Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

prosim :D
Tarta czekoladowa - przepis na tartę czekoladową od UgotujmyTo.pl
jak nie masz wałka to proponuję ilość ciasta zwiększyć i zrbić 1,5 porcji wtedy będzie wystarczająco dużo żeby palcami rozłożyć :smile_move:

ojj ja też dzisiaj do pracy....ale mi sie nie chce.....

To powodzonka w pracy,oby Ci szybko zlecialo.Ja się zegnam,IDE się kąpać a później muszę się przygotować na jutro bo przyjeżdża do mnie mój kierownik mnie coutchowac - czy jakoś takos ;)
Miłego wieczoru wszystkim :zwyrazami_milosci:

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Ula wspolczuje ,ze wiecorami parcujesz mi sie juz teraz zamykaja oczy ;) Alek zrobil mi pobudke o 6 rano.

Ja na pewno zadnego ciasta dlugo nie ujrze, mam chyba niedoczynnosc tarczycy i musze schudnac ok 10kg a najlepiej by bylo 18 :( nie wiem jak to zobie czeka na konsultacje u endynkryn. ustawi mi diete i zobaczymy jak to bedzie szlo..

no chyba po ciazy mi sie cos porobilo ;) moja mama ma i siostra, w tym tyg mam usg i badanie krwi mam wykonac. Robilam wczesniej i wynik wyszedl w normach dolnej granicy. Ale w normach i to byl taki ogolny bo TSH a teraz bede miec F4 i inne bardziej szczegolowe a u nas przeciez wiesz jak to jest z badaniami jak w UK pewnie jak sie nic nie dzieje to nie ma potrzeby :P

Jeszcze przy okazi koliberku przeczytalam ta cala akcje co mialas , mialam tez cos napisac od siebie bo mialam nieco podobna sytuacje jestem juz prawie 5lat zareczona :D

Najpierw rzucił tym pierścionkiem gdzieś w bok i się obraził...a później sam doszedł do takiego wniosku, jak Veoh napisała, znalazł go, dał mi i powiedział, że to taki "poza konkursem" i zaręczynowy jeszcze będzie :D

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

wariatki :D :sofunny: usmialam sie Alfa kochana Ty moja to juz kwestia paru dniu :)))

a masz jakies przeczucia??? Ja Ci powiem, ze przeczulam swoj porod co do tygodnia, nawet mojemu H. powiedzialam zobaczysz w przyszlym tyg, urodze i akurat urodzilam w tyg kiedy moja klinika strajkowala :P dobrze ze chociaz porodowka byla czynna.