Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
Arisa
Pokazuje:Śmiech:.
Tylko się nie śmiać(nie mam zdolności,hehe).

no niezly niezly
ja bym zamiast winorgonek jakies lentilki dala np
ale juz sie nie czepiam:Oczko:

Dzięki:Oczko:
Myslałam o tym ale nie miałam już sił do sklepu lecieć:Padnięty:.

dzień dobry:)

moje serduszko spało do 9.30. ale chyba odespał bo sie obudził z taaaaaaaaaaaaaaakim uśmiechem :) teraz się pięknie bawi:) w nocy nawet nie było tak źle, zmęczony był baardzo tymi pobudkami i potem już dobrze.

Arisa, a jak biszkopty wyszły?? bez zakalca?? ja to jak robiłam ttorta to zawsze kupne spody i tort w kilkanaście minut gotowy:P

deszczowo jakoś....

Życze Waszym Roczniakom wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!! Ucałować Szczescia od internetowej cioci!!! :)

wiecie co, ja też nie mogę uwierzyć, że rok temu w moim brzuchu był Groszek-Rado :)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Hej dziewczynki!!!

Julek, Czarek - Sto lat!!!!!!!!!!!!!
Radzio - trzymaj się!
Arisa - i dla Twojej niuni wszystkiego najlepszego

A tort śliczny - na pewno się spodoba małej księżniczce :)

U nas osłuchowo bez zmian, ale Piotruś energiczniejszy, jakieś piętnaście minut temu o własnych siłach wstał i bawi się przy stoliku.

Eulalio, ważne ze jest pod dobrą opieką.

Rado nadal spi. pewnie potrzebuje. a ja co chwilę chodzę sprawdzać czy oddycha... wiem wiem, przesadzam, ale stresuję się bardzo, bo nawet jak mial zapalenie oskrzeli to nie był taki biedny i markotny.

roladki mi się pieką....mniam mniam... ale roboty z tym było trochę...

byłam w piwnicy zobaczyć kurtki zimowe i co się okazalo??? NIE MAM NIC NA ZIMĘ!!!! ani butów ani płaszcza/kurtki!!! kule, znowu wydatki...

hihihihihi ale mam prezent dla m. pod choinkę :P 2 ksiązki o korei :D a co! niech siada i pisze pracę!! (studia skończył rok przede mną, a obrona leży i kwiczy - tk jak moja,ale się za to zbieram na serio n weekend). bardzo trudno je dostac, wiec to jest cos... :) i myslałam zeby mu dokupić koszulę, bo te co ma juz są ble... tylko nie wiem jak z rozmiarem, bo m. jest w barach szeroki....

cafe to będziemy jutro w kinie w tym samym czasie :P hihihihihhihi tylko ja z B. :)
dzisiaj sis u niej była, jutro ja, jest ok :)

wywaliłam pudła z bielizną, myślałam że zdążę ogarnąć zanim rado się obudi ale nie zdążyłm... i jest mega syf.. a nie chcę rd zostawiać samego w 2 pokoju...

Kto by pomyślał. Niby czas się wlecze, a to już przed nami trzecia noc w szpitalu. Piotruś zaczyna łobuzować :)
A mnie strasznie piersi zaczynają boleć. Karmiłam Adasia wczoraj wieczorem. Nie pomyślałam, żbey zabrać laktator.
Do jutra rana muszę przetrwać.

Arisa - ślicznie tort wyglądał :) - a widać jak Pati zaangażowana :) w końcu to już cztery lata.

Krawatek - gratuluję pomysłu dla m pod choinkę :) - na pewno będzie przeszczęśliwy ;)

Mąż mi dzisiaj za to powiedział, że może Mikołaj do nas nie przyszedł teraz, ale pod choinkę prezenty przyniesie zajebiste. Przynajmniej dla niego :P kocham go :D

Cafe - a jak Ty przed sesją się czujesz? Ja drugi raz bym tego ni zniosła ble :D mi sesja kojarzy się ze stresem i nic-nie-umieniem. Kończyła się nadzwyczaj dobrze, ale ile mnie to miesięcy życia kosztowało? To mi św Piotr dopiero powie :)

ooo jak piotrus zaczyna lobuzowac to znak,ze zdrowieje:8_2_96:
ciekawe co duzy piotrek wymysli za prezenty
moze aparat dostaniesz?

a ja jestem mega szczesliwa bo odebralam pierscionek
pierwszy prezent jaki dostalam 4 lata temu od K ,
stad ten sentyment
tzn kopia bo zgubilam 1,5 roku temu
i dzis zadzwonila pani z jubilera,ze jest do odbioru
czekalam 3 miesiace bo to robiony na zamowienie
ale sie cieeeeszee :8_2_96:

Współczuję zgubienia pierścionka. Mi przepadło serduszko - maleńkie pudełeczko na szyję od męża. Ale zginęło w domu i tak po cichu liczę, że się znajdzie. Bo było prześliczne, misternie zrobione :(

My mamy teraz inhalacje, oglądamy po raz pięćdziesiąty pierwszy Epokę Lodowcową, później antybiotyk i spaaaać :)

cafe, widze ze ci sie chłopek z laską spodobał :P świąteczny :P

rado jeszcze nie spi!! chyba wyczerpał limit w dzień.... ale już oczka trze także lada moment...

wysprzatłam w końcu pudła z bielizną...ufff os razu lepiej... ale 2 worki idą na śmieci:) muszę sobie kupić jakieś fjne staniki, bo licho...

a dobra, nie chce mi sie pisać...

dobranoc!! :)

Heeeeeeeeeej.
Trochę późno piszę, bo Fifi jakoś biosa zresetował czy coś(włączał i wyłączał kmpa aż padł). Piszę od siostry, ale zdążyłam:)

Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaków! Czaruś i Julek sto lat!

I dla 4 letnij Księżniczki wszystkiego najlepszego!

Duuużo zdrówka dla Piotusia i Radzia!

No i nie będę się więcej rozpisywać, bo i tak Was tu już pewnie nie ma:D

Dobranoc:*

w związku z poruszeniem tematu cukrowych lasek ;) jestem całą sobą ZA :) - znalazłam na allegro i muszę w tym roku takie powiesić na choince :)

Mamy szpitalny bunt. Piotruś krzyczy, przeżywa, nie zgadza się nawet na inhalacje. W nocy nie przestawał kaszleć. Dostał jakiś magiczny syrop, po którym od razu kaszleć przestał. Rano się znowu zaczęło.
Jest biedny, przerażony i krzykiem to wyraża. A ja się martwię tym bardziej, że jest niezwykle wrażliwym dzieckiem.

A ja liczę noce, nie dnie :) - dzisiaj przed nami już czwarta :) więc niedługo do domu!