Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Kasia - mój Adaś też nie siedzi :)

A usypia przytulając się do mnie, albo czasami nawet w wózku.

Dzwoniłam do przedszola - Piotruś basenem zachwycony, ciągle się uśmiechał, wykonywał wszystkie zadania i w ogóle happy :)

Ech, a ja dzisiaj dałam ciała w firmie i normalnie powinnam działalność zawiesić :D ale wypiję piwo, jakie naważyłam, Jestem w drodze i działam, a dzieci z mężusiem.

Iga, ale Cię dawno nie było:) super zdjęcia ;) a to że Amelka już mówi to szok! :)

kdrt podobno do 9 miesiąca jest czas z siadaniem, a jak Maluch skończy 9 to idź lepiej zapytać do pediatry :) ale to pewnie lada dzień;)

Eulalio, super że Piotruś lubi basen! my dawno nie byliśmy, ale na szkółkę już nie będę jeździć, wiem co i jak i będe Radziula sama zabierać.....

cholerka, jak długo się powinno czekać na ten 1 okres?? bo ja czekam i czekam i jajniki mnie bolą i nic... mam nadzieję że raczej w ciąży nie jestem. po tabsach to byłby duuuzy strach....

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Iga cudna Twoja Amelcia a ile już potrafi-brawo dla niej::):
Eulalia fajnie,że Piotruś lubi basen.
Sama bym poszła ale jakoś oststnio ciągle czasu brak.

Wróciłam dopiero ze spacerku,byłam odebrac Pati z przedszkola i tak nam zeszło z tym chodzeniem,hihi.
Wymęczyłam dziewczyny i teraz siedzą u siebie a ja spokojnie moge napić się herbatki:Śmiech:

angela Oliwia super wygląda:Oczko:
Inaczej ale super.
Ja to bym chciała takie długie włosy:Śmiech:

Miałam napisać co tam z moim.
Zrobili mi w szpitalu rtg+tk kręgosłupa i tak właśnie czytam karte inf...
Nadwyrężenie miesni karku.
Zalecenia:oszczędny tryb życia(dobre,dobre),kołnierz miękki.
Ma jeszcze coś przepisane ale nie dam rady odczytać recepty:Zły:

A my właśnie wcinamy naleśniki z serem i śmietaną:Śmiech:
Kolacje już mam z głowy i nie musze przy garach stać,haha.

Arisa
krawatek
ja też nie tesknię, ale nie karmię już prawie miesiąc...

To może się nie doczekasz?:Śmiech:
I Radzio bedzie miał rodzeństwo(taki zarcik,hihi):Oczko:

weź ty tak nawet nie żartuj... kużwa, niecale 50m2 mamy!!!!!!! nie po to brałam tABSY żeby kolejne dzieci rodzić, nie tak od razu.... dejcie trocha wytchnienio (jak by to po śląsku powiedzieć;)) ale czytałam dzisiaj że niektórzy i 3 miesiące czekają więc troszkę ochłonęłam...;)

ps. moja mama na tabsach zaszła w ciążę...

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Jestem i ja... tak z doskoku bo góra prania do złożenia na mnie czeka:Szok:
I nie ma zlituj się trzeba z tym porządek zrobić bo jutro rodzice czasem wpadną do nas :D:D:D

Krawatek ja też od wczoraj na allegro siedzę ale szukam butelki małemu bo mam z aventa małą i dużą i co?? Duża mi przecieka a nie mogę nigdzie znaleźć uszczelek do nich.Więc nowa butla tym razem tommee tippee

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13041
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13040
http://s1.suwaczek.com/20091017040123.png
:Aniołek: 04.2005 :Aniołek: 11.2005

krawatek
Arisa
krawatek
ja też nie tesknię, ale nie karmię już prawie miesiąc...

To może się nie doczekasz?:Śmiech:
I Radzio bedzie miał rodzeństwo(taki zarcik,hihi):Oczko:

weź ty tak nawet nie żartuj... kużwa, niecale 50m2 mamy!!!!!!! nie po to brałam tABSY żeby kolejne dzieci rodzić, nie tak od razu.... dejcie trocha wytchnienio (jak by to po śląsku powiedzieć;)) ale czytałam dzisiaj że niektórzy i 3 miesiące czekają więc troszkę ochłonęłam...;)

ps. moja mama na tabsach zaszła w ciążę...

