Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczynki!

Kryzysy bywają różne w zwiazkach. Pokłóciliśmy się dzisiaj - kto się nie kłóci, co? Ale tak się źle czuję, że mam ochotę wysłać go na kilka dni gdzieś daleko, albo pojechać w cholerę z dziećmi.

I właśnie poszło o nic.
Dobre, co?

Kupiłam mu w prezencie bilet do multikina na walkę Adamka. Powiedziałam, że jeśli ma ochotę, niech zostanie kilka dni u swojego najlepszego przyjaciela.

Pierwszy raz........ Zawsze kiedy tak mówiłam to w złości, teraz naprawdę się nie pogniewam jeśli zostanie.

Ach, szkoda gadać - zdążyliśmy się pogodzić przed jego wyjazdem, ale kiedy pojechał zdałam sobie sprawę, że to za mało. Musi powalczyć. Jeśli nie to nie wiem czy wybaczę.

Krawatek, Ty uwierzysz, że dzięki Twojemu miałam sen? haha

Śniła mi się TAPETA w starterze Wondowsa
:sofunny: jak Boga kocham :D

A może wie, jak obejrzeć na internecie walkę Adamka? Mam internet mobilny w orange - normalnie jeśli wie będę bardzo dźwięczna!

witam i ja:)
jak co weekend u mamuski cały dzień a własciwie taki był zamiar hahah bopsiapsiół mnie wyciągneła na zakupy tzn zebym w sumie jej pomogla lampe wybrać i kupiłyśmy całkiem fajną.
a tak poza to nic ciekawego a propo wagi moja psióła ma taka świetną wagę co przelicza ile waza kości tłuszcz woda i mięsnie w organiźme swietna sprawa i wyszło ze wypadam całkiem nieźle;) ale od 3 osób usłyszałam ze kiepsko wyglądami ze mam przytyć - zmówiły się czy co ;/

cafe- zdrówka dla chłopców

krawatek- udanego wyjazdu

agoszka- fajnie ze m dogaduje się z Karolkiem, ile ja bym dała żeby D tak sie dogadywał z mała.

aga- fajnie ze udało Ci sie poukładać na nowo życie. 3mam kciuki by wszystko Ci sie układało po Twojej myśli

Eulalia- super ze wyjazd się udał, szkoda że tajemny plan niewypalił a co do kłutni z mężem na pewno się dogadacie a to że mówisz wszytsko od razu to lepiej bo tak by się w Tobie zbierało i jak byś eksplodowało to koniec

a co do walki Adamka sama bym chętnie obejrzała niestety na cyfrze nie ma;/

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

agoszka7
naprawdę jestem zaskoczona, jedyne co mogę mu zarzucić to to że usypia malego na rękach a do tej pory Karol zasypiał sam...no ale mama się dziś zbuntowala i stwierdzilam że nie ma lulania i po 30 min.marudzenia Karol zasną. A no i jeszcze zapomina o podaniu picia ale systematycznie mu przypominam.

kochana ze spokojem, Da radę z czasem będzie tak dobry w zajmowaniu się małym ja TY:) 3ba dać mu sie wykazać pamiętasz jak się martwiłaś na początku że w ogole nie da ready? a zobacz jak sobie dobrze radzi.tylko faktycznie z tym zasypianiem musisz przypilnować bo jak sie mały przyzwyczai to może być pozniej kiepsko.
haha a propo usypiania pamietam jak D 1 raz mała kład spać jak mnie nie było. heh ubrał jej nie te spiochy co 3ba było ale pominmy i zamiast włożyć ja w worek do spania alno przynajmniej przykryć kołderką przykrył ją naszym kocem bo nie widział niby wora który był przewieszony przez łozeczko no ale cóz hihi

krawatek
masakra, jestem już zakupoholiczką. właśnie pozamawiałam kupę kosmetykow i krem na cycki, bo skoro nie karmie to wypadało by zacząć dbać porządnie, bo będą wisiec do pasa, ble.
chłop poszedł do mojego taty na walke a ja znowu szaleje na allegro, masakra!!

hehe skąd ja to znam. ja mama z kolei manie małej kupowania dziś kupiłam jej takie fajne grube rajstopki z froty. sa super!
a co do wali to ja też oglądam na necie. w koncu wnuczka boksera to nie mogę takiej walki przegapić :):D

Rado też sie rozkopuje, wstaje i przykrywam. ma kołderkę. tylko cienką i na zime bedzie trzeba cos wymyślić tym bardziej że u nas w domu zimnica (mam uczulenie od "kaloryferów")

coś Młody śpi niespokojnie...popłakuje przez sen-tego jeszcze nie było. co chwilę też zerkam czy go nie obsypalo po pomidorach. Moje kochanie:*

co do "worków" to mamy ale Rado nie lubi być ograniczany (tak jak w chuście)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png