Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

my po lekarzu :( dołaa mam jak szlag. lekarka sama nie wiedziała co zrobić, nawet dzwoniła do innej, cyrk jak nie wiem. Rado na oskrzelach ma gorzej niż miał. dostał kolejny antybiotyk i skierowanie do szpitala. i cholera nie wiem co robić... nie wiem. w pon. idsiemy znowwu do lekarz a jak przez weekend bedzie gorączka albo coś to mamy jechac na pediatrię. tylko kurde teraz dylemat...czy nie lepiej od raazu? żeby kolejnego antybiotyku nie dawać.... a z drugiej strony na takim oddziale może złapać różne rzeczy...... czekam na m. co powie...
cholera.

sory że nie poodpisuję...nie mam głowy

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
my po lekarzu :( dołaa mam jak szlag. lekarka sama nie wiedziała co zrobić, nawet dzwoniła do innej, cyrk jak nie wiem. Rado na oskrzelach ma gorzej niż miał. dostał kolejny antybiotyk i skierowanie do szpitala. i cholera nie wiem co robić... nie wiem. w pon. idsiemy znowwu do lekarz a jak przez weekend bedzie gorączka albo coś to mamy jechac na pediatrię. tylko kurde teraz dylemat...czy nie lepiej od raazu? żeby kolejnego antybiotyku nie dawać.... a z drugiej strony na takim oddziale może złapać różne rzeczy...... czekam na m. co powie...
cholera.

sory że nie poodpisuję...nie mam głowy

krawatek powiem ci tak
pewnie,ze mozna zlapac rooozne gowna
ale jesli drugi antybiotyk nie dziala to ja bym pojechala,zeby jakies zap pluc sie nie przyplatalo
przezylam to i naprawde nie zycze

tymbardziej,ze lekarka mowi,ze jest gorzej
tylko nie wiem po co przepisala kolejny antybiotyk
w szpitalu i tak przepisza cos swojego

decyzja oczywiscie nalezy do was
ale wiem po styczniowej akcji,ze nie ma co czekac

sil kochani dla was
bedzie dobrze
najwazniejsze,zebyscie byli pod odpowiednia opieka

moze daj mi na priv swoj numer,co?
bede sie martwic o was

kdrt- właśnie o coś takiego mi chodziło;) dzi ekuje, jeśli jutro czegoś nie znajdę to chyba zamówie co prawda wolałabym przymierzyć ale co tam jak nic nie bedzie to trudno

krawatek- ZDRÓWKA DLA RADZIA, bardzo Wam współczuje domyslam się ze to nie była łatwa decyzja co zrobić. kurcze może przeproś gości i powiedz żeby nie przyjeźdzali bo kolejne zarazki a wiadomo jak to jest każdy dmucha chucha a pora roku kiepska. nie wiem, niechce się wtrącać ale może lepiej ograniczyc do minimum ludzi w domu. jeszcze raz zdrówka i sił dla Was, koniecznie pisz jak ten nowy antybiotyk

cafe- jak tam sił przybyło?

Eulalia- a Ty gdzie?!

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Eulalia pewnie świętuje ;)

Agnisia...teście przyjeżdżają kilka razy w roku... nie potrafię odmówić... do nas ciągle ktoś przychodzi, ciągle ktoś jest...nie da się.

a co do butków, to tez myślałam o takich jak kdrt pokazala, ale byłam w zwykłym dziecięcym i kupiłam taniej niż na allegro... :P też mamy z bobasa ale na rzepy... w sumie ciepłe wiec spoko:) a potem bedzieemy kupować porządne!

Witajcie Kochane po bardzo długiej przerwie

Przepraszam, że nie pisałam...
Brak czasu, ta gonitwa z przeprowadzką, wszystko się wlecze a do Świąt musimy się wprowadzić. Mąż od 5 do wieczora w pracy, a potem jeszcze na budowę jeździ bo trzeba jeszcze to i tamto zrobić. W soboty to od rana na budowie...:( Nie ma kolorowo, ale się trzeba pospieszyć, zima idzie wielkimi krokami:(
A po za tym Florian tak jak się urodził, tak dalej daje mi popalić niestety... On już chyba się nie zmieni, bardzo często płacze. W nocy budzi sie po 6 razy,a już się poprawiało, nawet kilka nocy było całych przespane,a tu znowu...
Zęby u góry mu chyba się wyrzynają.Na dole ma dwa miesiąc temu mu 2 naraz wyszły.
Ajjj może za bardzo narzekam, wiem, wiem... Ale niestety mały wymusza wszystko płaczem, a ja twarda się nie poddaje. Dużo mi mąż pomaga(jak tylko może i jest w domu) i teściowa.Na każdy mój tel reaguje,pomaga. A moja mama, niestety tak jak kiedyś pisałam tyle nagadała, naobiecywała i niestety nawet na swojego wnuka nie ma czasu...:/ Smutne ale prawdziwe... Ciągle mówi, że sprząta i, że źle wychowuję dziecko, bo go nie noszę cały czas i nie huśtam na rękach.Bo ona dzieci nosiła i huśtała i na wszystko pozwalała...
Ah nie ma co gadać, nie gniewajcie się na mnie że się odsunęłam ale nie wyrabiam czasami, taka jest prawda...Może nie jestem dobrą matką?:( Staram się jak mogę.