Już nic nie mówie:Oczko:

krawatek
Rado dzisiaj szaleje... nie chce dziad spac i mędzi.... i to był nasz błąd że wzięliśmy go z łóżeczka po butli.... ale tak się zacieszał że nie szło...

gdzie Wy?

Jestem..
Oglądałam moje tasiemce:Śmiech:
Dziewczyny lulają,ja chyba też zaraz wskocze pod kołderke(rano ciężko wstać).

a o mnie baby zapomniały!
witajcie!

no wiec na kursie było nuuuuuuuuuuuuuudno ale troche do ludzi wyszłam no i ekspresowy zakup spodni dzis zrobiłam 1 raz w zyciu chyba haha, zajeło mi to całe 10 min
a jak wóciłam do domku to mala sie tak tuliła i opowiadała po swojemu jej aż mi sie miło zrobiło moja mała babajaga.

i Ulka też sama nie siada, nie raczkuje tylko pełza próbuje na kolana wstawać ale najczesciej sie rozjezdza haha zobaczymy jak bedzie jak jutro rajtki do raczkowania dojdą.

a te ziółka 1 słysze! a co do okresu heh ja też czekam i nic. syfki tylko mi powychodziły i hormony szaleją. a co do ciąży to ja nie miałam przez 3m-c ,chodziłam do lekarza a on nic a póżniej sie okazało ze w ciązy jestem wiec w cale nie 3ba miec okresu by w ciąże zajść.

angela- jakie Oliwka ma sliczne długie włosy a raczej miała. teraz w krótkich wygodniej na pewno

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Witajcie dziewczynki!
Zabieramy się do roboty :) - Piotruś przedszkole, ja sprzątanie, Adaś katarek w nocy dostał. I tylko woda morska pomogła. Piotrusiowi nigdy nie pomagała.

Agnisia - szkoda, że na kursie nudno, ale przynajmniej masz spodnie :)
Angela - córcia cudne miała włoski, tak szkoda, że nic nie piszę. Na pewno łatwiej będzie je pielęgnowac. Ale z drugiej strony - niogdy nie ścinać? Niedługo by ją przerosły :)

Krawatek - ja kiedyś allegro nie wyłączałam :) teraz rzadko korzystam, więc może aa niepotrzebne tylko czas? :)

Dzien dobry :)

Krawatek to rzeczywiscie gupoty kupujesz na allegro hihi

Agnisia nudno, nie nudno na kursie ale przynajmniej wyszłas z domu. A poza tym moze sie rozkreci na kursie.

Eulalio to taki chyba katarowy sezon sie zaczął. U nas odpukac jak na razie z katarem koniec.

Adas dzis ładnie w nocy spal. Tylko jedna pobudka była.
Za to wszyscy rano musielismy wstac bo kominiarz o 7 przyszedł.
Ja juz byłam w sklepie (brrr zimno) i wyszykowalam m do pracy - już pojechal a wroci dopiero po 19:/

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

i ja witam

hahaha ciotka eulalia dzisiaj pierwsza,UUUU

podczytywalam was wczoraj ale jakos nie chcialo mi sie pisac
dzis obiecuje popisac

u nas dobrze
spacerujemy calymi dniami,korzystamy z pogody,bo cholera wie co to bedzie za chwile
nasz dzielny przedszkolak grzeczny,ma wiekszy apetyt.. spiewa nowe piosenki,usmiechniety,szczesliwy
a ja od kilku tygodni mam do niego wiecej cierpliwosci

a mlodzi rozwalaja nas na kazdym kroku
julek stoi sam juz naprawde dlugo i tylko czekam az zacznie chodzic:Histeria:
a cezar jak zwykle troszke za bratem ale kwestia czasu i bedzie robil to samo
fajnie bawia sie razem takze nie narzekam