Skocz do zawartości
Forum

Brunetki , szatynki - ja wszystkie Was dziewczynki :)

Kinqa

Rekomendowane odpowiedzi

Inkaaa
Czas już na mnie, wychodzę na autobus, jadę do rodziców, a później idę do cukierni odebrać tort urodzinowy dla mojego kochanego męża :Oczko: W niedziele ma urodziny, ale że ja w niedziele jestem cały dzień na uczlni to prezent dostanie dzisiaj. Miłego dnia moje kochane Forumki, będe wieczorem :oczko:

miłego popołudnia i do wieczorka

Bartosz
http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/0a694a5d.gif

Klaudia
http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/e4a0d712.gif

http://agunia.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png

http://olaf-maksymilian.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/8872cbf1.gif

aniołek * 6.2010(11 tc)

Inkaaa
Arisa nie tylko Ty masz lenia :lol: Dzisiaj nie chce mi się kompletnie nic, w ten weekend zaczynam zajęcia na uczlni, pociesza mnie tylko fakt, że cały semestr w soboty mam od 9 do 12, za to niedziele mam "cudowowne" tylko od 9 do 18 cały semestr...

Hihihii,to jest nas więcej leniuszków:hahaha::hahaha::hahaha:

Inkaaa
Czas już na mnie, wychodzę na autobus, jadę do rodziców, a później idę do cukierni odebrać tort urodzinowy dla mojego kochanego męża :Oczko: W niedziele ma urodziny, ale że ja w niedziele jestem cały dzień na uczlni to prezent dostanie dzisiaj. Miłego dnia moje kochane Forumki, będe wieczorem :oczko:

Wszystkiego dobrego dla Twojego mężusia z okazji urodzin:usmiech:
I do wieczorka:Kiss of love::Kiss of love:

Wczoraj się zapisałam na to Forum, a dzisiaj już mi ciężko się z niego wylogować :sofunny: wlaśnie się ubieram, jak zobaczyłam w jakim stanie są moje nogi to się przeraziłam, nie widzialay maszynki do golenia z dobry 2 miesiące... Toż to szok :sofunny:

Inkaaa
Wczoraj się zapisałam na to Forum, a dzisiaj już mi ciężko się z niego wylogować :sofunny: wlaśnie się ubieram, jak zobaczyłam w jakim stanie są moje nogi to się przeraziłam, nie widzialay maszynki do golenia z dobry 2 miesiące... Toż to szok :sofunny:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:no to foru troszke wciąga:hahaha:
mój mi mówi,ze więcej Wam pisze niz z nim rozmawiam i ,że go z forum zdradzam:sofunny::sofunny::sofunny:

Arisa
Inkaaa

mój mi mówi,ze więcej Wam pisze niz z nim rozmawiam i ,że go z forum zdradzam:sofunny::sofunny::sofunny:
To uważaj bo będzie rozwód :sofunny:

Inkaaa
Arisa
Inkaaa

:sofunny::sofunny:nie moge się doczekac:sofunny::sofunny:

Arisa
Inkaaa
Arisa

Ty nie kuś losu :sofunny:
Widzę, że masz w suwaczku, że jesteście razem już 5 lat, nam wczoraj zleciało 5 lat razem, a po ślubie jesteśmy już prawie 2 miesiące, tzn 7 października bądę 2 :36_3_18:

Inkaaa
Arisa
Inkaaa

Widzę, że masz w suwaczku, że jesteście razem już 5 lat, nam wczoraj zleciało 5 lat razem, a po ślubie jesteśmy już prawie 2 miesiące, tzn 7 października bądę 2 :36_3_18:

Nio,5 lat a czeka mnie z nim dożywocie:sofunny::sofunny::sofunny:

Gratuluje Wam 5 lat:Kiss of love:

lece coś porobić,bo mój juz krzywo patrzy:sofunny::sofunny:

Arisa
Inkaaa
Arisa

Nio,5 lat a czeka mnie z nim dożywocie:sofunny::sofunny::sofunny:

Gratuluje Wam 5 lat:Kiss of love:

lece coś porobić,bo mój juz krzywo patrzy:sofunny::sofunny:

Dzięki :oczko: leć leć, uważaj gdzie wylądujesz :sofunny:
Ja tym razem już na serio idę :sofunny:

Witam się ponownie :Oczko: Widzę, że jakaś cisza tutaj panuje... Wróciłam do domu jakiś czas temu, odebrałam z cukierni torta dla mojego męża i okazło się, że jest on zpakowany w taki wielki karton iż nie mieści się w naszej lodówce :sofunny:
Zaszalałam dzisiaj i poszłam do fryzjera, w sumie nic takiego nie zrobiłam z włosami, trochę pocieniowałam i podciełam grzywkę :oczko:
Byłam też w aptece i kupiłam dwa testy, nie wiem czy to był dobry pomysł, bo teraz jeszcze bardziej mnie kusi, żeby zrobić jeden z nich już jutro...

Inkaaa
Idę potulić się do mężą :D później muszę umyć włosy i wykąpać się :D A rano wstaje o 6, bo mam zajęcia od 9, a muszę się jeszcze dostać do Wrocławia na uczlnię... Tak, że musisz mi wybaczyć kochana :Oczko:

Wybaczam,wybaczam:D:D
Tez dziś będę tulić swojego-zeby szybciej usnął:sofunny::sofunny::sofunny:-będę miała spokój:sofunny::sofunny: