Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i ja

żeście Tyle popisały, że mam problem z nadrobieniem tego. mam nadzieję że tęskniłyście ??

Ja siedzę w tym zadupiu zabiegi hymmmmmmmmmmmm ujdą procz tego, że posadzili mnie na rowertek a ja nie mogę i endo moja się zacieła

teraz mamy 30 stopni ciepła w sloneczku oczywiście w wolnych chwilach byczymy się na plaży:)

Witam nową koleżankę:)

zanetko wszystkiego najlepszego z okazji trwajacej rocznicy ślubu

Mosia co Ty masz z tymi piersiami ?
Inka co uu Ciebie ?

Madzialska jak się czuujecie

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Dziewczynki mam mały - wileki problem !!

Mamy w pokoju dziewczynę która popimo zakazu spożywa ALKOHOL, po czym jest tak głośna słychać ją 2 piętra niżej a inni mieszkańcy hotelu się skarżą cały czas, WCZORAJ ODWIEDZIŁ NAS DYZURUJĄCY LEKARZ, jeżeli ją zlapią pijaną to wszystkie mamy pozamiatane, wszystkie 3 nas wywala i bedziemy musiały za wszystko zaplacić :(

Co robić ???????????????????????????

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Witam w piękny środowy poranek ::): słoneczko świeci u nas od rana, ptaszki za oknem śpiewają ::): Właśnie zjadłam śniadanko i zaczynam szykować obiad - ryż z warzywami.
Dzwoniłam do Wrocławia do szpitala, muszę zadzwonić we wtorek 17 maja, w dniu terminu planowanej wizyty w szpitalu, żeby upewnić się czy jest wolne miejsce dla mnie i do 14 muszę zjawić się w szpitalu.
Po mimo tego, że w poniedziałek zjawiła się u mnie @, mam bardzo dobry humor. Nie mniej jednak w poniedziałek było najgorzej... Czarna rozpacz, bezsilność, niechęć do wszystkiego co mnie otaczało... wczoraj mi przeszło i mam nadzieję, że tak pozostanie ::):
Co tam u Was kobiety słychać? ::):

mosia
to ja nie wiem o co kaman. nie mam pojęcia

Mój @ trwał aż jeden dzień i na tym się skończyło :noooo: Chyba powtórzę test jutro rano, jeżeli wyjdzie I kreska to w sumie nawet nie mam kiedy iść do lekarza...

mosia
ja na cud nie liczę, tylko się zastanawiam co mi jest :Szok:

Ja również na cud nie liczę, ale zawsze miałam @ 5 dni, a teraz 1, i te cycki i jajniki mnie zastanawiają. Do lekarza nie mam kiedy iść, bo w poniedziałek mam 2 zmianę, a we wtorek idę do szpitala i nie wiem kiedy wyjdę... mosiu a Ty nie wybierasz się do lekarza?