Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

krawatek
no właśnie nie tym razem.... mogę tam jechać, ale tutaj znowu skakać i się starać... nie chce mi sie. a jeszcze u nas julka śpi i nie wiem gdzie wszystkich pomieszczę i jeszcze ten rado chory - masakra. znowu rzęzi... jutro o 12 kontrola, zobaczymy.

no to powiedz jak jest
i umowcie sie na inny termin

daj koniecznie znac jutro lekarzu

ide do olka
ciagle gramy i gramy...ehhhh

no to już wszystko wiem... ale chłopa to trzeba przycisnąć, żeby coś zrobił....

dziwne że mi wygwiazdkowało w poprzednim poście, bo wcale brzydko nie napisałam... :P

n to mam teściów+siostra m. z niedz. na pon. i jeszcze cały wtorek... juhuuuuuuuuuuuu... no to od jutra zapierdol... muszę pozaprawiać mięsa, nakupować bzdur itd itp... i mam fajnych teściów, ale z jedzeniem sa baaardzo wybredni....ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a tu koniec miesiąca i lipa z kasą...jak ja nie cierpię sięgać po oszczędności...

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

co to znaczy pozaprawiac miesa?

nas tez czekaja mega zakupy,bo oczyiwscie wszsytko sie konczy
na szczescie mleko,juz 3,kupilismy w promocji-30 kartonikow
wiec na jakis czas z glowy
konczymy 2 i za jakies 2 tyg przejdziemy na tamto

chlopcy maja taaaaki apetyt
maly sloiczek owocow nie wystarcza:Histeria:
do tego jagorucik
no i obiad...czasem gotuje,czasem sloiczek-1.5 duzego
i to wsszystko razy 2
no latwo nie jest

Dzięki za radę dziewczynki co d butków)
dzieci śpią i chwila spokoju.
cafe- co do kosi kosi i brawo brawo to małej ulubione zaęcie haha cały czas by tak mogła a wczoraj kupiła jej taką tube na zabawki z Ikei i przywiesiłam na karnisz na razie puki D nie wywierci dziury a maluda siedziala na podlodze i jak zobaczyla wiszacą tube to zaczela bic brawo tak mi sie fajnie zrobilo a ona jaka miala uchachana minkę. moje słoneczko kochane ;)
a co do ilości słoiczków, pieluch itd... wczoraj chyba pokazywali kobietę co urodzła czworaczki, to dopiero jest sajgon... wszystko razy 4. nie wyobrażam sobie tego

krawatek- współczuje przyjazdu gości a raczej robienia wszystkiego, dobrze chociaż że teściówka fajna, koniecznie daj znac co u lekarza.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

krawatek
znowu brzydko nie napisałam.... uhuuuuuuuuuuu
cafe zaczelam panikować jak sobie przemyślałam co i jak.....ze 12 ludzi na obiedzie i kolacji jak nic... zobaczym zobaczym... dobra, będzie luuuuuuuuz :) kto jak nie ja da radę;) hihihihi

hardkor kochana nie powiem. w takich momentach ciesze sie ze nie mam po prostu miejsca na taka ilosc ludzi w domu haha

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Hej.
Gratuluję Adasiowi kolejnych ząbków.

Krawatek współczuję zamieszania. Ja swoich teściów nie trawię, ale jakoś ich pobyt przeżyłam(choć nie było łatwo:) )

Fifi też na razie butów nie ma tylko takie bamboszki, po domu chodzi boso, a na dworze przeważnie siedzi w wózku, ale też o czymś muszę pomyśleć.

Filip ciągle gryzie Pikę a ona biedna tylko płacze:( nie wiem co mam zrobic zeby tego nie robil, przeciez ich nie pozamykam w roznych pokojach;/
I nauczył się wchodzić na łóżko, niestety...bo jak tylko wejdzie to zaraz chce siadac i nie zawsze trafia dupa w lozko;/ na szczescie ma bystra mamusie i jeszcze tfutfu nie spadl hehe

cafe a na spacerach nie spia dluzej? Filip w domu tez krocej a na dworzu to po 2 godziny drzema./