Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

kdrt- gratki dla Was że Adaśko śpi ładniesam a M jak to przeżywa hihi

cafe krawatek, pytacie co się stało poprostu dopadły nas problemy z dalekiej przeszłości i raczej D będzie musiał zapłacić za swoja glupote zobaczymy może sie uda, jest jeszcze jedna ostatnia nadzieja ale ja już nie wierzę że sie uda;( niestety bedzie kiepsko.

angela-jak sie czujecie?

ja musiałam iść po ketanol bo tak mnie ząb napierniczała ze aż się popłakałam kurcze ciecie cesarskie tak nie bolało jak ten diabelski ząb.

a Uleńka spi, zasneła bez smoka w pół minuty, może dlatego ze nie spałą popołudniu ale fakt ze bez smoka jak dobrze pójdzie to jeszcze parę dni i zapomni o nim zupełnie;)

cafe- kiedy masz egzam na prawko?

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Agnisia przykro mi,ze się nie udało..
Ale skoro jeszcze jest jakaś szansa...mam nadzieje,że się ułozy.
cafe fajna taka drzemka:wink:...
angela zdrówka dla Was

Jakaś rozkojarzona jestem...
Na niczym nie moge się skupić...podczytuje Was ale z pisaniem coś kiepsko.

Dziewczyny wykąpane,nawet kot zaliczył pluskanie,hihi.
Teraz jedzą kolacje i zaraz do spania z tatusiem.
Bedzie cisza upragniona:yipi:

co dostał fajowego? my robimy roczek w sobote. teściowa chciała kupic jakiś kojec czy cos w sensie łóżeczka turystycznego żeby nie latała po cąłym mieszkaniu i zebym ja widziała bez sensu wsadze ja do lóżeczka i tez widze poza tym my nie wyjezdzamy nigdzie na dłużej tak zeby to sie używało czesto kurcze sama nie wiem ale z 2 str kompletnie nie mam na to miejsca!
od babci mojej na pewno sianko dostanie a z chrzestną się umowiłam ze na wiosne jej jakies wypasione buciki kupi bo zabawek ma pełno a moj dziadek robi jej drewniane klocki ;)

Agnisia
Arisa- dobrze ze Twoj potrafi małe uśpić u nas nie ma takiej opcji bo Ulucha sie smieje i zagaduje a D głupol sie daje i jest dupa a nie spanie.
a Twoj mężuś też strajkuje ?

Poprostu kładą się do łóżka i usypiają.
Mojemu lepiej to wychodzi niż mi.

Nie ma prawa strajkowac bo i tak guzik robi.:wink:

tak dziadek sam robi ;) babcia kupiła jakąs kalkomanie i bedą kolorowe ;) fajnie cieszę sie sama na nie tym bardziej ze dziadek ma 83 lata i nie sądziłam że bedzie mu się chciało a jak zrobi klocki bede sie usmiechac zeby zrobił jej domek dla lalek ale nie wiem czy bedzie miec siłe

dziękuje Wam za słowa otuchy ale na prawde czarno to widzę

krawatek a z zabawkami tak to juz chyba jest ze na razie bardziej podobaja sie panom
Pamiętam jak jeszcze byłam w ciąży a D chcial dla córki kupic samolot zdalnie sterowany haha

cafe82
agnisia namow dziadka zeby zrobił ten domek
bedzie pieeeekna pamiatka na cale zycie a pozniej ulcia da swojej corce lub wnuczce:yes:

chciałabym bardzo ale nie wiadomo jak dziadek na siłach bedzie ale jeśli da rade to na pewno go namówię;)z tymi klockami to sam z siebie to może i domek da radę, cieszę się bardzo a domek byłby wspaniałą pamiatką

No i wróciliśmy do domu - za nami piękny śnieg, piękny spacer, wspaniali ludzie, coooś pięknego!!!
Agnisia - współczuję, że nie wyszły Wasze plany. Może nie będzie tak źle?
Martuś super, że się odezwałaś.
Kraków niestety spalony - tylko się przespaliśmy.

Szyszka - wszystkiego naj naj naj dla Filipka
Krawatku - sto lat dla Twojego Radziulka

Adaś chory - oczka zaropiałe, całe zapuchnięte - jutro lekarz.

Ja popijam nalewkę, zaraz zabieram się za sprzątanie.

Agnisia, a klocki tak tworzone to coś pięknego!

dzień może i dobry, za to nockaaaaaaaaaa....uhuhuhuhiuhuhuuuuuuuuuuu...

Eulalio, to zdjęcie które dodałaś na fb, to kiedy było robione?? dawno chyba co?? bo Adaś taki maleńki ;)

Rado odreagowywał żłobek tak mi się wydaje, bo w nocy hardcore... i niestety z nami w łóżku. ale się umordowałam, co chwilę jeczał przez sen, to się budził i mnie drapał po nosie... albo wrzeszczał o mleko (dzisiaj w nocy wypił 4 butle!!plus 1 wielką z wodą) normalnie meksyk...

agnisia... super taki robiony domek. my miałyśmy mebelki do domku robione ręcznie-mój tato z wujkiem roobili ;) wujo był stolarzem, więc wtedy wszystkie meble do mieszkania robili wspólnie z tata - z czego było;)

Eulalio ale ci zazdroszcze tego wyjazdu,a z drugiej strony ja czegoś szukam na caaały tydzien... w lutym sobie gdzies pojedziemy :)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png