Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że trochę do dupy są te egzaminy, ale co tam - nie poradzisz.

Cafe - nie poradzisz, czasami tak się dzieje i już

Kasia - a jak Ci teraz Adaś śpi? Mi zasnął normalnie w sekund pięć :)

Krawatek - gdyby nie Ty to forum na pysk by padło - dzięki!

Jak ja bym chciała zdjęcia zobaczyć Szyszki!

ja też bym chciała szyszkę zobaczyć!

a tak poza tym jak dzionek Wam minoł? ja mam jakiś kryzys, kurde chyba do psychologa muszę iść wszysko mnie drażni, D mnie tak wku... że koniec świata no i dzis spięcie z teściową. kurde jakiegoś doła chyba łapie sama nie wiem co mi jest...

krawatek- jak pisanie pracy idzie?

cafe- dasz radę za tydzień 3mam kciuki. heh jak mi sie przypomni mo plac :36_19_1:
psiapsióła oblałą na górce bo za mało gazu dała i jej auto zjechalo i tak mi to utkwiło ze jak dałam gazu to łoooo egzaminator stwierdził ze zaraz mu sprzeglo spale ale co tam górke zaliczyłam haha. zresztą oni uczą zdawać egzamin a nauka jazdy odbywa sie dopiero po...

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

hihihihi Eulalia-dzięki ;)

Agnisia, a Ty zaś swoje z tym pisaniem;) i pewnie siedzenie w domu i samotność doskwierają, co? wzięła bym Cię na browara, tylko to tak daleeeeeeeeko ;) ale obiecuję, ze jak bym trochę popajacowałą (jak to zwykle robię) to by Ci trochę przeszło;) nie masz tam jakiegoś pajaca obok??? ;)

wiecie co, bardzo mnie śmieszy słowo "pajac" :P hihihihi czasem jak się wkurzę to tak na m. mówię, ale potem się zawsze smieję, bo to śmieszne słowo jest;) macie też tekie śmieszne-ulubione???

ej, a "pępek"? hihihi ;)

ja zdawałam prawko chyba ze 4 razy, na placu raz oblałam, bo niepotrzebnie znajomi ze mną pojechali i się tak gapili że myślałam, że miałam chyba "popiątny" stres ;)

obrałam te buraki i nie wiem co dalej z nimi zrobić.... a chrzanu nie mam. ino ocet i cebula.
hmmmm.... a może tylko zetrę i do słoja? radziul bedzie miał takie se na kiedyś...a sama nie wiem. głupie buraki.

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

i ja sie witam

dobrze,ze rado juz zdrowy-daj znac jak w zlobku po tej kilkudniowej przerwie

julek i czarek tez juz prawie bez kataru
z ranca jeszcze leci im woda,po nocy
ale pozniej ok

olek w nocy czasem zakaszle ale osluchowo w porzadku wiec sie nie przejmuje
udalo mu sie odpukac calutki miesiac chodzic do przedszkola

julianowi przebija sie ostatnia jedynka i tym sposobem ma juz 8 zebow-mam nadzieje,ze na chwile odpuszcza te zebiska bo bidok od kilku tygodni sie meczy
cezar sama nie wiem-ma 4 i kolejne ida...ale cos nie moga wyjsc...juz tez dluuugo sie przebijaja

cafe Rado ma nadal gluty i koszmarni kaszle i mi go żal bo w nocy się dusi od tych glutów, więc odciągam, kropię a one dalej są. ma krople do nosa z antybiotykiem i niby dzisiaj ostatni dzień mamy je stosować, ale nic nie pomogły.
byłam na zakupach i nic nie kupiłam i dwie stówy pooooooooooooszły.. oczywiście mleko dla rada, słoiczki do żłoba i mięcho i ni ma.

cafe już 8 zębów?? ano widzisz, my mamy pierwsze 2 i się ciesze,
mówiłam wam że pani w łobku powiedziała że rado wstaje na nogi?? raczkować nie chce, a wstaje. a w domu nic a nic.... jeszcze ani razy nie widziałam żeby miał ochhotę sam wstać. a wiecie jak będę ryczec jak przegapię 1 kroczek??? :(

Witam
Przeczytałam wszystko ale mam pusty łeb i napisze tylko to co pamiętam.
Eulalia,cafe miałyscie udany weekend,fajnie.
Szkoda,że nie macie fotek.
cafe zdasz następnym razem,będę trzymać kciuki.
Widze,że Twoje chłopaki maja już dużo zębów-u nas dwa i pół:Śmiech:.
krawatek zdróweczka dla Radzia-mam nadzieje,że w końcu mu przejdzie.
szyszka dawaj fotki,bo jestem strasznie ciekawa a nie mam konta na nk:Śmiech:

U nas w porządku.
Patrycja w przedszkolu-chodzi bez problemów,uśmiechnięta.
Karolinka i Weronika teraz śpią-chwila spokoju.
Wczoraj miałam dzień porządków,narobiłam się jak głupia i dziś ledwo nogi włócze.
Ale przynajmniej mam porządek-oczywiście chwilowy.
Obiad gotowy,można się spokojnie obijać.

Szyszka! widziałam!widziałam! widziałam!! :) ale super! :) ale i tak dzieciaki najbardziej superzaste;) hihihihi Fifi w tym "garniaczku" ;)

Arisa weź Ty tak nie sprzątaj :P

u nas chusta się zaczęła sprawdzać;) ostatnio w górach nawet m. nosił Rada i był zadowolony, a w sumie to obaj byli.

muszę coś jeszcze napisac, bo mi baaaaaardzo przykro. Rado woli mojego m. ode mnie i to duuuuuuuuużo bardziej. bo to ja czyszczę nos, ja daje leki i ja jestem ta zła niedobra mama, a z tatą się tylko wygłupia.... jakie to jest przykre jak rado dostaje niemalże spazmów na widok taty, a do mnie się tylko uśmieje....

pisałam Wam, że obrączki będzie nam robiła moja baaaaardzo dobra kuleżanka??;) tylko mieszka daleko, ale będzie chociaż okazja żeby się spotkać ;)

dobra, spadam pisać bo mam niecałą godzinę a potem po rada.

kdrt
Eulalio mój Adaś na wieczór usypia ślicznie sam w łóżeczku. Tylko trzeba posiedziec przy nim chwilke. Teraz musze wymyslec jakis sposób na drzemki w ciągu dnia.
A jak twój Adaś usypia?

Krawatek coś ty za liście damiany wynalazła? Na co one są??

Arisa jak mąż?

Od rana siedzi w szpitalu-miał się zgłosić do ortopedy.
Jestem strasznie ciekawa co tam,bo nadal szyją nie skreca-musi się caly obrócić.
Jak wróci dam znać.

O te liście też miałam zapytać?Pierwsze taką nawze słysze?na co one są?