Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
Arisa
Mam już jeden prezent na Mikołaja(od moich rodziców).
Kupią dziewczynkom 3 wózki dla lalek+lalki:D.
A ja szukam dalej tego domku...

uuuuu suuuper
juz je widze z tymi wozkami,hahaha

A ja wole tego nie widzieć:wink:

Ide się kopnąc w d... i ruszyć do jakiejś roboty:D

Dzień dobry,

Mnie wczoraj połamało i ledwo dawałam radę.
Musiało mnie gdzieś przewiać i tak mi się zrobiło że ramiona mnie tak bolały gdy próbowałam unieść ręce że szok. To efekt tego że miałam kiedyś i jedno i drugie ramie połamane.
Jestem cały czas na przeciwbólowych.
A dzis jeszcze Adaś w nocy dostał kataru. Oby z tego kataru nic więcej nie było.

U mnie dziś dzień jabłkowy. Szarlotka i ryż zapiekany z jabłkami i z cynamonem.
Dostaliśmy skrzynkę jabłek to trzeba to jakoś wykorzystać :)

Prezenty - no ja też muszę się za to już teraz wziąć i pokupować.

A filmik - nie kumam wogóle....

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

Cześć dziewczynki :)
Ja już chyba w miarę zdrowa. Sanki? Są takie wypasione i w miarę niedrogie, ale to u nas we Wrocławiu na jednym z największych targowisk - mam nadzieję, ze jeszcze w tym roku będą - z wełnianym oszyciem i dzieciątko otulone, nie trzeba ciągnąć tylko pchać, bo mają metalowy uchwyt.
Filmik obejrzę jutro, bo net mi nie chodzi tylko pełza :)

Kasiu - współczuję bólu bardzo - oby jak najszybciej minął i katarek Adasia też.

A śmiej się Cafe - a święta raz w roku są i mam zamiar świętować do Trzech Króli od wczoraj!
Mamy taki piękny kalendarz z Tchibo - wiszące skarpetki, gwiazdeczki i serduszka, do których będą wkładane prezenciki dla moich dzieciątek na każdy grudniowy dzień - czekoladki, cukierki, małe autka, małe mikołajki, aniołki, dzwoneczki :)

Zakupy jak mówiłam na ostatnią chwilę - ta pogoń jest dla mnie jak woda dla wielbłąda po podróży przez caaaałą Saharę :D

I napieprzamy Last Christmas - czasami dedykuję Krawatkowi :P

Arisa - wiosną jak trzy dziewczynki z wózkami wypadną na spacer to będzie chyba najsłodszy widok na kuli ziemskiej :D

Krawatek - zazdrościć nie zazdroszczę wychodnego, ale nie ukrywam, że masz zajebiaszczo :)

Uciekam sprzątać jeszcze i do męża - dzisiaj dzień przytulania, więc nie ucieknę.

czesc...
znowu zimno, zimne na twarzy, angina w gardle, placek.
m. pojechał z radem do żłoba, ja w pracy.
wyglądam jak 7 nieszczesc z "tym czyms"

dzieki Eulalia za te bleee dedykacje:P hihihihi

do sanek się przxymieżamy ale może ktoś kupi radowi na mikołaja?? ;P

i co jeszcze??
kdrt - dawaj szarlotkę!!! :P
albo jakieś racuchy! jeju racuchów nie jadłam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno... :)

miłego dnia!

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Hej.
Zazdroszczę Wam zapału do pieczenia, mi się nie chce/nie lubie piec, ale jeść uwielbiam:D Jedyne cp mogę robić to sernbik na ciepło:)

Jeśli chodzi o święta to uwielbiam Boże Narodzenie, ale nie w listopadzie:)

krawatek super prezenty dostałaś, mi by się takie masaże przydały, bo plecy obolałe mam ostatnio(może to bardziej mięśnie, bo ostatnio przyszalałam:) )
Stare zdjęcia też lubię glądać, na nich najbardziej widać jak świat się zmienia i ludzie...Jeszcze te stare historie. Uwielbiałam słuchać mojej prababci jak opowiadała o czasach wojny itp.

Sanek mamy dwie sztuki, jedne drewniane z oparciem i "śpiworkiem", drugie plastikowe(czy jakie to tam inne tworzywo jest;]) z kierownicą. Pika woli te drugie, ale Fifi pewnie na początku będzie w tych drewnianych jeździł:)

Filmik obejrzałam, ale mnie jakoś nie bawi, głupi jest po prostu i niesmaczny.

Prezentów jeszcze nie mamy, ale wiem co kupię dziadkom(kalendarze na 2012 rok ze zdjęciami Fifiula i Pikonczity:) a dzieciom hm...nie mam pojęcia. Moja siostra chce Pikolinie wykupić zajęcia tylko jeszcze nie wie czy taneczne czy jakieś inne. Fajnie, mi się ten pomysł bardzo podoba:)
Wczoraj się wyszalała z Kubusiem (syn mojego mojego "wujka"). Kubuś we wrześniu 3 latka skończył. Najpierw sobie buziaki dawali i tulili, a po chwili boksowali i tak na zmianę:) Lepiej im wychodziła zabawa na dworze, bo się nie kłócili o zabawki tylko było słychać"bejek, tejaź ty":)

Grzyb - na razie udało się go usunąć(zobaczymy na jak długo). Te barany z dołu nie włączali ogrzewania do niedzieli. Grzaliśmy się takimi piecykami na butlę ghazową, ale tata zobaczył ten grzyb i sam zszedł i włączy.(ciotka twierdziła, że nie umiała - ta jasne ***** przez ponad 20 lat się nie nauczyła, tłumok pierdzielony) Co z tego jak mój pierdolnięt dziadek(och jak ja go nie cierpię) jak tylko zobaczy, że mamy ucholone okno(muszę przewietrzyć mieszkanie, bo byśmy się podusili) to przychodzi i wyłącza piec. Mówię Wam cyrk na kółkach...Wczoraj np. wyłączył to mój tata poszedł wł. Pierdolnięty staruch!!!!(dziadek oczywiście:D) Soprki za to, ale musiałam z siebie wyrzuć złość. Już kilka razy się z nim "złapałam" nawsadzałam mu od starych dziadów i psycholi teraz boi się mi coś powiedzieć tylko do Michała coś pierdoli, a ten mu nic nie powie.

Krawatek, a no "kocham" go okropniście! Bydlak ******. Powiem Wam szczerze, że gdyby była możliwośc wymiany tzn mój dzisdziuś który zmarł mógłby żyć za tego to nie wahałabym się ani chwili. Tamtego strasznie kochałam(ale tak na prawdę) a tego nie znoszę(mógłby nie istnieć). Nigdy się nami nie interesował zawsze byli ważni tylko moi bracia cioteczni,a mnie i Kasie traktował jak powietrze, teraz mam go gdzieś.
Poza tym po tym raku, zrobił się na prawde psychiczny, odpierdoliło mu i to nieźle.

Moja prababcia (ta co jeszcze żyje) miała 12 rodzeństwa, a urodziła(jeżeli dobrze policzyłam) tylko 7 dzieci:). Druga(ta co umarła)miała 9 rodzeństwa, a urodziła 4 dzieci z czego jedno zmarło jak miało miesiąc na zapalenie płuc. O reszcie nie wiem:)Kiedyś to mieli przekichane

Heja

Eulalia- kolędy fajnie, może i ja w końcu polubie święta a swiętować zamierzasz do Ulki roczku :) haha i przez Ciebie zaczełam mówić "zajebiaszcze" w sumie nieświadomie, dziś psiapsióła mnie uświadomiła :D

szyszka- współczuje takich sąsiadów ale ludzie po raku podobno sie tacy robią

coś jeszcze miałam ale humor mi się popsuł :( rybka mi zdycha właśnie teraz dostały rybią ospe kurcze dziś rano się śmiałam że ryby ospe maja a teraz mi żal tej rybki bo to nasza 1. musiałam wyjąć samiczki bo mendy gryzły tego bojownika. kurcze a dziś kupiłam im lekarstwo :(

a poza tym dziś pomyłam okna poprałam firany i calutką kuchnie posprzatałam na szafach w szafach, chciałam dziś całe mieszkanie machnąć ale D w pracy a mała do szwagirki zaniosłam i nie chciałam żeby tak długo tam była

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Agnisia moze to już była na rybke pora...
Wczoraj też okna w kuchni pomyłam i firanki powiesiłam czyste. Dziś pora na prasowanie.
Ja codziennie robie coś z domowych porządków chociaż małego żeby sie nie spiętrzyła robota i wtedy fajnie się wyrabiam:)

Cafe mam do ciebie pytanie - jezdzisz osłuchiwać chłopaków jak już kaszlą czy jak jeszcze nie kaszlą to też jeździsz?
Adaś ma taki głupi katar że mu nie mogę go do końca odciągnąć i słychać że mu po gardle spływa bo jak coś mówi albo oddycha buzią to mu się odrywa i nie wiem co robić.
Ja też katar i gardo zawalone. Że też się to przeziębienie do nas przyplątało wrrr

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png