A Co u Was kobitki jak Wasze pociechy? Rosną:)
Florian jest przekochany, gdyby tylko jeszcze tak przeraźliwie nie krzyczał, ryczał nie wiem jak to nazwać to by było super.
Będę starać się więcej pisać i częściej,ale zobaczę narazie to tylko marzymy o tym żeby się przeprowadzić. Bo babcia jest coraz gorsza.
Pozdrawiam serdecznie

Witajcie
Nie pisałam chwile,bo troszke nam się zwaliło problemów na głowe.
Mam nadzieje,że teraz już do przodu.
Dziewczynki szaleją na maxa,Weronika już zasuwa po mieszkaniu jak mały samochodzik.
No i zaczyna się popychanie,szczypanie....masakra.
Najbardziej zaczepna jest Werusia-łobuziara mała rosnie:D.

Nie czytałam Was i chyba nie nadrobie-czasu brak.

cafe Twoje chłopaki już chodzą?:smile:
Eulalia Spóznione życzonka urodzinowe-Wszystkiego Naj:smile:

EULALIA - 100LAT dużo miłości szczęscia, spełnienia marzeń, samych pogodnych dni i wielu radości z okazji urodzin

krawatek- 3mam kciuki w takim razie zeby Radziowi sie poprawiło

cafe- mufinki mniam mniam. do nas dzis przyjezdza moja kuzyn z żoną ale poszłam ma łatwizne i kupiłam słodkie zreszta i takby mi ciasto nie wyszo bo jak na złośc dostałam @;(

Hej Elina:) rzeczywiście dawno Cię nie było:) widziałam Florka na zdjęciach :)zuch chłopak:)
a z tym płaczem, nie pomogę, bo Rado prawie wcale... a nie boli go nic? robiliście wszystkie badania??
gdzie się przeprowadzacie? kupiliscie mieszkanie??

padam. zapierdzielam od rana jak motorek. obiad na jutro prawie cały zrobiony, rano rosół machnę i git. najwięcej pierniczenia było z tymi roladami, uhhhhhhhhhhhhh a ile nerwów. bo zamówiłam mieso woł. za 26zł a przy odbiorze sie okazało e za 40!!! i mamy baardzo królewskie rolady, *****.
jeszcze mnie czeka łazienka i podłogi...ja pierdziu. pranie mi nie schnie.
zrobiłam dzisiaj placek drożdżowy z jabłkami i muffinki dyniowe:) są super! :P

dobra, ide powiesic kolejne już pranie...

krawatek
Hej Elina:) rzeczywiście dawno Cię nie było:) widziałam Florka na zdjęciach :)zuch chłopak:)
a z tym płaczem, nie pomogę, bo Rado prawie wcale... a nie boli go nic? robiliście wszystkie badania??
gdzie się przeprowadzacie? kupiliscie mieszkanie??

padam. zapierdzielam od rana jak motorek. obiad na jutro prawie cały zrobiony, rano rosół machnę i git. najwięcej pierniczenia było z tymi roladami, uhhhhhhhhhhhhh a ile nerwów. bo zamówiłam mieso woł. za 26zł a przy odbiorze sie okazało e za 40!!! i mamy baardzo królewskie rolady, *****.
jeszcze mnie czeka łazienka i podłogi...ja pierdziu. pranie mi nie schnie.
zrobiłam dzisiaj placek drożdżowy z jabłkami i muffinki dyniowe:) są super! :P

dobra, ide powiesic kolejne już pranie...
my po odwiedzinach dostaliśmy rybkę ;) Ulka się cieszy na jej widok jak nie wiem i pierwsze co chciała zrobić to wsadzić łapkę do akwarium.:lup::lup:

krawatek-a co do prania mi też nic nie schnie a jestem tak z praiem do tyłu ze ciagle pełen kosz a dziś wyprałam małej pościel założyłam czyściutką i co i przed chwilą cała :wymiotuje:

krawatekwiedzialam,ze wszsytko ogarniesz
brawo!
kicha z inhalatorem

a ja nie moge sie doczekac jutro
rodzice zabiera mlodych na kilka godzin
pierwszy raz...nie wiem czy przezyje:Oczko:

mielismy jechac w bieszczady z eulalia ale musza pracowac i nie wypalilo
a w zwiazku z wyjazdem rodzice i siorka zgodzili sie zaopiekowac chlopami przez 2 dni
no ale z wyjazdu nic nie wyszlo
bardzo zalowalismy no ale nic sie nie poradzi

okazalo sie jednak ,ze rodzice pamietali i zaproponowali,ze chociaz w niedziele sie zajma a my mamy wolne
tzn olek zostaje ale to akurat fajnie,bo bedzie wreszcie okazja spedzic troche czasu w trojke-tego wszsyscy potrzebujemy

cafe82
krawatekwiedzialam,ze wszsytko ogarniesz
brawo!
kicha z inhalatorem

a ja nie moge sie doczekac jutro
rodzice zabiera mlodych na kilka godzin
pierwszy raz...nie wiem czy przezyje:Oczko:

mielismy jechac w bieszczady z eulalia ale musza pracowac i nie wypalilo
a w zwiazku z wyjazdem rodzice i siorka zgodzili sie zaopiekowac chlopami przez 2 dni
no ale z wyjazdu nic nie wyszlo
bardzo zalowalismy no ale nic sie nie poradzi

okazalo sie jednak ,ze rodzice pamietali i zaproponowali,ze chociaz w niedziele sie zajma a my mamy wolne
tzn olek zostaje ale to akurat fajnie,bo bedzie wreszcie okazja spedzic troche czasu w trojke-tego wszsyscy potrzebujemy

szkoda że wyjazd nie wypalił, może innym razem
fajnie ze rodzice zabiorą chłopców. Miłego spedzania czasu z pierworodnym ;)