sie smieja, ze jak w styczniu sie nie potwierdzi, ze to dziewczynka to bedzie klops ;)
:36_1_13:
pozniej zrobie fotki i pokaze Wam :Oczko:

Isabela trzeba będzie porozdawać znajomym, żeby biednego chłopaka od razu nie skrzywić :)

isabela
wrocilam z zakupow, pojechalam po lampe stojaca :) a zaszlam do .... mothercare kupilam kilka slicznych spioszkow rozowych z kwiatkami i napisem "little lady". Moje corki sie smieja, ze jak w styczniu sie nie potwierdzi, ze to dziewczynka to bedzie klops ;)
:36_1_13:
pozniej zrobie fotki i pokaze Wam :Oczko:

czekamy na te zdięcia, Ty isabelko masz już chyba dla dzidzia dużoo rzeczy :)

Daffodil zamówiłam te tuniki na allegro co Ty

Śliczna tunika na kaĹźda okazje!!!kolory (496147492) - Aukcje internetowe Allegro fiolet i żółty
Śliczna tunika kimono na każda okazje!!!kolory (496148612) - Aukcje internetowe Allegro turkus
bo dziś byłam w sklepie i widziałam swetr za 90zł :o_noo: więc pomyślałam że lepoiej zamówić 2 rzeczy za te same pieniądze a może nawet taniej :)

Daffodil
Ewciaa
dziękuje, ja jak narazie mam 4 rzeczy, dużo ?! :) napewno nie dostatne od nikogo ciuszków więc sama musze sprawidz mojej Zuzi wyprawkę

Ja też nie sądziłam, że od kogoś dostaniemy. Ta kuzynka to ma już takich przedszkolnych chłopaków, zapomniałam, że oni też byli kiedyś malutcy :)

u nas siostry mojego męża też napewno mają ciuszki bo dzieci ich mają już 3 i 6 lat więc mogły by dać, ale ja nie chce tak pytać nie zaproponowały więc nie będe wyciągać, kupie mojej zuzi sama,

Ewciaa
Daffodil zamówiłam te tuniki na allegro co Ty

Ĺ�liczna tunika na kaĹźda okazje!!!kolory (496147492) - Aukcje internetowe Allegro fiolet i żółty
�liczna tunika kimono na kaşda okazje!!!kolory (496148612) - Aukcje internetowe Allegro turkus
bo dziś byłam w sklepie i widziałam swetr za 90zł :o_noo: więc pomyślałam że lepoiej zamówić 2 rzeczy za te same pieniądze a może nawet taniej :)

Ja jestem z nich bardzo zadowolona. Zwłaszcza z tej pierwszej (mam te same kolory) i chodzę w niej bardzo często.
W tej drugiej byłam na razie raz, bo ma odsłonięte ramię i nie wszędzie się nadaje. Ale też jest bardzo fajna. Chociaż jak ją zobaczyłam po raz pierwszy, to się trochę przestraszyłam, bo tak jakoś niesymetrycznie jest skrojona :)

Ewciaa
Daffodil
Ewciaa
dziękuje, ja jak narazie mam 4 rzeczy, dużo ?! :) napewno nie dostatne od nikogo ciuszków więc sama musze sprawidz mojej Zuzi wyprawkę

Ja też nie sądziłam, że od kogoś dostaniemy. Ta kuzynka to ma już takich przedszkolnych chłopaków, zapomniałam, że oni też byli kiedyś malutcy :)

u nas siostry mojego męża też napewno mają ciuszki bo dzieci ich mają już 3 i 6 lat więc mogły by dać, ale ja nie chce tak pytać nie zaproponowały więc nie będe wyciągać, kupie mojej zuzi sama,

Jak nie proponują to rzeczywiście nie ma co pytać. Może planują kolejne dzieci i się boją, że się poniszczą? Chociaż takie leżące maleństwo trzy razy szybciej z tego wyrośnie niż zniszczy.

Daffodil
Ewciaa
Daffodil

Jak nie proponują to rzeczywiście nie ma co pytać. Może planują kolejne dzieci i się boją, że się poniszczą? Chociaż takie leżące maleństwo trzy razy szybciej z tego wyrośnie niż zniszczy.

raczej nie planują przynajmniej tak mówią, jak narzie nie mają warunków na to ani mieszkalnych ani finansowych, więc nie wiem, sami kupimy naszej zuzi :)

isabela
Ewciaa

Mam juz cala reklamowke ciuszkow, plus bujadelko i nosidelko. Ciuszki kupilam dzis na przecenach, nie moglam sie oprzec. Zalaczam fotke ciuszkow i mojego brzuszyska z "lotu ptaka"

ciuszki śliczne mojemy mężowi by się podobały bo różowe :) a brzuszek duży i jaki śliczny :) w poruwnaniu do mojego to mój malusieńki,

isabela
Ewciaa

Mam juz cala reklamowke ciuszkow, plus bujadelko i nosidelko. Ciuszki kupilam dzis na przecenach, nie moglam sie oprzec. Zalaczam fotke ciuszkow i mojego brzuszyska z "lotu ptaka"

Ciuszki przepiękne. A brzuszek też niczego sobie :) Już się nie mogę takiej piłeczki doczekać.