Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

czesc:)
jest 17 a ja sie czuje jakby byla 23, masakra. rado w nocy byl okropny, rano spałam 2h bo mama wziela mlodego na spacer. ale gonitwa od 10. zakupy, dziadkowie, masa spraw do zalatwienia.

nawet sie nie ciesze na wolny wieczór, bo po 20 już pewnie bede bezsilna. a m. powiedzial ze mu sie wcale nie chce nigdzie isc...tym bardziej ze o 4 musimy wyjechac zeby zawieźc dziewczyny na lotnisko....

a Rado dostał wieeeeeeeelki samochód, wywrotkę:P jest taka duża że Rada w tym woziłam ppo całym domu :P ale mu się podobało :D

Arisa, Agnisia- zazdroszcze nocki...

pije juz chyba 4 kawe dzisiaj

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

wooooooooooooooooow gdzie Wy???

wczoraj byliśmy na basenie, ze znajomymi na baletach i w kinie:) byłoo extrowo :) wykorzystaliśmy nasz czas na maxa:P
:)
wróliliśmy po 1 a o 4 już wyjazd.... ale były cyrki. w drodze na lotnisko złapała nas policja, a jak m. powiedział ze sie spieszymy na lotnisko to specjalnie wolno wypisywał. gdyby nie odprawa online, to by samolot uciekł.... ale była stresówa... swinie. i 8 punktow!!!

odespalam troszkę po powrocie i rado tak sie za mna stęsknil, ze jak mnie zobaczyl po 2 godzinach to mi prawie z radości zjadł nos....

a u Was dziewczynki??? my bylismy rano na wycieczce i spacerze..mieliśmy iść do palmiarni ale czynna od 10, a bylismy po 8..a szkoda Rado by miał atrakcję....

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Ech, współczuję Cafe bardzo. Oby szybko zdrowy Julek był.

Krawatek - super, że się wybawiłaś. Tego Ci trzeba nawet kosztem snu, co? :)

Ja padnięta.
Ale dzień był rewelacyjny - bylismy w ZOO - pogoda jak w maju - trochę mylące szmerające liście pod nogami, ale złoto i pięknie - Piotruś zachwycony jak zawsze żubrami - kocha wszystko o Puszczy Białowieskiej (oglądamy namiętnie filmy Walencikowych ;))

A mi się też puszczobiałowieska sóweczka podobała - taka maaała, szok :)

Zawsze byłam przeciwna ZOO, ale mi się odmieniło. Zazwyczaj są tam zwierzęta, które nie dałyby sobie rady na wolności. I oczy otwiera. Widziałyście skoczka faraona? Zakochałam się w trakcie ostatniej eskapady :)

Martuś, gdzie Ty???

Trzymajcie za mnie jutro po południu kciuki.

Eulalia- będę 3mać tylko powiedz dlaczego. i ZOO super sprawa zwłaszcza ze pogoda taka piękna

krawatek- a jaki to docinek;> może mojej teściowej zafunduje haha bo ona też Ula
a Ulka lepiej- dziękuje, jutro albo we wtorek na kontrole ale myślę że już jest ok

aaa i niestety nie będę się zajmować Igorkiem ;( doszłyśmy do wniosku że dzieci się męczą bo ani na dwór ani nic teraz też mała chora za chwile młody zachoruje i będą się na wzajem zarażać. szkoda ale z 2 str tak będzie lepiej.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Czeka mnie trudna rozmowa, nie będę pisac o szczegółach - ale stres czuję od kilku dni.
Ula to śliczne imię.
Sgnisia - szkoda, że nie będziesz się zajmowała Igorkiem, ale mimo wszystko będziesz miała więcej czasu dla córeczki.

Miłego dnia, dziewczynki.

P.S. Czasami przepraszacie, że piszecie tylko o tym, co u Was. Dziwi mnie to trochę. Przecież po to jesteśmy, żeby się dzielić tym, co u nas słychać. Ja piszę to, o czym pisac potrzebuję. Wiem, że czasami nie odpisuję każdej z osobna, ba - rzadko mi się to zdarza. Ale to źle? Poprostu traktujmy forum jako luźną rozmowę. Nie miałabym siły komentowac każdej myśli przez Was wyrażanej.

Może źle myślę???

Miłego dnia :)

Krawatek - a jak się domyśliłaś, że ktoś mógł Cię tak okraść?
Ale jak tu się czuć bezpiecznym, skoro nawet do Pentagonu potrafią się wkraść?
Współczuję.

Cafe - ucz się ucz kochana!

Ja też muszę już wcześniej wstawać. I nie narzekam, bo dzień mamy dłuższy i wschód słońca zobaczę ;)

Dobra, lecę
Miłego dnia :)

Witam
Piękna dziś pogoda-dłuuuggggiiii spacerek zaliczony:yipi:.
Za niedługo zupka i młode do spania.
Karolinka już na dobre pożegnała pieluszke-w końcu.
Z Weci robi się mała łobuziara-wyrywa starszym zabawki,hihi.Wszystko musi być tak jak ona chce.

cafe super chłopaki:love:
Eulalia trzymam kciuki:great: