Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

a mi się właśnie przypomniało, ze my w tym roku zapomnielismy o naszej 4 rocznicy!!!! :) miliśmy 14 listopada :D :P ale o ile pamiętam mieliśmy jelitówkę i raczej nie myśleliśmy o niczym innym jak tylko to, zeby przestało w koncu boleć :P no to mielismy rocznice :D :P hihihihi

i wymyśłiliśmy prezent pod choinke- wspólny :) już rozmawialiśmy z sis, żebby wzięła rada na dobe i jedziemy na 1 noc do spa z masażami itd itp :P no i oczywiście ma być przytulny pokój hotelowy:P hihihihi no to taki mamy pomysł, mam nadzieje że wypali:) jak znacie jakieś fajne miejsca-spa na pd polski to chetnie skorzystamy :)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
a mi się właśnie przypomniało, ze my w tym roku zapomnielismy o naszej 4 rocznicy!!!! :) miliśmy 14 listopada :D :P ale o ile pamiętam mieliśmy jelitówkę i raczej nie myśleliśmy o niczym innym jak tylko to, zeby przestało w koncu boleć :P no to mielismy rocznice :D :P hihihihi

i wymyśłiliśmy prezent pod choinke- wspólny :) już rozmawialiśmy z sis, żebby wzięła rada na dobe i jedziemy na 1 noc do spa z masażami itd itp :P no i oczywiście ma być przytulny pokój hotelowy:P hihihihi no to taki mamy pomysł, mam nadzieje że wypali:) jak znacie jakieś fajne miejsca-spa na pd polski to chetnie skorzystamy :)

Przesraną jednym słowem:D

szyszka
krawatek

Przesraną jednym słowem:D

:sofunny:

krawatek
a u nas 2 drzemki czasem po 1h, czasem nawet 1,5 jesli w nocy byl sajgon!! kurde, chyba tez musze zmniejszyc do 1, moze wtedy bedzie w koncu spokój? tylko jak mu nie pozwoloc spac jak on potem tak strasznie medzi?

u nas tez medzenie i nic na sile oczywiscie
ale jak da rade to bedzie super

ogolnie nie mamy co narzekac,bo 18.30-19 spia -minuta w lozeczku i cisza
do 6 pospia
takze nie jest zle
probowalismy przetrzymywac i do 20 i nawet dluzej ale i tak kolo 6 sie budzili
wiec juz wolimy miec od 19 spokoj,proste

cafe82
krawatek
a u nas 2 drzemki czasem po 1h, czasem nawet 1,5 jesli w nocy byl sajgon!! kurde, chyba tez musze zmniejszyc do 1, moze wtedy bedzie w koncu spokój? tylko jak mu nie pozwoloc spac jak on potem tak strasznie medzi?

u nas tez medzenie i nic na sile oczywiscie
ale jak da rade to bedzie super

ogolnie nie mamy co narzekac,bo 18.30-19 spia -minuta w lozeczku i cisza
do 6 pospia
takze nie jest zle
probowalismy przetrzymywac i do 20 i nawet dluzej ale i tak kolo 6 sie budzili
wiec juz wolimy miec od 19 spokoj,proste

to super, bo Fifi czasem jak się rozbawi to 21 a on ani myśli spać, ale wtedy śpi do 9-10 jak dziś np:D

Szyszka - gratulacje - super, że już Ci synuś chodzi :)

A my wczoraj pomysleliśmy, że Adaś jest pokrzywdzony, bo nie kupujemy mu zabawek - jak ja kupię to nie trafię, a Piotrek wczoraj powiedzial, że z Piotrusiem było podobnie, ze jedna na dziesięć się mu spodobała, ale musimy Adasia troszkę obkupić w zabawki.

Klocki lego dla Adasia na pewno nie - za wcześnie. piotrusiowi dopiero kupilismy i bardzo mu się podobają, ale ma 3,5 roku. A Adaś jest jeszcze na etapie smakowania wszystkiego co wpadnie mu w rączki.

Mąz już dostał portfel. Zacieszał i przeprowadził ze starego dokumenty do nowego :)

A że stwierdził, że za późno mu wczoraj o rocznicy przypomniałam, to pojechał do pracy i po prezent przy okazji :P gnojek :D

Adaś robi jedną kupkę dziennie.

Śpi różnie. Ale dzisiaj od 21.00 do 8.00 oczywiście Piotruś jak zawsze spóźnił się do przedszkola :)

Krawatek - wypasiony pomysł na wyjazd do SPA ja chciałabym wyjechać na dwa tygodnie na jogę. Ale to sama chyba i za laaaaata długie.

Nie wiem, ile Adaś pije mleka, bo jeszcze go karmię. Ale rano i wieczorem domaga się kaszki, po drodze do obiadu dostaje kawałek bułki i idzie spać :D
później obiadek, na podwieczorek jakis owoc potem kaszka i lulu :) - tak naprawdę dużo się tego w ciągu dnia zbiera, bo coś zawsze jeszcze dojada :)

Dziękuję za życzenia :)
Krawatek - Tobie też spóźnione przesyłam - możecie zawsze rocznicę przesunąć na dzisiaj :)

cafe82
eulaliaciekawa jestem czym cie mezus zaskoczy,pochwalisz sie kolezankom,co?:Oczko:

z klockami masz racje
olek tez mial chyba 2.5roku jak zaczal sie nimi interesowac
a na tak naprawde niedawno buduje i sie zabawi dluzej niz 5 minut

wczesniej tez mial etap drewnianych
ale bez szalu

też jestem ciekawa czym będzie chciał "odkupić" swe winy;)

Idę, bo Pika chce sie bawić.

Miłego dnia

Mój mąż ... zawsze bardzo się stara i jak daje prezent jest pewien, że to najlepszy prezent jaki mogłabym dostać :36_1_21:

Za to go kocham.
Pewnie się pochwalę tymi KWIATKAMI haha

Cafe - zapomniałam napisać, jak współczuję - szkoda, że dzieciaczki tak chorują i urodzinki trzeba przesunąć.

Ale co się odwlecze to nie uciecze.

My za to mamy duży poślizg ze szczepieniami. Adaś zakatarzony był dość długo, ale nic pozatym - więc niebawem wybieramy się na szczepienie.

Wiecie, że nie mamy becikowego odebranego? Jak nie odbierzemy to strzelę sobie w łeb :D

Piotruś ma też duże kloci i uwiebia robić z nich młotki :D

Wiecie co?
Normalnie zaczęłam oglądać różne gadżety i się strasznie cieszę, bo myślę, że to świetne prezenty dla mężczyzn.
Takie z poczuciem humoru - np parasol, który w futerale wygląda jak szabla, albo pistolet - pilot do telewizora. Budzik tykająca bomba, sygnet - otwieracz, i masa innych. Naprawdę fajne rzeczy. Myślę, że na Mikołaja kupię właśnie szablę - parasol :)
A pod choinkę skórzaną torbę na laptopa i dokumenty. Podejrzewam, że się nie zachwyci, ale będzie to prezent praktyczny. Albo znajdę coś innego :)

A Wy macie pomysły?