Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
U nas za to nocka do bani.
Pati gorączkowała i wstała zasmarkana.
Leży w łóżku i oglada bajke-teraz pozostało czekać aż reszta bedzie się smarkać.

Ja od rana w kuchni ale pomroziłam już chyba wszystko?
Agnisia zaraz zabieram się za te naleśniki.
angela ładnie Oskarek wazy:brawo:

Narazie tyle,bo mja pamięć szwankuje

część Babuchy.:)
wczoraj prawie nic nie zrobiłam:noooo: m. późno wrócił i jeszcze wpadł jak szalony i wypadł, bo jechał coś z samochodem zrobić. więc zostałam sam na sam ze wstrętną marudą. nie wiem czy to przez żłobek, ale R. jest okropny, wrzeszczy i wymusza. Już nie4 mówię, że ze złości tupie nogami :Szok:

kiedy wrócił m. i myślałam że coś zrobie, przyszła moja sis pogadać i robiłam jej bransoletkę na zamówienie;) i potem zadzwoniła kumpela że też chce pogadać no i tyle mnie sprzątanie widziało :eee:

Eulalio fajnie że wszystko gitarson;)
kdrt z katarem to tak jest: nie leczony trwa tydzień, a leczony 7 dni (jak nie zamieniłam kolejności:))

Angela wieeelki Twój Oskarini ;)
dawałyście dzieciom z Hippa Jogurt+jagody z jabłkami albo Jogurt&morela?? Rado tak szamał że szok.

było mi dzisiaj strasznie głupio ale zwróciłam uwagę o te ubranka. i dałam śliniak i pieluchę :D

a wczoraj wieczorem z kumpelą to się tak uśmiałam:) ona jest w 3 miesiącu ciąży i byłyśmy tylko na herbatce ale ściągnęłam do domu po 23 :D :P i spotkałąm moją dawną miłość ;P (był kelnerem i co chwila łaził i zagadywał, fajny chłopak;)) hihihihhiihi a jak wróciłam i powiedziałąm m. ile to się komplementów nasłuchałąm to miał taką minę :coo: hihihihihi

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

zgodze sie,ze katar musi troche pomeczyc
co racja to racja

ostatnio chyba w maju chlopcy mieli ze 2 tygodnie

krawateki bradzo dobrze,ze zwrocilas uwage
a rado co tak wczesnie wstaje,co?
nasi tez wczesnie ale walczymy od pary tygodni i sa pierwsze efekty
sa dni,ze jeszcze kimna godzinke
ale tez takie ze o 5 wyspani i za cholere sie nie poloza
ale sa tez nocki,ze musze dostac flache kolo 3 i spia do ok 6

arisazdrowka dla pati
oby reszta nie zalapala
zaczely sie przedszkolne wirusy,co?:Szok:

Hej Krawatek :)
Czasami warto wzbudzić szczyptę zazdrości :)

Piotruś do przedszkola poszedł chętnie i jeszcze w drodze (3 minuty) powiedział: Ty wies, ze cię lubie? hihihihi

aaaaaach, normalnie jestem szczęśliwą mamą mojego trzylatka.
O Adasiu nie piszę - chociaż to też jasne, że kocham go jak szalona :)

Cafe - nie dawaj się - Olek się przyzwyczai :)

Angela - duuuuuży Twój synek!

Kasieńko - nie dawaj się złym nastrojom! Uśmiech na twarzy proszę i do przodu :)

A u nas leciutko wiatr wieje, jemy śniadanie na tarasie i zaraz sadewu do pracy :) - bałagan w domu to norma :)

Arisa - zdrówka dla Twoich dziewuszek!

ale miałam przed chwilą rozmowę, ło matyrdo deo!!!
Tata mnie normalnie zm8usza do napisania pracy ;) powiedział że od jutra przycvhodzę pisać a nie pracować :P buahahhahahaha i że nie mogę pisać u siebie tylko on będzie mnie kontrolował, bo jak bede w domu to będę robić wszystko tylko nie pisać :P hihihihihi no nie powiem że mnie to bawi, bo swoje lata mam;P no ale może rzeczywiście warto przysiąść... szkoda tylu lat.także od jutra zaczynam. a może nawet od dzisiaj;)

hihi Krawatek - to ni ma wyjścia - trza pisać :) - a tak poważnie to naprawdę szkoda tych kilku lat.

Miałaś rację - Adaś wczoraj też obiadek po ósmym miesiącu wpierniczył cały :)
Więc i hippa jakiś jogurcik mu zapodam :) - może ma podobny gust kulinarny do Twojego Radzia? :)

krawatek
mamy dzisiaj jechać na ten piknik nad wodę.. ciekawe o której m. się wyrobi z pracy, bo jak toak jak wczoraj to ja dziękuję.

i już mam stresa jaki Rado będzie dzisiaj po żłobku,bo nie zamierzam go non stop nosić

no szkoda,ze panie tam go ciagle nosza
ale jak smutny to chca go troszke polulac

a maly cwaniak szybko sie przyzwyczail,a jak

a właśnie pytałam i podobno nie noszą! ale jak się z nim bawią to na kolankach (podpatrzyłam) a ja kłądłam zawsze na podłogę i się sam bawił, a tam inne dzieci mu zabawki dają i wogóle... no zobaczymy, bo może Rado wczoraj potrzebował mamusi....;) no i czekamy na te zęby bo 2 na dole już są na finiszu i czekamy czekamy i nic... "jeden dzień, jedna noc" ;) hihihihi

krawatek
a właśnie pytałam i podobno nie noszą! ale jak się z nim bawią to na kolankach (podpatrzyłam) a ja kłądłam zawsze na podłogę i się sam bawił, a tam inne dzieci mu zabawki dają i wogóle... no zobaczymy, bo może Rado wczoraj potrzebował mamusi....;) no i czekamy na te zęby bo 2 na dole już są na finiszu i czekamy czekamy i nic... "jeden dzień, jedna noc" ;) hihihihi

dokladnie
pewnie steskniony
dobrze,ze za duzo nie nosza-to nie jest sposob

A u nas dziś nocka była wyjątkowo udana mimo kataru.

Cafe a jak te inhalacje robisz?

Arisa zdrowia dla dziewczyn. Oby nie rozłożyły ci się wszystkie.

Krawatek a ty zamiast się wygłupiac to wieź się za pisanie pracy. Szybciej skończysz to szybciej będziesz miała z głowy.

M z rana mi kupił malin i dziś mrożenie. Adaś będzie miał na zimę bo bardzo lubi.
Z resztą warzyw do mrożenia to jeszcze poczekam bo w weekend będziemy u prababci to coś pewnie dostaniemy niepryskanego, a u mojej mamy rośnie specjalnie dla Adasia marchewka :)

Adaś z tyłkiem do góry coraz częściej staje i się tak fajnie kołysze i przy tym śmieje w głos.
Kochane dziecko:)

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png